Shamanska kurser & utbildningar

Shamanska kurser &   utbildningar

Jag erbjuder två olika shamanska utbildningar,  Medicinhjulet-Shamanens väg från Inca-traditionen i Peru och Gudinnnans kvinnokraft med Seidr-kunskapen som är den nordiska shamanismen.

Jag är även utbildad från den Nordamerikanska traditionen med läran om Trumtillverkning  image-23d73cc660074a5b6c3d9ed6049cc58dca038cba99c1b1b1f34c454e9687c79e-V

 

Medicinhjulet-Shamanens väg

Ett medicinhjul innehåller 4 st utbildningar, där varje del innehåller en av de 4 riktningarna. Syd, Väst, Norr & Öst. Genom dessa riktningar helar och transformerar du dig själv. Du väver en ny väv av och om dig själv till den väv du föddes med. Läs mer här!

Gudinnans kvinnokraftSpiral

Kursen “Medicinkvinnans Fotspår” var tidigare titeln på denna kurs. Den har vuxit och blivit till en större kurs där jag nu även utbildar inom Seidr-kunskapen och den nordiska shamanismen. Genom åren en mycket efterfrågad kurs från många av dem som deltagit på mina Trum-meditationer och som älskar trummans kraft.
Kursens nya namn är Gudinnans kvinnokraft.

Jag har blivit utbildad från mitt team från andra sidan där jag har min medicinkvinnocirkel och min inre medicinkvinna. Jag känner en stor vördnad över att få vara redskapet med att få initiera fler kvinnor till denna kurs men även att få lära ut seidr-kunskapen i samma kurs. Jag tackar djupt min vän som började knuffa mig i den riktningen, men som tyvärr inte kunde deltaga när den blev färdig.
Läs mer om utbildningen!

Kommentarer inaktiverade.