Gudinnans Kvinnokraft

Gudinnans Kvinnokraft

Gudinnans Kvinnokraft ingår nu i vår 2-årig utbildning Medicinhjulet-Shamankvinnans väg. Vi vänder  oss till dig som har en längtan efter att vilja väcka ditt uråldriga minne till liv som kvinna. Kvinnan i dig som längtar efter att spränga alla gränser, som vill leva livet fullt ut för att skapa och leva i full tillit?

Medicinhjulets-Shamankvinnans väg

Välkommen att sitta i en helande cirkel med kvinnor!

Spiral

2007-10-24
“Kvinnans roll är och kommer att bli oerhörd viktig i framtiden. Det är hon som har alla de kunskaper som behövs för att leva på ett naturligt sätt med månen. Det är kvinnan som har kraften inom sig, och som nu ska återuppväcka den tillsammans med andra kvinnor. Det är hon som ska lära och hjälpa mannen att komma till insikt och fokus om vad som egentligen är viktigt i framtiden. När den föreningen gjorts lever vi män och kvinnor i harmoni med varandra. Genom månens och vargens intuition inom kvinnan kan vi skapa en oerhörd kraft som gynnar vår planets framskridning.

-Hitta din inre medicinkvinna och återknyt denna kontakt tillsammans med din medicincirkel i en högre dimension!

För att uppnå det instinktiva livet och återvända dit behöver kvinnan en mor, och gissa vem som väntar på att få bli den modern? -Vildkvinnan väntar och undrar varför du dröjer så länge med att komma till henne, verkligen vara med henne, inte bara då och då utan ständigt!
-VI HAR EN LÄNGTAN ATT ÅTERFÖRENAS!

Genom alla mina år som Medicinkvinna vägleder jag dig och du följer vägen i att gå djupt ner och in i den feminina kraften där vi skapar förändring med större integritet och med djupare kunskaper. Vi bygger vår Seidr Stav från den nordiska shamanismen , som lär oss om Pachamamas inre och som visar oss livets dans. Du lär dig att seidra likt völvorna.

Vi arbetar även med Trumman och utbildningen vänder sig till dig som vill stärka ditt inre,  hitta vägen till din gudomliga kvinnokraft. Finna just dina verktyg  – för att stå i din egen inre urkraft.

Utbildningen hålls under fullmåne och nymåne.

Du får även den 13 riten ”The Womb”, LIVMODERSRITEN som är hämtad från Amazonas djungelkvinnor!!

Annia med trumma

Innehåll

Vi arbetar genom:
Fullmånen och nymånens fas, gudinnan, systerskapet, vargen, våra heliga stjärnsystrar och vildkvinnan.

Vi praktiserar:
Seidr; den nordiska shamanismen med utesittningar, sandpainting, kvinnans örter, Eldceremonier, ritualer och kraft/andesånger. Kausay Muju din nya livsenergi.

Vi skapar:
Kraftpåsar, det inre medicinhjulet, seidr-stav, heligt rum och heliga ceremonier.

Vi arbetar utomhus i cirkel likt våra urmödrar. Vi skapar våra hantverk. Vi arbetar genom trumman för olika länkningar till andra dimensioner.  Vi lär oss om åkallan & du lär dig att öppna ett heligt rum. Du blir introducerad i seidr. Vi slår följe med vår varg, skapar kontakt med månen o gudinnan. Genom ceremonier stärker vi vår kraft & tar fram andesången med röstens spirituella flöde. Vi bygger kraften med vår seidr-stav och trummar. Vi tillverkar & skapar våra kraftpåsar och tar kontakt med vårt inre medicinhjul. Vi låter oss inspireras av allas vår natur från Guds apotek med de unika särskilda kvinno-örternas visdom och kunskap. Vi återförenas i systerskapets heliga cirkel.

Vi sjunger stärkande och helande kraftsånger tillsammans. Vi varvar praktiskt och andligt arbete om medicinens läkande kraft & hur vi som kvinna använder oss av fullmånens kraft.

Du kommer i kontakt med vargen och dess egenskaper och beteende, som även sen är ett mycket starkt redskap och verktyg för dig. Vi gör olika välsignelser och böner för Moder Jord. Du får ta emot och även lära dig att ge vidare Kausay Muju, den andinska riten som ger dig kraften och livsenergin tillbaka för att stå i ditt livs fulla kraft. Den återkopplar dig till alla elementen och planeterna och för dig åter tillbaka till Pachamama som jordens barn som du har längtat efter att få komma tillbaka till. Genom eldceremoni och eldens kraft möter vi våra urmödrar och völvorna.

Fördjupning med vildkvinnan inom dig!
Vildkvinnan inom oss börjar nu ropa till oss:
Oavsett vilken kultur en kvinna präglas av förstår hon intuitivt orden vild och kvinna. När kvinnor hör dessa ord väcks ett uråldrigt minne till liv. Det är minnet av vår absoluta, oförnekliga och oupplösliga släktskap med det vilda kvinnliga, en relation som kan ha blivit uttunnad genom vanskötsel, begravd under hård disciplinering, bannlyst av den omgivande kulturen eller med tiden obegriplig. Vi har kanske glömt hennes namn, vi svarar kanske inte när hon ropar våra namn, men inom oss, i märg och ben, känner vi henne, längtar vi till henne; vi vet att hon tillhör oss och vi henne.
Från boken: Kvinnor som slår följe med vargarna

Du får även den 13 riten ”The Womb”, LIVMODERSRITEN som är hämtad från Amazonas djungelkvinnor!!

Du får andliga och praktiska arbeten med dig hem för att öva och förstärka din gudinnekraft. Alla hemarbeten är frivilliga.

Medicinbok

Det är mycket information som jag kommer att förmedla under kurserna muntligt i cirkeln men även under meditationerna. Skaffa dig därför ett anteckningsblock eller en bok, där du för ner viktiga anteckningar angående det som berör ditt eget inre arbete.

Se betalningsvillkor.

Varmt välkommen att deltaga i en helig cirkel tillsammans med
din gudinna och urmodern!

Kommentarer inaktiverade.