Resor

Spirituella resor till Spanien

Vill du göra en själslig och andlig resa och låta din själ få blomma ut ordentligt? Då har du möjlighet att följa med oss på en spirituell energiresa resa till Spanien!

Vi erbjuder resor för kvinnor med inriktning på andlig och personlig utveckling genom yoga, bergsvandring och meditationer. Yoga med de nya uppstigningsinitieringarna och guidade trancekanaliserade ®Rise Up-meditationer för just den sammansatta gruppens behov, som då blir skräddarsytt för var och en. Vandringar i bergen med inriktning på shamanska trummeditationer.

Resor i november 2024 är fullbokade!
Mer information om kommande resor till Spanien vår & höst 2025, kommer inom kort!

Dessa kurser ger dig vägledning för att din kropp, själ och ande ska få blomma ut och som leder dig till att du får möjligheten att hitta sanningen inom dig. Det djupa i ditt inre, som du kanske undrar över ibland, rösten som vill att du lyssnar, du vet någonstans att det måste finnas något mer än bara ditt andetag och din vardag. Medial vägledning, mentorsamtal och coaching ges i alla cirklar vilket Annia alltid generöst delar till alla deltagare. Du kommer att fylla alla dina sinnen med magiska upplevelser varje dag i vår kristallina cirkel! För dig som önskar kommer det även att finnas plats för att boka behandling!

Vi erbjuder även resor för dig som är mesa-bärare, kvinnor och män, som studerat eller är under utbildningen medicinhjulet. Resan är för dig som vill utforska mer inom Inca-traditionens anrika läror. Du kommer att fördjupa de 4 riktningarna och arketyperna under denna resa.

Vi inriktar oss alltid på en mindre grupp deltagare för våra resor som då ger ett mervärde för varje deltagare.

De två kommande resorna i november är fullbokade för mesabärare!

Nästa resa är under planering!
Vill du vara med oss? Kontakta Annia för att vara med på intresselistan!

Alla resor sker till den spanska idyllen i Nerja med dess mycket speciella plats, en energiplats. Nerja har starka och otroligt fina, höga och rena energier och är sammankopplade med portaler och portar som hjälper oss att öppna våra egna portaler för inre visdom. I detta område finns linjer som är länkade till Atlantis, Lemurien och Plejaderna vilket gör dessa resor till en stark kristallin frekvenshöjande energi som då stärker och öppnar upp vår inre sanning.

Energiresa för kvinnor


Tillsammans med en grupp öppenhjärtiga, generösa och modiga kvinnor som söker kraften till förändring och som vill skapa livet för att hitta det sanna jaget och uppnå varför du är här på jorden, reser vi till den vackra staden Nerja i Spanien.

Läs mer här

Under denna resa gör vi bergsvandring, kanaliserade meditationer och har morgonyoga på stranden. Några dagar är vi i Ayurveda Centros kurslokal där du även kan boka in dig för ayurvediska massagebehandlingar under dina fria dagar.

Du kommer att få möjligheten att söka den sanna själen inom dig för att hitta dina inre budskap. Vi sitter i en trygg och vis cirkel där endast medveten sanning existerar. En mötesplats där vi delar systerskap.

Resan fokuserar på vår inre gudinna och att uppleva systerskapet likt våra urmödrar alltid haft från våra förfäder. Vi går in i mystiken och vi upplever magi i varje andetag tillsammans med de stora portalöppningar som finns i Nerja.

När alla har installerat sig ses vi på lördagkvällen för en gemensam stund med mat i den mysiga lilla staden Nerja och för att koppla samman våra energier inför de kommande kursdagarna.

Jag kan lova dig att denna resa blir utöver det vanliga! Alla dagar kanaliseras utefter gruppens behov!

Är du den kvinna vi söker?

Resan ger dig andlig och personlig utveckling som hjälper dig att gå bortom sinnet & tanken. Du hittar dig själv där du är just nu och därifrån fördjupar du din visdomskälla.

Varje kursdag får du varsam vägledning för att ta de stegen till förändring som får dig att växa som andlig varelse med ett öppet hjärta. Du kommer att våga gå djupt inom dig för att finna det som behöver helas, transformeras och fyllas på med den fina rena energin vi alla har tillgång till.

Vi arbetar tillsammans i en kvinnocirkel genom trancekanaliserade meditationer såsom ®Rise Up och shamanska meditationer. Kursdagarna börjar med morgonyoga på stranden med uppstigningsenergier och aktiveringar som kommer att accelerera ditt medvetande och som även blir en förberedelse inför dagens trancekanaliserade meditationer, bergsvandring och energiarbeten.

För djupare information om anmälan, priser och praktisk reseinformation kontakta Annia via kontaktformuläret nedan.

Spirituell resa för dig som är mesabärare inom medicinhjulet.

Resa för dig som är mesa-bärare och som har studerat eller är under utbildning inom medicinhjulet. Vi kommer att göra vandringar i bergen och den röda tråden är ceremonier och fördjupning inom traditionens anrika läror. Du får ta del av 4 hela intensiva dagar med vandringar i bergen, fördjupa dina kunskaper och vi gör våra ceremonier för ett helande för Pachamama och oss själva.

November kurserna 2024 är fullbokade!
Kommande kurser inför 2025 är under planering, datum kommer inom kort!

Känns det rätt i ditt hjärta?

Vill du veta om det är rätt för dig och om du passar för resan?

Kontakta oss här nedan för ett samtal!

______________________________________

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret, så hör vi av oss!

Du bokar dig inte, endast intresse så hör vi av oss så får du veta mer! 

Vi inriktar oss alltid på en mindre grupp deltagare för alla våra resor som då ger ett mervärde för varje deltagare.