Omdömen

ASK-utbildningar

ASK-utbildningen

Tack för nya insikter och verktyg. Ett mycket kraftfullt redskap. Tack från hjärtat.

Läs mer

I många år har jag hört om ASK-ens utbildning och bara hört gott. ASK-en har öppnat upp min längtan till större sammanhang och även bekräftat att jag är med i en omfattande förändring på Moder Jord. Det betyder mycket för mig att få redskap för min egen resa, men även för att hjälpa andra och vår planet. Tack för nya insikter och verktyg. Ett mycket kraftfullt redskap. Tack från hjärtat.

ASK-utbildningen

Jag hade aldrig med mitt mänskliga psyke förstått vad ASK-en skulle betyda för mig och min egen resa.

Läs mer

Annia! Vilken resa! Jag hade aldrig med mitt mänskliga psyke förstått vad ASK-en skulle betyda för mig och min egen resa. Jag har fått så mycket hjälp och läkning så jag kan inte förklara med ord hur livet, min själ är tacksam. Massa kärlek!

ASK-utbildningen

Tack för att det är just du som leder oss i sökandet. Med trygg och fast hand har du visat denna fantastiska metod

Läs mer

Tack för att det är just du som leder oss i sökandet. Med trygg och fast hand har du visat denna fantastiska metod. Jag uppskattar mycket ditt professionella hållande och att lyfta healing till den nivå den förtjänar.

ASK-utbildningen

ASK-utbildningen är något jag skulle rekommendera till många, egentligen till alla.

Läs mer

ASK-utbildningen är något jag skulle rekommendera till många, egentligen till alla. Det är det bästa jag investerat i hittills. Tack Annia. Tack ASK-en. Jag är en uppgraderad person, förnyad nästan. Jag har alltid haft svårt att vara på jorden och trivas, alltid längtat bort och inte velat deltaga. Nu känns det som att jag landat mer på jorden, integrerat med min kropp. Jag vill vara här, leva här, deltaga, utforska. Något jag alltid velat känna och nu känner jag inre ro. Tack för allt Annia!

 ASK-utbildningen

Att gå denna utbildning har varit livsomvälvande. Allt jag fått healing, styrka och tillit.

Läs mer

Att gå denna utbildning har varit livsomvälvande. Allt jag fått healing, styrka och tillit. Jag har hittat mig själv. Äntligen! Nu känner jag mig hemma i mig själv och vem jag är. Nu är jag redo för att göra det min själ alltid viskat, men som jag inte kunnat höra. Det är mycket processer att gå igenom, men vinsterna är styrkan. Allt sökande är över, men processen fortsätter. Tack Annia! Tack och tack till källan. Tack!

ASK-utbildningen

Kan bara säga att denna utbildning skulle alla gå, även om man inte väljer att fortsätta till ASK-Behandlingsterapeut.

Läs mer

När jag började ASK-utbildningen så hade jag ingen aning om vad den skulle ge mig, det var som att gå egenterapi. Kan bara säga att denna utbildning skulle alla gå, även om man inte väljer att fortsätta till ASK-Behandlingsterapeut. Och ett stort tack till Annia som har stöttat och väglett mig genom hela utbildningen.

Munay Ki

Munay Ki

Nu förstår jag att dessa fina och underbara riter förstärker medicinhjulets utbildning.

Läs mer

Nu förstår jag att dessa fina och underbara riter förstärker medicinhjulets utbildning. Jag är så tacksam att jag gick denna kurs. Känns som att jag har fått ännu ett verktyg/redskap att arbeta med. Både för mig själv och till kommande klienter. Riterna är alla oerhört starka men de tre sista var verkligen det där lilla “extra”. Är så glad och så oerhört tacksam och känner en vördnad att fått ta del av dem.

Munay Ki

Riterna har tagit fram de svåraste saker som har hänt i mitt liv och även hjälpt mig att se sanningen…

Läs mer

Riterna har tagit fram de svåraste saker som har hänt i mitt liv och även hjälpt mig att se sanningen igenom allt det svåra som ändå var mitt eget skapande. Det blev lätt att förlåta och att släppa taget. Är så tacksam för denna underbara kurs.

Munay Ki

Efter att ha fått riterna upplevde jag att min andlighet äntligen kunde få fotfäste i mitt dagliga liv.

