Shamanska workshops

Munay Ki, Kausay Muju, Plejaderna. Eldceremoni & Trumtillverkning

Kurserna Munay ki, Kausay Muju och Plejaderna är riter som är hämtade från Amazonas i Andernas Peru. Vid behov kan dessa riter ingå i en behandling session som ett komplement. Eldceremoni kommer från Inkatraditionen från Peru i Sydamerika och ingår i utbildningen Medicinhjulet-shamankvinnans väg. Trumtillverkningen är en lära från Black Feet indianerna från Nordamerika.

Munay Ki & The womb

De nya koderna till människan
Universums portar till din egen kraft

Munay-ki riterna kommer ursprungligen från uråldriga heliga män och kvinnor hos Q’ero-indianerna, som kallas Laikor. Qéro-språket är ett ursprungsspråk från Anderna i Peru. Dessa riter har Alberto Villoldo tillsammans med hans lärare och mentorer från Perus Anderna och Amazonas djungel överlämnat till oss här i väst för transformation till den nya regnbågsmänniskan som öppnar upp universums portar till vår egen inre kraft och höjer därmed vårat medvetande. All urbefolkning världen över har länge pratat om och väntar på den nya människan som nu kommer att utvecklas på jorden. En människa som lever utan rädsla med ett öppet hjärta och lever i sin sanning. Läs gärna mer på www.munay-ki.org

En serie av 10 st riter med energiöverföringar som bygger på varandra från 1-9 st, ger dig en ny version av ditt sanna jag och som fördjupar kärleken till oss själva och allt runt omkring oss. Du får även den trettonde riten, ”The Womb”, livmodersriten som är hämtad från Amazonas djungelkvinnor.

Privat session:

Du kan även komma på privat session för att ta del av riterna för egen del.

behandlingstekniker

Munay Ki är koden för den nya människan som “laddar ner” den nya ljuskroppen och nedladdningsportarna är våra chakran från vårt chakrasystem. Chakrana är sammankopplade med vår ryggrad och informerar våra organ, nervsystem och vår hjärna.

Munay-Ki-riterna rengör ditt ljusenergifält så att dina chakran kan lysa med sin ursprungliga färg och klarhet, det som man i Anderna kallar för en regnbågskropp.

Den trettonde riten, ”The Womb”, LIVMODERSRITEN är hämtad från Amazonas djungelkvinnor. Riten är ett arv från kvinnor som har befriat sig själva från lidande. Detta arv vill påminna oss om att livmodern inte är en plats att lagra rädsla och smärta i stället är livmodern till för att skapa och föda fram liv. Denna rits intention är att hela alla kvinnor från lidandet som de bär i sin livmoder.

Efter kursen:

Från Quero paqos är dessa kunskaper viktiga att sprida och ge vidare.

Kursen Munay Ki, Nustas och The rite of the womb finns nu online! Start 6 maj!

Kausay Muju

Healingrit från Peru

Kausay Muju – en vacker och unik teknik med överföring av livsenergi från de 4 elementen och de 4 solarna till din kropp. Denna teknik har kommit för att hjälpa oss att vara i balans i det kaos som råder på jorden just nu. En oerhört kraftfull teknik som hjälper oss i övergången till den NYA TIDEN. Den hjälper till att koppla den fysiska kroppen med våra element, stärker immunförsvaret, lättare kontakt med sitt inre. Du lär dig att öppna ett heligt rum med arketyperna under kursen.

Inka-profetian pratar om att vi har gått in i en ny tid efter den 21/12 -‐2012 och att vi nu ställer om oss till en högre frekvens. Själen kan äntligen landa i våra fysiska kroppar.

När det händer mycket i våra liv kan vi tappa fotfästet och då är denna teknik ett sätt att få komma tillbaka till kärnan återigen. Vi håller på att integrera vår själ mer än någonsin i vår kropp, vilket visar sig även kroppsligt.

Denna healingrit hjälper dig att stödja: En frekvens för hjärtat, en för skelettet, en för blodet & en för kanalen som bär livskraften. Allt som sker utanför oss påverkar oss energimässigt och kroppsligt. Vi får inte i oss tillräckligt i maten längre. Vattnet genomgår förändring pga att glaciärerna smälter vilket ger ett annat vatten.

Kursen är för dig själv, men även att du kan föra dessa överföringar vidare så att du hjälper andra. En viktig kurs för dig som arbetar med klient-behandlingar där du kan dela denna rit vidare. Att få överlämna denna rit är att få dela och ge en gåva till mina klienter. Kursen är även för dig som privatperson där du kan ge denna rit till dina närmaste, din familj, dina vänner som är så viktigt just nu. Att sprida till mänskligheten för ett uppvaknande och ett helande. Kom ihåg att du är viktig och värdefull just nu.

Efter kursen:

Från Quero paqos är dessa kunskaper viktiga att sprida och ge vidare. Du kan ge dessa riter till andra efter kursen.

