Resor

Spirituella resor till Spanien

Vill du göra en själslig och andlig resa och låta din själ få blomma ut ordentligt? Då har du möjlighet att följa med oss på en spirituell energiresa resa till Spanien!

Vi erbjuder resor för kvinnor med inriktning på andlig och personlig utveckling genom yoga och meditationer. Yoga med de nya uppstigningsinitieringar och guidade trancekanaliserade meditationer för just den sammansatta gruppens behov, som då blir skräddarsytt för var och en.

Nu har vi öppnat upp för bokning av resan till Nerja v 14 2023! Läs mer längre ner på sidan! Just nu lämnar vi rabatterat pris!

Du får vägledning för att din kropp, själ och ande ska få blomma ut och som leder dig till att du får möjligheten att hitta sanningen inom dig. Det djupa i ditt inre, som du kanske undrar över ibland, rösten som vill att du lyssnar, du vet någonstans att det måste finnas något mer än bara din vardag. Medial vägledning, mentorsamtal och coaching ges i alla cirklar vilket Annia alltid generöst delar till alla deltagare. Du kommer att fylla alla dina sinnen med magiska upplevelser varje dag i vår kristallina cirkel! För dig som önskar kommer det även att finnas plats för att boka en behandling!

Vi erbjuder även resor för alla mesa-bärare, kvinnor och män, som studerat eller är under utbildningen medicinhjulet. Resan är för dig som vill utforska mer inom Inca-traditionens anrika läror. Du kommer att fördjupa de 4 riktningarna och arketyperna under denna resa.

Vi inriktar oss alltid på en mindre grupp deltagare för våra resor som då ger ett mervärde för varje deltagare.

Alla resor sker till den spanska idyllen i Nerja med dess mycket speciella plats, en energiplats. Nerja har starka och otroligt fina, höga och rena energier och är sammankopplade med portaler och portar som hjälper oss att öppna våra egna portaler för inre visdom.

Energiresa för kvinnor 1-8 April 2023. Fåtal platser kvar!

Tillsammans med en grupp öppenhjärtiga, generösa och modiga kvinnor som söker kraften till förändring och som vill skapa livet för att hitta det sanna jaget och uppnå varför du är här på jorden, reser vi till den vackra staden Nerja i Spanien. Du kommer att få möjligheten att söka den sanna själen inom dig för att hitta dina inre budskap. Vi sitter i en trygg och vis cirkel där endast medveten sanning existerar. En mötesplats där vi delar systerskap.

Läs mer

Denna resa kommer vi att fokusera på vår inre gudinna och uppleva systerskapet tillsammans med vår gemensamma mångudinna som kommer att stå i sin fulla prakt den 6 april. Fullmåne 6 april! Vi går in i mystiken och vi upplever magi i varje andetag tillsammans med de stora portalöppningar som finns i Nerja.

Dagsschema som ingår i din resa:
Kvällen innan kursdag 1, ses vi för en gemensam stund med mat i den mysiga lilla staden Nerja och för att koppla samman våra energier inför de kommande kursdagarna.

Kursdag 1, måndagen den 3 april
Vi börjar dagen med yoga på stranden alt i kurslokal med de nya uppstigningsenergierna och lyssnar på kroppens signaler inför dagen. Vi börjar att tona in oss till gudinnan och vår inre kvinnokraft. Vi har 3–4 st trancekanaliserade Rise Up meditationer med lunch och pauser emellan.

Samma kväll åker vi gemensamt till bergsbyn Frigiliana, som kallas ”den vita byn” med dess små gränder och mysiga caféer och restauranger. Där äter vi tillsammans och åker tillbaka till Nerja senare mot kvällen.

Kursdag 2, tisdagen den 4 april
Dagen börjar med yoga på stranden alt i kurslokal med de nya uppstigningsenergierna och aktiveringar inför dagen. Vi har 3–4 st trancekanaliserade Rise Up meditationer med lunch och pauser emellan.
Kvällen är fri för var och en!

5 april en fri dag. Alla energier behöver denna dag få landa och integreras in din ljuskropp med sol och bad eller bara vila.

Kursdag 3, torsdagen 6 april. Fullmåne
Vi börjar dagen med yoga på stranden alt i kurslokal med uppstignings-initieringar och tillsammans med den stigande månens kraft fortsätter vår resa i oss själva. Vi har 3–4 st trancekanaliserade Rise Up meditationer med lunch och pauser emellan.

Samma kväll åker vi till de kända droppstensgrottorna strax utanför Nerja. I grottorna gör vi energiarbete och förbereder inför fullmånen. Senare på kvällen gör vi en fullmåneceremoni på stranden och avslutar med ett gudinnebad med fullmånen! Inget måste att bada, men kan rekommenderas!

Kursdag 4, fredagen 7 april
Dagen börjar med yoga på stranden alt i kurslokal med ett fullbordande av initieringar som fortsätter med aktiveringar och installerar de nya kropparna inför dagen. Vi har 3–4 st trancekanaliserade Rise Up meditationer med lunch och pauser emellan.