Läs mer

För mig är de nio riterna en väldigt komplett grund att stå på för min fortsatta utveckling och som jag är oerhört tacksam att ha. Efter att ha fått riterna upplevde jag att min andlighet äntligen kunde få fotfäste i mitt dagliga liv på ett naturligt och mycket stärkande sätt.

Munay Ki

Är så glad att jag kommit i kontakt med riterna, de har stärkt mig som person och vidgat mig och min syn på livet

Läs mer

Är så glad att jag kommit i kontakt med riterna, de har stärkt mig som person och vidgat mig och min syn på livet och allting som lever här. Jag har under riternas gång hela tiden blivit

överraskad över hur jag släppt mönster och blockeringar bara i farten. Det är otroligt starka riter som gett mig en djupare kontakt med mig själv och allt som finns på planeten. Efter dessa energiöverföringar har jag kännt att det är ett sådant viktigt ansvar vi har att rena oss och må bra, så att vi kan sprida ljus och kärlek. Är så glad att jag haft möjligheten att få ta emot Munay Ki riterna, speciellt av Annia som är så trygg och som jag litar på. Jag rekommenderar verkligen riterna till alla som vill bli stärkta i sig själva och som samtidigt stärker oss tillsammans.

Kausay Muju

Kausay Muju

Jag har blivit piggare och kroppen svarar bättre både näringsmässigt o mentalt…

Läs mer

När jag fick riterna kändes det så tydligt hur elementen gick in och började arbeta och nu kan det nya få komma in. Under veckan som gått efter överföringen så förstår jag att kroppen har lättare att ta upp näring. Jag har blivit piggare och kroppen svarar bättre både näringsmässigt o mentalt när jag andas, mediterar, ber och tänker. På något vis mer balanserad.

Plejaderna

Plejaderna

Efter kursen upplevde jag att allt manifesterar sig mycket snabbare och att livet känns mycket lättare och roligare.

Läs mer

Efter kursen upplevde jag att allt manifesterar sig mycket snabbare och att livet känns mycket lättare och roligare. Jag har lättare att tänka positivt och jag har mycket enklare att nå heligheten inom mig. Jag får energierna inom och utanför mig att vibrera snabbare och det är roligt att få dela med sig av riterna. Det känns som att jag lättare förstår saker t.om sådant som jag tidigare tyckt vara svårt. Livet känns precis som jag önskar att det ska vara nu.

Meditation

Meditation

Rekommenderar varmt Annias meditationer. Helt magiskt, och om du är redo får du en megatransformation

Läs mer

Rekommenderar varmt Annias meditationer. Helt magiskt, och om du är redo får du en megatransformation. Sist jag var med på meditation så gick jag igenom portalen – och ALLT är annorlunda – allt är bliss!

Meditation

Meditationerna hos Annia är outstanding. Dessutom vill jag rekommendera Annias alla kurser – utbudet är stort!

Läs mer

Meditationerna hos Annia är outstanding. Om du verkligen vill få en genuin och stark upplevelse och kanske få uppleva mer än du är van vid – även om du arbetat med personlig och andlig utveckling i många år – kan jag varmt och på det bestämdaste rekommendera Annias meditationer. Du behöver inte var van “mediterare” för i denna spännande och viktiga tid är det detta som behövs och alla får exakt vad de behöver just i ögonblicket! Passar alltså alla! Dessutom vill jag rekommendera Annias alla kurser – utbudet är stort! Annias rena, klara kanal och hennes utstrålning får dig att känna det som att “du kommit hem!” Är så glad och tacksam att jag träffat dig Annia!

Meditation

Känner efteråt att jag är helt mör i kroppen och lugn i bröstet. Lugn och ro. Tack för allt du ger

Läs mer

En fantastisk upplevelse. Omtumlande och behaglig på samma gång. Känner efteråt att jag är helt mör i kroppen och lugn i bröstet. Lugn och ro. Tack för allt du ger, är så tacksam att få mött dig!

Meditation

Tack för att du håller i dessa meditationer och att vi även kan vara med över zoom. Jag är evigt tacksam

Läs mer

Tack för att du håller i dessa meditationer och att vi även kan vara med över zoom. Jag är evigt tacksam, bara idag har jag och min man en helt ny dialog på en helt ny frekvens och det känns så vackert. Ta vara på dig fina vackra själ.

Meditation

Måste bara säga att dina meditationer är de kraftigaste jag har upplevt.

