Resor

Spirituella resor till Spanien

Vill du göra en själslig och andlig resa och låta din själ få blomma ut ordentligt? Då har du möjlighet att följa med oss på en spirituell energiresa resa till Spanien!

Vi erbjuder resor för kvinnor med inriktning på andlig och personlig utveckling genom yoga, bergsvandring och meditationer. Yoga med de nya uppstigningsinitieringarna och guidade trancekanaliserade ®Rise Up-meditationer för just den sammansatta gruppens behov, som då blir skräddarsytt för var och en. Vandringar i bergen med inriktning på shamanska meditationer.

Nu öppnar vi upp för bokning av resan till Nerja 13-20 april 2024!

Dessa kurser ger dig vägledning för att din kropp, själ och ande ska få blomma ut och som leder dig till att du får möjligheten att hitta sanningen inom dig. Det djupa i ditt inre, som du kanske undrar över ibland, rösten som vill att du lyssnar, du vet någonstans att det måste finnas något mer än bara ditt andetag och din vardag. Medial vägledning, mentorsamtal och coaching ges i alla cirklar vilket Annia alltid generöst delar till alla deltagare. Du kommer att fylla alla dina sinnen med magiska upplevelser varje dag i vår kristallina cirkel! För dig som önskar kommer det även att finnas plats för att boka behandling!

Vi erbjuder även resor för dig som är mesa-bärare, kvinnor och män, som studerat eller är under utbildningen medicinhjulet. Resan är för dig som vill utforska mer inom Inca-traditionens anrika läror. Du kommer att fördjupa de 4 riktningarna och arketyperna under denna resa.

Vi inriktar oss alltid på en mindre grupp deltagare för våra resor som då ger ett mervärde för varje deltagare.

Alla resor sker till den spanska idyllen i Nerja med dess mycket speciella plats, en energiplats. Nerja har starka och otroligt fina, höga och rena energier och är sammankopplade med portaler och portar som hjälper oss att öppna våra egna portaler för inre visdom. I detta område finns linjer som är länkade till Atlantis, Lemurien och Plejaderna vilket gör dessa resor till en stark kristallin frekvenshöjande energi som då stärker och öppnar upp vår inre sanning.

Energiresa för kvinnor

13-20 april 2024 (Lördag-lördag)
Tillsammans med en grupp öppenhjärtiga, generösa och modiga kvinnor som söker kraften till förändring och som vill skapa livet för att hitta det sanna jaget och uppnå varför du är här på jorden, reser vi till den vackra staden Nerja i Spanien. Under denna resa gör vi bergsvandring, kanaliserade meditationer och har morgonyoga på stranden. Några dagar är vi i Ayurveda Centros kurslokal där du även kan boka in dig för ayurvediska massagebehandlingar under dina fria dagar.

Du kommer att få möjligheten att söka den sanna själen inom dig för att hitta dina inre budskap. Vi sitter i en trygg och vis cirkel där endast medveten sanning existerar. En mötesplats där vi delar systerskap.

Läs mer om innehåll och bokning här

Under denna resa kommer vi att fokusera på vår inre gudinna och uppleva systerskapet likt våra urmödrar alltid haft från våra förfäder. Vi går in i mystiken och vi upplever magi i varje andetag tillsammans med de stora portalöppningar som finns i Nerja.

Dagsschema:
När alla har installerat sig ses vi på lördagkvällen för en gemensam stund med mat i den mysiga lilla staden Nerja och för att koppla samman våra energier inför de kommande kursdagarna.

Dag 1, söndagen den 14 april
Vi börjar dagen med yoga på stranden med de nya uppstigningsenergierna och lyssnar på kroppens signaler inför dagen. Vi börjar att tona in oss till gudinnan och vår inre kvinnokraft. Vi har 3–4 st trancekanaliserade Rise Up meditationer i kurslokal med lunch och pauser emellan.

Dag 2, måndagen den 15 april
Dagen börjar med yoga på stranden som även innehåller aktiveringar inför dagens meditatationer och inför energiarbetet i grottorna på eftermiddagen. Vi har 2 st trancekanaliserade Rise Up meditationer innan lunch i kurslokal. Eftermiddagen åker vi till de kända droppstensgrottorna där vi gör ett energiarbete och aktiveringar tillsammans.

Dag 3, tisdagen 16 april
Vi åker tillsammans på förmiddagen till den stora marknaden
och handlar, insuper alla dofter av en typisk spansk marknad. Eftermiddagen låter du allt få landa med att vila i allt som pågår. Sol och bad eller strosa omkring i Nerjas fina gator.

Dag 4, onsdag 17 april
Dagen börjar med vandring upp i bergen där vi har kanaliserade shamanska meditationer från Incas anrika visdomsläror, Peru. Du behöver inte vara en van vandrare. Lätt vandring!

Dag 5, torsdagen 18 april
Vi åker gemensamt till bergsbyn Frigiliana, som kallas ”den vita byn” med dess små gränder, mysiga caféer och restauranger. Där besöker vi även deras fina marknad. Vi äter lunch tillsammans och åker tillbaka till Nerja efter vårt andra energiarbete i Frigilianas mäktiga kyrka.

