Gudinnans Kvinnokraft

Gudinnans Kvinnokraft

Välkommen att sitta i en helande cirkel med kvinnor!

Spiral

Genom mina år som Medicinkvinna har jag nu förändrat och fördjupat denna utbildning och tillsammans går vi djupare ner och in i den feminina kraften där vi kan skapa förändring med större integritit och med djupare kunskap. Vi bygger vår Seidr Stav, som lär oss om Pachamamas inre och som visar oss livets dans.

Utbildningen vänder sig till dig som älskar Trumman och vill stärka ditt inre,  hitta vägen till din gudomliga kvinnokraft. Finna dina verktyg  – för att stå i din egen inre urkraft.

Utbildningen hålls under fullmåne och nymåne.

Annia med trumma

Innehåll

Vi arbetar genom:
Månens alla faser, Vargen & våra stjärnsystrar

Vi praktiserar:
Seidr; den nordiska shamanismen, Örtkunskap, Eldceremonier, Ritualer , Helande dans och Kraftsånger

Vi skapar:
Kraftpåsar, Vårat inre medicinhjul, Seidr-stav, Heligt rum

Vi sitter på golvet alt. på stol i cirkel likt våra urmödrar. Vi arbetar utomhus med våra skapande hantverk. Vi arbetar genom trumman för olika länkningar till andra dimensioner.  Vi lär oss om åkallan & du lär dig att öppna ett heligt rum. Vi seidrar likt völvor gjort sen urminnes tider. Vi slår följe med vår varg, skapar kontakt med månen o Gudinnan. Lyfter fram skönheten o passionen via våra stjärnsystrar.

Genom ceremonier & ritualer stärker vi vår kraft med helande danser & tar fram våra andesånger med kraftens spirituella flöde. Vi bygger vår seidr-stav och trummar/seidrar oss genom livets dans. Vi tillverkar & skapar våra kraftpåsar och tar kontakt med vårat inre medicinhjul. Vi låter oss inspireras av allas våran natur från Guds apotek med örternas kunskap.Vi sjunger stärkande och helande andesånger tillsammans.

Vi varvar praktiskt och andligt arbete om medicinens läkande kraft & hur vi som kvinna använder oss av månens kraft. Du kommer i kontakt med vargen och dess egenskaper och beteende, som även sen är ett mycket starkt redskap och verktyg för dig. Vi gör olika välsignelser och böner för Moder Jord. Du får andliga och praktiska arbeten med dig hem för att öva och förstärka din gudinnekraft.

Du tas bortom dimensionerna o du kommer i kontakt med dina systrar, Stjärnorna. Vi får tillgången genom ”passagen” o möter den stora mångudinnan.  Vi diskuterar legenden om stjärnornas kraft. Stjärnsystrarna bistår med att ge dig Skönhet o möten med din inre gudomlighet. Och genom dansen lyfter vi fram den uråldriga feminina aspekten av passion o skönhet inom oss.

Genom eldceremonier och eldens kraft möter vi våra urmödrar.

Medicinbok

Det är mycket information som jag kommer att förmedla under kurserna, dels muntligt i cirkeln, men även under meditationer. Skaffa dig därför ett anteckningsblock eller en bok, där du för ner viktiga anteckningar angående det som berör ditt eget inre arbete.

Praktisk information

Om kursen:
Utbildningen hålls under 2 dagar och vid 2 tillfällen.

Efter kursen har vi återträffar där vi möts i helande cirkel återigen.

Hemuppgifter utdelas, men är frivilligt.

Pris per delkurs: 2 900 kr
I priset ingår veg lunch o fika
Se betalningsvillkor.

Varmt välkommen att deltaga i en helig cirkel tillsammans med
Gudinnans Urmoder!

Kommentarer inaktiverade.