Heldagsmeditationer

Heldagsmeditation

Tusen, tusen tack för det du gör. Jag är ödmjukt tacksam över att du är en sådan ren och öppen kanal!

Läs mer

Tusen, tusen tack för det du gör. Jag är ödmjukt tacksam över att du är en sådan ren och öppen kanal! Jag är alltid helt uppfylld då jag varit hos dig och det är SÅ guidat. Vill gå alla dina utbildningar! Vilken magi och vilken energi! Detta kommer jag leva länge på.

Heldagsmeditation

Mina ritualer och meditationer har blivit så mycket mer kraftfullare, känslan intensivare…

Läs mer

Heldagsmeditationen, var ska jag börja?! En heldag i de ljusa energierna där jag expanderade, där jag fick möjlighet att känna in och

uppleva alla dimensioner i en takt som passade mig. DNA strängar korrigerades, kunskapstrådar vävdes in, meddelande avlöste varandra och healing som hjälpte mig och gruppen att komma vidare. Väl uppe på den högre nivån upplevde jag det vackra med att vara i en fullkomlig stillhet och “Ett med Alltet”. Fullständig frihet från alla krav, måsten och självbedrägeri. Jag befann mig i total villkorslös kärlek och vi var många guldstrålar som glimmade med klaraste ljus. Så svårt att beskriva men kan varmt rekommendera heldagsmeditationerna. Största förändringen märkte jag hemma. Mina ritualer och meditationer har blivit så mycket mer kraftfullare, känslan intensivare och det känns som att min utveckling har lyfts. Stort tack Annia och gruppen för en dag fylld av skratt och upplevelser. Tack för allt Annia!

Heldagsmeditation

Heldagskursen har gett mig en snabb personlig utveckling. Härliga möten som får mig att må bra.

Läs mer

Heldagskursen har gett mig en snabb personlig utveckling. Härliga möten som får mig att må bra. Jag har fått mycket hjälp med att komma i balans med ett lugn i det dagliga livet. Fysiskt i kroppen så har spänningar släppt i nacke o i höfter, även på andra ställen i kroppen. Har fått mer tillit till att det som sker är utvecklande och att lyssna till min inre röst. Har fått en djupare kontakt vid meditation. Stort tack för all hjälp Annia och alla medhjälpare. Livet har blivit lättare o skönare.

Behandlingar

Behandlingar

Jag är så oerhört tacksam för all hjälp du gett mig! Du är otroligt skicklig!

Läs mer

Jag är så oerhört tacksam för all hjälp du gett mig! Du är otroligt skicklig! Jag hade nog inte funnits här idag om jag inte haft kontakten med dig.

Tack än en gång även för Gåvan jag fått!

Behandlingar

Efter behandlingen fick jag tydliga direktiv hur jag går vidare på min väg. Tack Annia för att du är den du är…

Läs mer

Vid första behandlingen togs oro och rädsla bort som jag burit på så länge. Det var som att vända på en hand. Den andra behandlingen var helt omtumlande för mig. Sorgen jag burit på i många liv är borta och den tid då trögheten fanns är slut. Det nya livet är nu i balans, flöde, harmoni och tydliga vägval. Efter behandlingen fick jag tydliga direktiv hur jag går vidare på min väg. Tack Annia för att du är den du är och har tillgång till denna kunskap!

Behandlingar

Den sista behandlingen vi gjorde har gjort en enorm skillnad på mig och har aldrig varit med om något liknande.

Läs mer

Den sista behandlingen vi gjorde har gjort en enorm skillnad på mig och har aldrig varit med om något liknande. Det är faktiskt det bästa jag gjort i behandlingsform, och jag har försökt med många olika behandlingar, medicineringar, metoder och knep för att få ordning på mitt mående. Jag är evigt tacksam för detta. Tack igen, jag mår så mycket bättre sen du började arbeta på mig.

Behandlingar

Jag är nu efter många jobbiga år av magproblem helt läkt! Hela min kropp är frisk och stark.

Läs mer

När jag kom till Annia bar jag på tunga trauman från min barndom. Jag har levt hela mitt liv i osäkerhet, ilska, sorg, rädsla och besvikelse. Jag var ständigt rädd, i katastroftankar och tung av ångest. All denna oro, rädsla och sorg satte sig i min mage och skapade oerhörda problem för mig i min kropp. Jag fick diagnosen IBS och mitt liv blev styrt av min krångliga mage och skapade ständiga problem i min vardag. Behandling hos Annia är bland det bästa jag varit med om, en helt fantastik upplevelse. Jag fick hjälp att släppa taget, hjälp att gå vidare och att känna min egen trygghet inom mig. Annia hjälpte mig att rensa bort allt som låg i vägen för mitt eget välmående. Jag är nu efter många jobbiga år av magproblem helt läkt! Hela min kropp är frisk och stark. Jag mår bättre än någonsin, tack vare Annia!

