Gudinnans Kvinnokraft

Gudinnans Kvinnokraft

Välkommen att sitta i en helande cirkel med kvinnor!

Spiral

2007-10-24
“Kvinnans roll är och kommer att bli oerhörd viktig i framtiden. Det är hon som har alla de kunskaper som behövs för att leva på ett naturligt sätt med månen. Det är kvinnan som har kraften inom sig, och som nu ska återuppväcka den tillsammans med andra kvinnor. Det är hon som ska lära och hjälpa mannen att komma till insikt och fokus om vad som egentligen är viktigt i framtiden. När den föreningen gjorts lever vi män och kvinnor i harmoni med varandra. Genom månens och vargens intuition inom kvinnan kan vi skapa en oerhörd kraft som gynnar vår planets framskridning.

-Hitta din inre medicinkvinna och återknyt denna kontakt tillsammans med din medicincirkel i en högre dimension!

För att uppnå det instinktiva livet och återvända dit behöver kvinnan en mor, och gissa vem som väntar på att få bli den modern? -Vildkvinnan väntar och undrar varför du dröjer så länge med att komma till henne, verkligen vara med henne, inte bara då och då utan ständigt!
-VI HAR EN LÄNGTAN ATT ÅTERFÖRENAS!

Genom mina år som Medicinkvinna har jag nu förändrat och fördjupat denna utbildning och tillsammans går vi djupare ner och in i den feminina kraften där vi kan skapa förändring med större integritit och med djupare kunskap. Vi bygger vår Seidr Stav, som lär oss om Pachamamas inre och som visar oss livets dans. Du lär dig att seidra likt völvorna.

Utbildningen vänder sig till dig som älskar Trumman och vill stärka ditt inre,  hitta vägen till din gudomliga kvinnokraft. Finna dina verktyg  – för att stå i din egen inre urkraft.

Utbildningen hålls under fullmåne och nymåne.

Annia med trumma

Innehåll

Vi arbetar genom:
Månens alla faser, Vargen & våra stjärnsystrar

Vi praktiserar:
Seidr; den nordiska shamanismen, Örtkunskap, Eldceremonier, Ritualer , Helande dans och Kraftsånger

Vi skapar:
Kraftpåsar, Vårat inre medicinhjul, Seidr-stav, Heligt rum

Vi sitter på golvet alt. på stol i cirkel likt våra urmödrar. Vi arbetar utomhus med våra skapande hantverk. Vi arbetar genom trumman för olika länkningar till andra dimensioner.  Vi lär oss om åkallan & du lär dig att öppna ett heligt rum. Vi seidrar likt völvor gjort sen urminnes tider. Vi slår följe med vår varg, skapar kontakt med månen o Gudinnan. Lyfter fram skönheten o passionen via våra stjärnsystrar.

Genom ceremonier & ritualer stärker vi vår kraft med helande danser & tar fram våra andesånger med kraftens spirituella flöde. Vi bygger vår seidr-stav och trummar/seidrar oss genom livets dans. Vi tillverkar & skapar våra kraftpåsar och tar kontakt med vårat inre medicinhjul. Vi låter oss inspireras av allas våran natur från Guds apotek med örternas kunskap.Vi sjunger stärkande och helande andesånger tillsammans.

Vi varvar praktiskt och andligt arbete om medicinens läkande kraft & hur vi som kvinna använder oss av månens kraft. Du kommer i kontakt med vargen och dess egenskaper och beteende, som även sen är ett mycket starkt redskap och verktyg för dig. Vi gör olika välsignelser och böner för Moder Jord. Du får andliga och praktiska arbeten med dig hem för att öva och förstärka din gudinnekraft.

Du tas bortom dimensionerna o du kommer i kontakt med dina systrar, Stjärnorna. Vi får tillgången genom ”passagen” o möter den stora mångudinnan.  Vi diskuterar legenden om stjärnornas kraft. Stjärnsystrarna bistår med att ge dig Skönhet o möten med din inre gudomlighet. Och genom dansen lyfter vi fram den uråldriga feminina aspekten av passion o skönhet inom oss.

Genom eldceremonier och eldens kraft möter vi våra urmödrar.
Eldceremoni sker utomhus som avslutning på varje delkurs.

Medicinbok

Det är mycket information som jag kommer att förmedla under kurserna, dels muntligt i cirkeln, men även under meditationer. Skaffa dig därför ett anteckningsblock eller en bok, där du för ner viktiga anteckningar angående det som berör ditt eget inre arbete.

Praktisk information

Om kursen:
Utbildningen hålls under 2 dagar och vid 2 tillfällen.
Kursdel 1 och kursdel 2. Hemuppgifter utdelas, men är frivilligt.
Kläder efter väder för ute-sittning med din seidr-stav och för eldceremoni.

Kursdelarna är Veddige som ligger strax utanför Varberg.

Datum för 2020
Kursdel 1:
30-31 Oktober       Tid: 9.00-ca 17.00 båda dagarna.
Kursdel 2:
13-14 December   Tid: 9.00-ca 17.00 båda dagarna.

Pris per delkurs: 2 900 kr
Inkl veg lunch och fika.

Se betalningsvillkor.
Gör din bokning här
Boka ditt boende här>>

Varmt välkommen att deltaga i en helig cirkel tillsammans med
Gudinnans Urmoder!

Kommentarer inaktiverade.