Medvetandehöjande kurs

Medvetandehöjande kurs

Fred kväll-sönd kväll

Detta är en andlig & personlig utvecklingskurs med medvetandehöjande energier som gör det möjligt för Dig att hitta din livsuppgift. Den är upplagd på 2 etapper.

Fredag kväll inleds kursen med en djupare ljusmeditation som ”öppnas” inför lördagen. Dagen varvas med mycket djupa meditationer såsomTrum meditation, Tidigare liv meditation, Kunskaps meditation genom Egyptiska tempel och Pyramiderna, Shamballa-meditation.

Diskussion och info om de olika meditationerna: Trumman o Moder Natur, om hur vi bör leva, månen o dess mystik, skapa ditt altare, gemenskapen, respekten för oss själva o för andra, Tidigare liv, karmalagen, kunskaper, dem olika stavarna genom Shamballa.

Målet är att du ska förstå tidigare liv, essensen av dig själv och kunskapen du bär inom dig. Genom ”resor” kan vi förstå!

Denna dag är en kurs av högre vibration där du har möjlighet att öppna upp mer kunskaper inom dig som kan leda dig till att hitta din livsuppgift.

Tranceresa: som är en djupare form av meditation, styrs genom Atlantis.  Orion meditation, Uppstigningsenergier och meditation med År 2012 och framåt. Målet är att du ska få många och djupa insikter som leder dig till att minnas vem du i sanning är, så att du får lättare att hitta din Livsuppgift. Vad du upplever under dagen är var du befinner dig på din andliga stig!

Kommentarer inaktiverade.