Seidr-dag

Seidr-heldag

seidr

Genom Siedr-kunskapen, som är den nordiska shamanismen får du olika healingenergier o vibrationer via Moder Jords urkraft o Akasha- arkivet. Här använder jag min röst o seidr-stav för ett helande. Du ligger ner på golvet för att ta in dessa vibrationer för ett helande. Allt detta tillsammans är en mycket jordande o balanserande kurs och som stärker ditt inre o harmoniserar dig till total tillit.

Staven är motsvarigheten till trumman.  Sången o rösten tillsammans kan jämföras med trummans vibrationer.  När sången o vibrationerna går genom din kropp blir du berörd på ett alldeles speciellt sätt. Du blir berörd av just den frekvensen av vibration som rösten ger dig när du ligger på golvet o tar in dessa ljudrörelser.

Vad händer under seidr?

Den första fasen som händer är att du kommer in i ett annat medvetande, likt när du mediterar.

Nästa är att rösten som nu börjar arbeta i dina fält utanför dig, blir påverkade o blockeringar börjar släppa, som du inte behöver ha längre.

När rösten kommer in i en högre frekvens och som gör att du dels slappnar av djupare, som i meditation, börjar nu rösten att arbeta som under en healingbehandling.

Ju djupare och intensivare rösten i sången blir, ju mer släpper blockeringar som ej kan hålla sig kvar i denna frekvens. Du ligger ner på golvet för att ta in dessa vibrationer för ett helande.

Under dagen arbetar jag som en länk genom Seidr-kraften och Moder Jords egen kraft, den kraft som består av vår URMODER.

Privat Session

Jag använder även denna metod för privata sessioner.

Vill du lära dig att seidra?
Utbildning

Seidr kunskapen finns även i utbildning, där du lär dig att använda den för eget bruk.
Läs mer om utbildningen
Gudinnans kvinnokraft

Kommentarer inaktiverade.