Shamansk Utbildning – Referenser

Medicinkvinnans Fotspår

Dessa tre steg har betytt mycket för mig, Jag har gått många olika kurser inom andlighet. Men just denna kurs har betytt mycket för mig själv och min egen kraft och styrka.

Jag kunde se och känna precis som vargen, röra mig som den. Mycket kraft kom fram som kändes i magen och underlivet. Nu är jag redo för nya uppgifter, tredje ögat öppnades ännu mer.Man tror man upplevt mycket genom meditation, men detta var stort. Genom en passage kom vi till Stjärnornas rike. Fick träffa mitt gudomliga och spirituella jag som var både skönhet och balans, tänk att det var jag!! Hämtade tillbaka min kraft.Fick en nyckel till nya upptäckter inom mig själv, som jag ska jobba vidare med.

Tack Annia och alla andra som följt mig genom alla dessa resor och upplevelser tillsammans!

Med ljus och glädje Lisbeth

Medicinkvinnans Fotspår

Vad var det jag egentligen hade varit med om denna dag? Hur är det möjligt? Det här var något så otroligt spännande att få vara med om. Att få möta sig själv och i en skepnad av trollgumma och att få en varg som följeslagare. Och tänk att alla deltagarna upplevde helt olika saker. Tack alla för alla spännande berättelser som jag fick dela för det är tack vare andras berättelser som jag förstår att jag faktiskt har varit med om det jag upplevde.

Trollgumman

Medicinkvinnans Fotspår

En helt fantastisk dag var till ända och påfylld med så mycket kraft än en gång. Dessa meditationer är helt sagolika. Jag förundras över hur är det möjligt att få till sig allt detta i meditationerna. Tack till alla kvinnor som är med och delar med sig av sina resor under dessa meditationer. Det är så spännande att höra alla upplevelser vi får.

Tack Annia än en gång för att Du tar oss med på dessa resor in i helt nya världar.

Trollgumman

Kommentarer inaktiverade.