Vi avslutar vår resa samma kväll med en gemensam stund tillsammans och avnjuter den goda spanska maten på en av Nerjas restauranger.

Jag kan lova dig att denna resa blir utöver det vanliga! Alla dagar kanaliseras utefter gruppens behov!

Att tänka på: Ta varje dag som den kommer och känn in vad din kropp, själ och ande behöver vid de fria stunder du har under resan.

PRAKTISKA UPPGIFTER
Ingår i resan
I priset är följande inkluderat:
4 kursdagar som innehåller 4 st Yogapass och ca 16 st trancekanaliserade meditationer
Utflykt till Nerjas droppstensgrottor
Transport till Frigiliana

Du bekostar själv:
Flyg
Transfer tur och retur Malaga flygplats- Nerja
Boende
Måltider

Anmälan
Din anmälan görs via mail som blir din bokningsbekräftelse. När du anmält dig skickas en faktura med en bindande anmälningsavgift 3 750 kr som betalas inom 10 dagar. Resterande avgift betalas senast 28 februari 2023. Praktisk information kommer senare i ett separat mail. Du ansvarar själv för din flygbiljett och dina försäkringar. Har du frågor kontakta mig!

Avbokningsregler
Anmälningsavgiften betalas i samband med din bokning 3 750 kr och är ej återbetalningsbar. Skulle du avboka betalas ej denna avgift tillbaka. Har du betalt den resterande avgiften och avbokar och hittar en ersättare övertar denne deltagare din platsbokning. Har du inte en ersättare för din plats betalas endast resterande avgift tillbaka vid sjukdom inkl läkarintyg. Kontrollera din hemförsäkrings skydd, oftast kan du utnyttja den vid avbokning.

Reseinformation
Du bokar ditt flyg själv. Flyg bokas till Malaga flygplats. När bokningarna är klara samordnar vi kontakt mellan er så ni kan boka transfer till och från Malaga. Transfer ingår ej i resan.

När kursen är fullsatt anordnas ett zoommöte med alla deltagare för att dels se på samåkning med transfer, packning med mera. Vi kommer även att sammanstråla med en kortare meditation som förbereder var och en av deltagarna inför de stora skiftningarna som kommer att ske i Spaniens Nerja.   

Är du den kvinnan vi söker?
Annias ASK firar 25 år 2023.

Vi fortsätter med ett rabatterat pris!
10 % vid din bokning!

Kostnad: 11 900 kr
Ditt pris: 10 710 kr

Resan ger dig andlig och personlig utveckling som hjälper dig att gå bortom sinnet & tanken. Du hittar dig själv där du är just nu och därifrån fördjupar du din visdomskälla. Varje kursdag får du varsam vägledning för att ta de stegen till förändring som får dig att växa som andlig varelse med ett öppet hjärta. Du kommer att våga gå djupt inom dig för att finna det som behöver helas, transformeras och fyllas på med den fina rena energin vi alla har tillgång till.

Vi arbetar tillsammans i en kvinnocirkel under 4 intensiva dagar med heldagsmeditationer genom ®Rise Up och Uppstigningsmeditationer. Kursdagarna börjar med morgonyoga i kurslokal alt/ stranden med uppstigningsenergier och aktiveringar som kommer att accelerera ditt medvetande och som blir en förberedelse inför dagens trancekanaliserade meditationer.

Liten guide från 2019 års resa År 2019 års resa trancekanaliserades kursdag 1 med uppdateringar i våra fysiska kroppar som en förberedelse inför resterande dagar.

Dag 2 fortsattes med vår själs vibrations toner, linjer & strålar sedan födseln.

Dag 3 kom vi i kontakt med mer allvar och det ”kall” du är här för att göra på jorden.

Sista dagen kom lugnet och stillheten befann sig och även att skriva våra kosmiska kontrakt. En oåterkallelig väg att vandra.

Spirituell resa för dig som är mesabärare inom medicinhjulet.

Resa för dig som är mesa-bärare och som har studerat eller är under utbildning inom medicinhjulet. Vi kommer att göra vandringar i bergen och den röda tråden är ceremonier och fördjupning inom traditionens anrika läror. Du får ta del av 4 hela intensiva dagar med vandringar i bergen, fördjupa dina kunskaper och vi gör våra ceremonier för ett helande för Pachamama och oss själva.

Är under planering! Kommer  våren/hösten 2024

Känns det rätt i ditt hjärta och att det klickar?

Energiresan till Nerja i Spanien 1-8 april 2023

Kontakta oss med din anmälan och skriv i kontaktformuläret ditt VARFÖR du känner att du vill följa med oss, så kontaktar vi dig!

______________________________________

Är du intresserad av resan till Nerja hösten 2024 för mesabärare?
Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Du bokar dig inte, endast intresse så hör vi av oss när datum är klara!

Vi inriktar oss alltid på en mindre grupp deltagare för våra resor som då ger ett mervärde för varje deltagare.