Om mig

Om mig själv

Annia LöwentunJag är Annia och har arbetat med andlig utveckling i ca 22 år då jag startade mitt företag.

Jag började min bana genom reiki o karuna, som båda är en healingteknik och som används över hela världen. När jag tog Master i reiki och karuna började jag att lära ut den tekniken i grupper. Därefter började jag gå min egen väg. Jag började plocka fram mina inre kunskaper som jag sen delade med mig i form av kurser, utbildningar, meditationer och behandlingar. Jag har även en utbildning inom Ayurveda som Hälsorådgivare.

När jag hade tillverkat min egen trumma så började även den shamanska biten att falla på plats. Trumman som även kallas shamantrumma och medicintrumma, står mig väldigt nära och som jag använder för mig själv och använder i det mesta jag arbetar med.

Det jag brinner för är att hjälpa andra människor att växa i personlig och andlig utveckling och det är så otroligt fascinerande att se efter varje möte med människor, hur stor denna förändring har blivit  på så kort tid. Inför det känner jag en stor ödmjukhet och tacksamhet med att få vara det redskapet. Det är fantastiskt att se på klienter och kursdeltagare hur deras inre styrka börjar lyftas fram och känslan av lätthet, tillit och mod börjar växa sig fram hos var och en.

Tack för att jag har fått och får möjligheten att hjälpa er på vägen.

Om företaget

Jag startade företaget “Anjas Helande Källa” år 1998 i Falkenberg. Namnet Helande källa, var vid denna period mest passande för att här utövade jag mest massage och healingsessioner.

Genom dessa år började jag själv att utvecklas mer och mer, och 2001-2002 börjar företaget utvecklas med nyheter tack vare att mina kontakter med andevärlden utvecklades. Jag tog en paus i företaget och företaget byter även namn 2002 till ”Annias Ask”. Ask som står för Ande, Själ & Kropp. Under denna paus så tog jag emot mycket information från andevärlden för att sen dela med mig av en helt ny teknik och healingmetod som heter ASK healing. En metod du kan läsa om under fliken Ask-healing Utbildning.
Det var även här som jag startade mitt arbete med uppstigningen som du kan läsa mer om  längre ner på denna sidan.

2010 börjar företaget sakta få nyare influenser och inriktningen fördjupar det shamanska arbetet jag har med mig sen tidigare. Jag började även gå i lära för Alberto Villoldo, The Four Winds, som är en stor lärare över hela världen. Nu håller jag utbildningar med Medicinhjulet och de 4 riktningar. Medicinhjulet-Shamanens väg.

Uppstigningen av Moder Jord

Jag ska förklara lite kort för dig om vad uppstigning betyder för mänskligheten och för moder jord.

Känner du en längtan att få utvecklas andligt och vilja påbörja eller har du börjat din uppstigning och vill vidare, då har du hittat rätt.

Med “uppstigningen” menas vår planets födelse till en ny tid. Uppstigningen av moder jord  innebär en frekvenshöjning, en förhöjd medvetenhet där vi alla lever i samklang med naturen, våra djur och varandra. Moder jords uppstigning har ett uråldrigt ursprung med avtal som nu är gällande för oss alla.

Det är en viktig tid vi lever i just nu, det känner vi alla av här på Jorden. Vi har alla med oss minnen av vem vi i sanning är och detta håller på att manifesteras här på Jorden. Vi börjar vända oss inåt för att söka vår inre sanning och vi har alla valt att födas i denna spännande tid som vi har påbörjat och har framför oss. Den nya födelsen av vår planet påverkar oss alla som gör att vi vill börja växa andligt och höja oss i vårat medvetande och följa med vår moder upp i nya dimensioner. Allt detta håller på att hända här och nu.

Nu i detta liv har jag återhämtat, “summan av alla tidigare liv”, med all denna kunskap och med tillhörande olika tekniker för att arbeta med dessa Uppstigningsenergier här på jorden, och i takt med min egen andliga utveckling väcks fortfarande djupa minnen av mitt sanna jag där jag får tillgång till att kanalisera ner nya utbildningar, kurser och meditationer som gynnar vår andliga utveckling.

Vi är alla på väg mot en ny era och en ny tid. Vi känner alla av det här på jorden. Det är mycket viktigt för oss att vi mediterar och går in i oss själva och börjar hämta hem alla uppstigningsenergier. Det viktigaste är att vi utvecklas andligt och hittar vår inre sanning, så att vi hittar ”hem”. Lika viktigt är att vi rensar oss genom karma och får nya eteriska kroppar som hjälper oss att stiga upp med våra kroppar. Moder jord håller på att förhöjas dagligen i sin frekvens och det är viktigt att följa med denna förändring och förhöjning. Det är här mitt uppstigningsprogram kommer in.

Genom alla mina olika “uppstigningskällor” och genom mitt ursprung har jag kanaliserat fram olika utbildningar, kurser, behandling/healing och uppstigningsmeditationer, som stödjer vår utveckling och som jag kallar för Annias uppstigningsprogram. Allt detta stödjer din uppstigningsprocess för att du ska påbörja eller fortsätta din uppstigning tillsammans med moder jords höjningar i frekvens.

I takt med min egen andliga utveckling tillkommer hela tiden nya utbildningar, kurser och meditationer. Alla meditationer är i jämförelse med en behandling.

Så uppstigning med dessa få ord jag berättat om här handlar om att förhöja sin medvetenhet och att följa med moder jord när hon och vi tillsammans går mot högre frekvenser.

Kommentarer inaktiverade.