Alla energier behöver denna eftermiddag få landa och integreras in i din ljuskropp med sol och bad eller bara vila.

Kursdag 6, fredag 19 april
Vi börjar dagen med yoga på stranden med ett fullbordande av uppstignings-initieringar och fortsätter med 2 st trancekanaliserade Rise Up meditationer i kurslokal. Vi sammankopplar energierna och fördjupar det som behöver installeras med ett fullbordande av allt som pågått under denna vecka och som alltid blir en magisk morgon!

Eftermiddagen är fri för var och en! Alla energier behöver denna eftermiddag få landa och integreras in i din ljuskropp med sol och bad eller bara vila.

Vi avslutar vår resa samma kväll med en gemensam stund tillsammans och avnjuter den goda spanska maten på en av Nerjas restauranger.

Jag kan lova dig att denna resa blir utöver det vanliga! Alla dagar kanaliseras utefter gruppens behov!

Att tänka på: Ta varje dag som den kommer och känn in vad din kropp, själ och ande behöver vid de fria stunder du har under resan.

PRAKTISKA UPPGIFTER
Ingår i resan
I priset är följande inkluderat:
8 st trancekanaliserade Rise Up-meditationer
3 st kanaliserade shamanska Inca meditationer
2 st energiarbeten
3 st Yogapass

Utflykt och inträde till Nerjas droppstensgrottor
Transport till och från marknaden i Nerja
Transport till och från Frigiliana

Hela resan kanaliseras utifrån gruppens behov, vilket medför att det tillkommer alltid mer än vad som beskrivs!

Du bekostar själv:
Flyg
Taxi/transfer tur och retur Malaga flygplats – Nerja
Boende
Måltider

Pris: 11 000 kr

Anmälan
Din anmälan görs via mail som blir din bokningsbekräftelse. När du anmält dig skickas en faktura med en bindande anmälningsavgift 3 750 kr som betalas inom 10 dagar. Resterande avgift 7 250 kr betalas senast 28 februari 2024. Praktisk information kommer senare i ett separat mail. Du ansvarar själv för din flygbiljett och dina försäkringar. Har du frågor kontakta mig!

Avbokningsregler
Anmälningsavgiften betalas i samband med din bokning 3 750 kr och är ej återbetalningsbar. Skulle du avboka betalas ej denna avgift tillbaka. Har du betalat den resterande avgiften och avbokar och hittar en ersättare övertar denne deltagare din platsbokning. Har du inte en ersättare för din plats betalas endast resterande avgift tillbaka vid sjukdom inkl läkarintyg. Kontrollera din hemförsäkrings skydd, oftast kan du utnyttja den vid avbokning.

Reseinformation
Du bokar ditt flyg själv. Flyg bokas till Malaga flygplats. När bokningarna är klara samordnar vi kontakt mellan er så ni kan boka taxi/transfer till och från Malaga. Transfer ingår ej i resan.

Zoom-möte
När kursen är fullsatt anordnas ett zoommöte med alla deltagare för att dels se på samåkning med taxi och packning med mera. Vi kommer även att sammanstråla med en kortare meditation som förbereder var och en av deltagarna inför de stora skiftningarna som kommer att ske i Spaniens Nerja.

Är du den kvinna vi söker?

Resan ger dig andlig och personlig utveckling som hjälper dig att gå bortom sinnet & tanken. Du hittar dig själv där du är just nu och därifrån fördjupar du din visdomskälla.

Varje kursdag får du varsam vägledning för att ta de stegen till förändring som får dig att växa som andlig varelse med ett öppet hjärta. Du kommer att våga gå djupt inom dig för att finna det som behöver helas, transformeras och fyllas på med den fina rena energin vi alla har tillgång till.

Vi arbetar tillsammans i en kvinnocirkel genom trancekanaliserade meditationer såsom ®Rise Up och shamanska meditationer. Kursdagarna börjar med morgonyoga på stranden med uppstigningsenergier och aktiveringar som kommer att accelerera ditt medvetande och som även blir en förberedelse inför dagens trancekanaliserade meditationer, bergsvandring och energiarbeten.

Spirituell resa för dig som är mesabärare inom medicinhjulet.

November 2024
Resa för dig som är mesa-bärare och som har studerat eller är under utbildning inom medicinhjulet. Vi kommer att göra vandringar i bergen och den röda tråden är ceremonier och fördjupning inom traditionens anrika läror. Du får ta del av 4 hela intensiva dagar med vandringar i bergen, fördjupa dina kunskaper och vi gör våra ceremonier för ett helande för Pachamama och oss själva.

Kursen är under planering, datum kommer inom kort!

Känns det rätt i ditt hjärta?

Energiresa till Nerja i Spanien 13-20 april 2024

Vill du veta om det är rätt för dig och om du passar för resan?

Kontakta oss här nedan för ett samtal!

______________________________________

Är du intresserad av resan till Nerja november 2024 för mesabärare? Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret, så hör vi av oss!

Du bokar dig inte, endast intresse så hör vi av oss när datum är klara!

Vi inriktar oss alltid på en mindre grupp deltagare för alla våra resor som då ger ett mervärde för varje deltagare.