Referenser Shamanska kurser & utbildningar

Referenser
Shamanska kurser & utbildningar

Medicinhjulet-Shamanens väg

Det är svårt att hitta ord nog för att beskriva denna fantastiska resa i medicinhjulet. Orden räcker inte till. Nu står jag här med min fulla Mesa i min famn och känner en oändlig och ödmjuk tacksamhet. Denna resan i Medicinhjulet har givit mig en ny livskarta och nya verktyg att leva och vandra här på Moder Jord och i universum, i ett ständigt flöde av ljus och kärlek.
Tack Annia!
Ett stort tack för att jag fått ta del av din visdom och bli en del av din ” linje ”
Jag kunde inte haft en bättre Shaman lärare.

Kram Maria Mården

Medicinhjulet-Shamanens väg

Under Annias säkra vägledning har jag lärt mig att använda Medicinhjulets tekniker för att läka och utveckla mig själv. Det har gett mig ett nytt lugn, stabilitet och balans i livet och ny livslust. Det har också gett mig ett nytt universum och vänner för livet.
Jag är innerligt tacksam!

Monika Axelsson

 

Gudinnans Kvinnokraft

Ett stort TACK för en givande, stärkande och utvecklande kurs på många sätt. Life changings dagar utan överdrift! Ser framemot fortsättning med lite pirr i magen. Jag har haft en stark reaktion hela följande dagen med kraftig utrensning, men nu lugnare.

Veera Marutiina

Gudinnans Kvinnokraft

Jag vill bara säga att det var “en stark uppkoppling till urmödrarna”. Och att jag “ser fram emot att fortsätta seidra”.

Lea Löfgren

 

????

Seidr

Jag har jobbat mycket andligt, men blev mycket imponerad av hur djupt och högt vi kom, även hur mycket som hände under Seidr-dagen, men även efteråt.  Efter Seidr-dagen hände mycket för mig, både tung energi som lämnat mig och insikter som har kommit.

Jag fick hjälp med att rensa  hjärt-chackrat på gammal sorg. Ljus och lätthet  samt mera energi kom  i dess ställe.
Jag har haft mycket mindre värk i min artros efter Seidr dagen. Jag är tacksam för hjälpen som jag fick med att ytterligare förstärka insikten om att det vi gör är vetenskap och beprövad erfarenhet.  Känner att jag inte bara tror utan jag känner att jag verkligen vet. Känslan försvinner inte då jag är i mitt vardags yrkesliv.

Jag fick också en oerhört stark känsla av att vara ett med hela gruppen, med naturen och allting och att separations tankar försvann. En stor ödmjukhet kom in i  min kropp en stark trygghet, lätthet och glädje.
Så mycket energi har jag inte haft tidigare och det känns som om jag blivit mer förankrad i urkraften.
Vissa djur tex Jaguaren dök spontat upp i mitt arbete med min sambos sjuka armbåge som åt upp det och som jag drog ut.
Du har delat många positiva hjälpare med mig och jag tror verkligen på att vi får mer när vi delar med oss av positiva saker till vår omvärld.
Tack för en trevlig och händelserik dag men ändå lugnt så motsägelse fullt men så underbart kan bara upplevas.

Kram Lena Sturesson

Kommentarer inaktiverade.