Shamanska kurser & healing utbildning

Shamanska kurser &  healing utbildning

Jag erbjuder två olika shamanska utbildningar,  Medicinhjulet-Shamanens väg och Medicinkvinnans Fotspår.

De kurser jag erbjuder är  Seidr-kunskapen som är den Nordiska Shamanismen och Trumtillverkning inkl Truminvigning.image-23d73cc660074a5b6c3d9ed6049cc58dca038cba99c1b1b1f34c454e9687c79e-V

 

Medicinhjulet-Shamanens väg

Ett medicinhjul innehåller 4 st utbildningar, där varje del innehåller en av de 4 riktningarna. Syd, Väst, Norr & Öst. Genom dessa riktningar helar och transformerar du dig själv. Du väver en ny väv av och om dig själv till den väv du föddes med. Läs mer här!

Medicinkvinnans Fotspår

Medicinkvinnans Fotspår har varit en mycket efterfrågad kurs från många av dem som deltagit på mina Trum-meditationer genom åren.

Jag har blivit utbildad från andra sidan där jag har min medicinkvinnocirkel. Min inre medicinkvinna har utbildat mig och vilket blev i 3 st steg. Jag känner en stor vördnad över att få vara det redskapet att få initiera fler kvinnor till denna kurs. Jag tackar djupt min vän som började knuffa mig i den riktningen, men som tyvärr inte kunde deltaga när den blev färdig.

Läs mer om utbildningen!

Kommentarer inaktiverade.