Referenser Shamanska kurser & utbildningar

Referenser
Shamanska kurser & utbildningar

Medicinhjulet-Shamanens väg

Det är svårt att hitta ord nog för att beskriva denna fantastiska resa i medicinhjulet. Orden räcker inte till. Nu står jag här med min fulla Mesa i min famn och känner en oändlig och ödmjuk tacksamhet. Denna resan i Medicinhjulet har givit mig en ny livskarta och nya verktyg att leva och vandra här på Moder Jord och i universum, i ett ständigt flöde av ljus och kärlek.
Tack Annia!
Ett stort tack för att jag fått ta del av din visdom och bli en del av din ” linje ”
Jag kunde inte haft en bättre Shaman lärare.

Kram Maria Mården

Medicinhjulet-Shamanens väg

Under Annias säkra vägledning har jag lärt mig att använda Medicinhjulets tekniker för att läka och utveckla mig själv. Det har gett mig ett nytt lugn, stabilitet och balans i livet och ny livslust. Det har också gett mig ett nytt universum och vänner för livet.
Jag är innerligt tacksam!

Monika Axelsson

 

Medicinkvinnans Fotspår

????

Dessa tre steg har betytt mycket för mig, Jag har gått många olika kurser inom andlighet. Men just denna kurs har betytt mycket för mig själv och min egen kraft och styrka. Jag kunde se och känna precis som vargen, röra mig som den. Mycket kraft kom fram som kändes i magen och underlivet. Nu är jag redo för nya uppgifter, tredje ögat öppnades ännu mer.Man tror man upplevt mycket genom meditation, men detta var stort. Genom en passage kom vi till Stjärnornas rike. Fick träffa mitt gudomliga och spirituella jag som var både skönhet och balans, tänk att det var jag!! Hämtade tillbaka min kraft. Fick en nyckel till nya upptäckter inom mig själv, som jag ska jobba vidare med.
Tack Annia och alla andra som följt mig genom alla dessa resor och upplevelser tillsammans!
Med ljus och glädje Lisbeth

Medicinkvinnans Fotspår

Vad var det jag egentligen hade varit med om denna dag? Hur är det möjligt? Det här var något så otroligt spännande att få vara med om. Att få möta sig själv och i en skepnad av trollgumma och att få en varg som följeslagare. Och tänk att alla deltagarna upplevde helt olika saker. Tack alla för alla spännande berättelser som jag fick dela för det är tack vare andras berättelser som jag förstår att jag faktiskt har varit med om det jag upplevde.
Trollgumman

Medicinkvinnans Fotspår

En helt fantastisk dag var till ända och påfylld med så mycket kraft än en gång. Dessa meditationer är helt sagolika. Jag förundras över hur är det möjligt att få till sig allt detta i meditationerna. Tack till alla kvinnor som är med och delar med sig av sina resor under dessa meditationer. Det är så spännande att höra alla upplevelser vi får.
Tack Annia än en gång för att Du tar oss med på dessa resor in i helt nya världar.
Trollgumman

Seidr & Trumma

Jag har jobbat mycket andligt, men blev mycket imponerad av hur djupt och högt vi kom, även hur mycket som hände under Seidr-dagen, men även efteråt.  Efter Seidr-dagen hände mycket för mig, både tung energi som lämnat mig och insikter som har kommit.

Jag fick hjälp med att rensa  hjärt-chackrat på gammal sorg. Ljus och lätthet  samt mera energi kom  i dess ställe.
Jag har haft mycket mindre värk i min artros efter Seidr dagen. Jag är tacksam för hjälpen som jag fick med att ytterligare förstärka insikten om att det vi gör är vetenskap och beprövad erfarenhet.  Känner att jag inte bara tror utan jag känner att jag verkligen vet. Känslan försvinner inte då jag är i mitt vardags yrkesliv.

Jag fick också en oerhört stark känsla av att vara ett med hela gruppen, med naturen och allting och att separations tankar försvann. En stor ödmjukhet kom in i  min kropp en stark trygghet, lätthet och glädje.
Så mycket energi har jag inte haft tidigare och det känns som om jag blivit mer förankrad i urkraften.
Vissa djur tex Jaguaren dök spontat upp i mitt arbete med min sambos sjuka armbåge som åt upp det och som jag drog ut.
Du har delat många positiva hjälpare med mig och jag tror verkligen på att vi får mer när vi delar med oss av positiva saker till vår omvärld.
Tack för en trevlig och händelserik dag men ändå lugnt så motsägelse fullt men så underbart kan bara upplevas.
Kram Lena Sturesson

Comments are closed