Referenser

Referenser Shamansk Behandling

enligt Inka och Alberto Villoldo

 

Shamansk Behandling

Vid första behandlingen togs oro och rädsla bort som jag burit på så länge. Det var som att vända en hand. Den andra behandlingen var helt omtumlande för mig. Sorgen jag burit på i många liv är borta och den tid då trögheten fanns är slut. Det nya livet är balans, flöde, harmoni och tydliga vägval. Under behandlingen blev alla mina chakran väl inställda och jag fick tydliga direktiv hur jag går vidare på min väg.

Tack Annia för att du är den du är och har tillgång till denna kunskap!

Karin Tronarp

 

Shamansk Behandling

När jag träffade Annia första gången var jag på en guidad meditation. Det är flera år sedan. Jag fortsatte att sporadiskt gå på hennes meditationer och mådde mycket bra efter dem. När jag efter en lång tid i höstas mått dåligt, känt mig förvirrad och visste verkligen inte vart jag skulle vända mig, vände jag mig  till Annia och bad om hjälp. Jag var hos henne tre behandlingar och redan efter första behandlingen kände jag stor förbättring. Annia hjälpte mig att hämta tillbaka själsbitar som jag släppt och balanserade och renade mig. Jag har hittat tillbaka på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Jag känner att jag är på rätt väg nu.

Anita Andersson

 

Shamansk Behandling

Än en gång ett innerligt TACK for behandlingen.  Det känns som att min grundton i kropp, själ och ande håller pa att förändras. (Nu blir jag rörd 🙂 Det känns som början på något helt nytt.Jag har en starkare kraft. Ingen aggressiv utan mera en “lay back” energi. Jag har aldrig
känt mig nöjd och vacker som jag gör nu. Jag är klart piggare (behöver nästan inte sova middag längre), känner mig lättare, gladare, börjar hitta tillbaka till min humor. Jag är mera positiv och känner inte samma inre oro och stress.

Marie Nilsdotter

 

Läs mer om Shamansk energimedicin!

Kommentarer inaktiverade.