Resor

Spirituella resor

Vill du göra en själslig och andlig resa och låta din själ få blomma ut ordentligt? Då har du möjlighet att följa med oss på en spirituell energiresa resa till Spanien!

Vi erbjuder resor för kvinnor med inriktning på andlig och personlig utveckling genom yoga och meditationer. Yoga med de nya uppstigningsinitieringar och guidade trancekanaliserade meditationer för just den sammansatta gruppens behov, som då blir skräddarsytt för var och en.

Du får vägledning för att din kropp, själ och ande ska få blomma ut och som leder dig till att du får möjligheten att hitta sanningen inom dig. Det djupa i ditt inre, som du kanske undrar över ibland, rösten som vill att du lyssnar, du vet någonstans att det måste finnas något mer än bara din vardag. Medial vägledning, mentorsamtal och coaching ges i alla cirklar vilket Annia alltid generöst delar till alla deltagare. Du kommer att fylla alla dina sinnen med magiska upplevelser varje dag i vår kristallina cirkel! För dig som önskar kommer det även att finnas plats för att boka en behandling!

Vi erbjuder även resor för alla mesa-bärare, kvinnor och män, som studerat eller är under utbildningen medicinhjulet. Resan är för dig som vill utforska mer inom Inca-traditionens anrika läror. Du kommer att fördjupa de 4 riktningarna och arketyperna under denna resa.

Vi inriktar oss alltid på en mindre grupp deltagare för våra resor som då ger ett mervärde för varje deltagare.

Allt detta sker i den spanska idyllen i Nerja med dess mycket speciella plats, en energiplats. Nerja har starka och otroligt fina, höga och rena energier och är sammankopplade med portaler och portar som hjälper oss att öppna våra egna portaler för inre visdom.

Energiresa för kvinnor

Tillsammans med en grupp öppenhjärtiga, generösa och modiga kvinnor som söker kraften till förändring och som vill skapa livet för att hitta det sanna jaget och uppnå varför du är här på jorden, reser du till det vackra Spanien. Du kommer att få möjligheten att söka den sanna själen inom dig för att hitta dina inre budskap. Vi sitter i en trygg och vis cirkel där endast medveten sanning existerar. En mötesplats där vi delar systerskap.

Läs mer

Resan ger dig andlig och personlig utveckling som hjälper dig att gå bortom sinnet & tanken. Du hittar dig själv där du är just nu och därifrån fördjupar du din visdomskälla. Varje kursdag får du varsam vägledning för att ta de stegen till förändring som får dig att växa som andlig varelse med ett öppet hjärta. Du kommer att våga gå djupt inom dig för att finna det som behöver helas, transformeras och fyllas på med den fina rena energin vi alla har tillgång till.

Vi arbetar tillsammans i en kvinnocirkel under 4 intensiva dagar med heldagsmeditationer genom ®Rise Up och Uppstigningsmeditationer. Kursdagarna börjar med morgonyoga i kurslokal alt/ stranden med uppstigningsenergier och aktiveringar som kommer att accelerera ditt medvetande och som blir en förberedelse inför dagens trancekanaliserade meditationer.

Liten guide från 2019 års resa År 2019 års resa trancekanaliserades kursdag 1 med uppdateringar i våra fysiska kroppar som en förberedelse inför resterande dagar.

Dag 2 fortsattes med vår själs vibrations toner, linjer & strålar sedan födseln.

Dag 3 kom vi i kontakt med mer allvar och det ”kall” du är här för att göra på jorden.

Sista dagen kom lugnet och stillheten befann sig och även att skriva våra kosmiska kontrakt. En oåterkallelig väg att vandra.

Nästa energiresa planeras till våren 2023

Spirituell resa för dig som är mesabärare inom medicinhjulet.

Resa för dig som är mesa-bärare och som har studerat eller är under utbildning inom medicinhjulet. Vi kommer att göra vandringar i bergen och den röda tråden är ceremonier och fördjupning inom traditionens anrika läror. Du får ta del av 4 hela intensiva dagar med vandringar i bergen, fördjupa dina kunskaper och vi gör våra ceremonier för ett helande för Pachamama och oss själva.

Är under planering! Kommer  hösten 2023

Känns det rätt i ditt hjärta och att det klickar för dig?

Var med på vår intresselista för kommande resa till Nerja i Spanien våren 2023?

För att göra din intresseanmälan till kommande kurs i Nerja våren 2023 krävs att du skriver i kontaktformulet ditt VARFÖR du känner att du vill följa med oss. Mer info kommer inom kort!

Är du intresserad av resan till Nerja hösten 2023 för mesabärare?
Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Du bokar dig inte, endast intresse så hör vi av oss när koncepten är klara!