Behandlingar

Annia hjälpte mig att hämta tillbaka själsbitar som jag hade tappat och blev balanserad och rensad.

Läs mer

Sedan en lång tid tillbaka hade jag mått dåligt, känt mig förvirrad och visste verkligen inte vart jag skulle vända mig. Fick tre behandlingar av Annia och redan efter första behandlingen kände jag stor förbättring. Annia hjälpte mig att hämta tillbaka själsbitar som jag hade tappat och blev balanserad och rensad. Jag har hittat tillbaka på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Jag känner att jag är på rätt väg nu.

Behandlingar

Nu har jag kontakt med kroppen som hade med alla mina trauman att göra. Annia hjälpte mig att rensa så

Läs mer

mycket gamla avtryck som gör att det sanna inom mig och visdomen av mig själv kan nu utrycka sig mer. Jag har fått ett högre medvetande och förstår nu varför ett mänskligt lidande finns och meningen med det.
Tack Annia!

Resor till Spanien

Resor till Spanien

Denna resa gjorde en magisk förskjutning inom mig och har känts fantastiskt…

Läs mer

Denna resa gjorde en magisk förskjutning inom mig och har känts fantastiskt med alla starka energier och starka utrensningar. Det mest uppenbara är den nya känslan av lugnet, kärlek och stillhet som jag plötsligt känner då och då. Den har varit så efterlängtad och det är dit jag har sökt i så många år. En sak som är så ny och överraskande är att jag hinner massa saker utan brådska, lugnt. Det skapar trygghet på ett övertygande sätt. Ska fortsätta att meditera med färg-ljud-tonfrekvenserna. Tack för den fina fina gåvan.

Resor till Spanien

Kursen i Nerja hjälpte mig att gå bortom sinnet och tanken. Att ge ljus och kraft till min inre portal…

Läs mer

Denna resa gjorde en magisk förskjutning inom mig och har känts fantastiskt med alla starka energier och starka utrensningar. Det mest uppenbara är den nya känslan av lugnet, kärlek och stillhet som jag plötsligt känner då och då. Den har varit så efterlängtad och det är dit jag har sökt i så många år. En sak som är så ny och överraskande är att jag hinner massa saker utan brådska, lugnt. Det skapar trygghet på ett övertygande sätt. Ska fortsätta att meditera med färg-ljud-tonfrekvenserna. Tack för den fina fina gåvan.

Resor till Spanien

Kursen i Nerja hjälpte mig att gå bortom sinnet och tanken. Att ge ljus och kraft till min inre portal och stjärnan…

Läs mer

Kursen i Nerja hjälpte mig att gå bortom sinnet och tanken. Att ge ljus och kraft till min inre portal och stjärnan från vårt kall som vi föddes med, ingenting är viktigare än vår andliga resa och vårt kall.

Resor till Spanien

Något av det bästa jag gjort. Att följa med på denna fina resa. Jag fick stora insikter och lärdomar…

Läs mer

Något av det bästa jag gjort. Att följa med på denna fina resa. Jag fick stora insikter och lärdomar och jag tror vi alla fick erfara mer av våra sår, för att jobba mer aktivt med att läka dem för att bli mer hel.

Resor till Spanien

Vi reste till dimensioner, där fanns stillheten, något som vi blev ombedda att befinna oss i oftare.

Läs mer

Meditationerna handlade bland annat om att vi fick hjälp att frysa linjer kopplade till tidigare liv och platser. Vi fick även arbeta med vår själs färg/vibration/ton för att verkligen känna vår egen sanna frekvens. Vi reste till dimensioner, där fanns stillheten, något som vi blev ombedda att befinna oss i oftare. Det jobbades med vår Blueprint och att vi var redo att ta nästa steg med vår mission. Betoning på att alla hade viktiga budskap/ uppgifter att sprida och att vi själva måste ta stegen aktivt. Påminnelser om vikten att inte tänka för mycket, speciellt om att vara snäll mot sig själv och att prata sin sanning. Kram och tack för allt