Referenser Shamanska kurser & utbildningar

Referenser
Shamanska kurser & utbildningar

Medicinhjulet-Shamanens väg

Att vandra Medicinhjulet med Annia har bokstavligt talat förändrat hela mitt liv. En otrolig transformerande resa på alla plan. Så mycket smärta, sorg, trauman och rädslor som äntligen har fått den kärleksfulla uppmärksamhet dom alltid har längtat efter för att nu istället sprida kärlek i världen genom mig. Nu är inget hinder för högt, ingen rädsla för stor och inga känslor för överväldigande. Jag har fått så många verktyg för att hantera allt som händer i livet. Om det har varit enkelt? Nej, det krävs en del av oss som vandrar den shamanska vägen, men om vi uppfyller vår del av avtalet så är belöningarna så oerhört mycket större än vad vi någonsin kan föreställa oss! Jag är långt ifrån framme, den här vägen tar en livstid att vandra, men jag tänker fortsätta gå ett steg i taget så länge jag lever. Jag vill fortsätta andas i takt med Moder Jords hjärtslag, leva tillsammans med de fyra vindarna och varje dag samtala med Fader Himmel. Och det kan jag nu.
Stort tack till Dig Annia och alla de medsystrar som var en del av min resa under de här åren!

Och till dig som funderar på att vandra Medicinhjulet vill jag bara säga att om ditt hjärta kallar så tveka inte – bara hoppa och lita på att Dina vingar bär. För det gör dom!
Många kramar
Lotta Larsson

Medicinhjulet-Shamanens väg

Det är svårt att hitta ord nog för att beskriva denna fantastiska resa i medicinhjulet. Orden räcker inte till. Nu står jag här med min fulla Mesa i min famn och känner en oändlig och ödmjuk tacksamhet. Denna resan i Medicinhjulet har givit mig en ny livskarta och nya verktyg att leva och vandra här på Moder Jord och i universum, i ett ständigt flöde av ljus och kärlek.
Tack Annia!
Ett stort tack för att jag fått ta del av din visdom och bli en del av din ” linje”. Jag kunde inte haft en bättre Shaman lärare.
Kram Maria Mården

Medicinhjulet-Shamanens väg

Under Annias säkra vägledning har jag lärt mig att använda Medicinhjulets tekniker för att läka och utveckla mig själv. Det har gett mig ett nytt lugn, stabilitet och balans i livet och ny livslust. Det har också gett mig ett nytt universum och vänner för livet.
Jag är innerligt tacksam!
Monika Axelsson

Gudinnans KvinnokraftSpiral

Ett stort TACK för en givande, stärkande och utvecklande kurs på många sätt. Life changings dagar utan överdrift! Ser framemot fortsättning med lite pirr i magen. Jag har haft en stark reaktion hela följande dagen med kraftig utrensning, men nu lugnare.
Veera Marutiina

Gudinnans Kvinnokraft

Jag vill bara säga att det var “en stark uppkoppling till urmödrarna”. Och att jag “ser fram emot att fortsätta seidra”.
Lea Löfgren

Seidr

Jag har jobbat mycket andligt, men blev mycket imponerad av hur djupt och högt vi kom, även hur mycket som hände under Seidr-dagen, men även efteråt.  Efter Seidr-dagen hände mycket för mig, både tung energi som lämnat mig och insikter som har kommit. Jag fick hjälp med att rensa  hjärt-chackrat på gammal sorg. Ljus och lätthet  samt mera energi kom  i dess ställe.
Jag har haft mycket mindre värk i min artros efter Seidr dagen. Jag är tacksam för hjälpen som jag fick med att ytterligare förstärka insikten om att det vi gör är vetenskap och beprövad erfarenhet.  Känner att jag inte bara tror utan jag känner att jag verkligen vet. Känslan försvinner inte då jag är i mitt vardags yrkesliv.
Jag fick också en oerhört stark känsla av att vara ett med hela gruppen, med naturen och allting och att separations tankar försvann. En stor ödmjukhet kom in i  min kropp en stark trygghet, lätthet och glädje.
Så mycket energi har jag inte haft tidigare och det känns som om jag blivit mer förankrad i urkraften.
Vissa djur t.ex Jaguaren dök spontat upp i mitt arbete med min sambos sjuka armbåge som åt upp det och som jag drog ut.
Du har delat många positiva hjälpare med mig och jag tror verkligen på att vi får mer när vi delar med oss av positiva saker till vår omvärld.
Tack för en trevlig och händelserik dag men ändå lugnt så motsägelsefullt men så underbart kan bara upplevas.
Kram Lena Sturesson

Kommentarer inaktiverade.