Privat session:

Du kan även komma på privat session för att ta del av riterna för egen del.

Datum kommer inom kort

Plejaderna

Våra stjärnsystrar som är kopplade till vår fysiska kropp!
Lär dig att manifestera din vision, dina mål och dina drömmar i livet!
Lär känna alla de 7 systrarna genom healing och meditation!

Riterna som skapar balans i ditt liv i stället för kaos och förvirring! En mycket kraftfull kurs där du får ta emot 3 st riter från stjärnkonstellationen Plejaderna.

Kursen stärker dig till att behålla din egen energi, där du inte tar in andras energier. Tung energi absorberas bort omedelbart. Du får även lära känna alla de 9 st stjärnsystrarna inkl fadern och modern, genom healing och meditation.

Enligt Quero paqos är vi alla kopplade till Plejaderna som enligt de är våra förfäder och som även kallas för våra stjärnsystrar. Quero paqos är shamanerna i Peru som kommer från den andinska traditionen, Inca.

Jag har fått möjligheten att träffa och genomgå dessa riter när Quero paqos från Peru var här i Sverige och överlämnade dessa riter för första gången och som är min vision att dela till fler.

Många som positivt har berättat vad som hänt efter denna kurs:
-”Nu har jag skrivit färdigt min bok och som även har publicerats, som jag så länge har väntat på”
-”Jag har flyttat och hittat kärleken”
-”Min livssituation förändrades totalt efter kursen”

Rit nr 1:

Alcyone, The star of reading, hjälper dig att manifestera din vision o dröm, din längtan i livet. Kopplar dig till din sanning. Känner du att du är på villospår, hittar inte rätt och undrar, vem är jag. Den kopplar dig med regnbågen och det kollektiva. Du kopplas till den klaraste o renaste medvetenheten där ditt kronchakra öppnas upp.

Rit nr 2:

Maya-stjärnan. Innan denna rit lär du dig en teknik att bli fri, där du blir kopplad med dem 7 pelarna i underjorden. Den handlar om dåtid, nutid, syftet o beskydd. Maya-riten gör en stor förändring i dig själv. Den hjälper dig att koppla dig åter tillbaka till ljuset o din DNA spiral. Kopplar dig till guld & silver disketten i dig.

Rit nr 3:

Astrope, The starter, The puscher. Denna rit är slutet av ormen på regnbågsvägen som belyser vår väg vi ska vandra och blir kontakten med våra förfäder. Kontaktar dig åter tillbaka till livet. Riterna går hand i hand och skapar balans istället för kaos och förvirring.

Utöver kursen lär du dig:

Genom healing och starka trance-kanaliserade meditationer får du lära känna all de 9 st stjärnorna från Plejaderna. Du får även veta vilken stjärna du kommer ifrån och vad den betyder för dig!

Du får även lära dig 3 st tekniker utöver Plejadernas riter:

Teknik 1: som ger dig tillgång till ditt högre jag och som länkar dig till alla krafter i universum.

Teknik 2: som hjälper dig att avlasta tung energi i dina chakran.

Teknik 3: som supportar riterna när process är i gång.

Vi gör helande ceremonier under dagarna som stärker riterna för en balans i din ljuskropp.

Efter kursen:

Från Quero paqos är dessa kunskaper viktiga att sprida och ge vidare.

Privat session:

Du kan även komma på privat session för att ta del av riterna för egen del.

Kursstarter:

Online: 11-12 november 2023.
Online i realtid över zoom. Du deltar där du befinner dig!
Tid: 9-16
Pris: 3 900 kr.  Anmälningsavgift 800 kr.
På plats: Augusti 2024. Datum kommer inom kort!
Pris:
4 400 kr.  Anmälningsavgift 800 kr.

Eldceremoni

Under fullmåne har vi chansen att göra oss fria från gammalt skräp som hindrar oss att ta nya kliv framåt i livet. När du gör det får du mer energi, en lätthet uppstår i din kropp, inspirationen höjs, du klarnar i ditt tänkande och du känner glädjen över livet. Du hedrar och ärar det gamla och det nya som ska träda fram inom dig eller utanför dig.

Vi gör en eldstad utomhus och bygger upp energier från naturkrafterna enligt Inkatraditionen. Att göra och att delta i en eldceremoni är ett fantastiskt verktyg för förändring & transformation. Det ger dig en möjlighet att åter få minnas hur vi har suttit vid heliga eldar sedan urminnes tider. Vi öppnar upp för att släppa gamla mönster, trossystem, känslor och blockeringar som kan hindra oss från att leva i harmoni. När du överlämnar detta till Den stora Anden sker en stark transformation på själsnivå.

Efter en eldceremoni enligt inkatraditionen sker alltid healing i ca2 veckors tid där integration sker i ett helande.

Första gången jag deltog i en eldceremoni bad jag en bön för en vän till mig vid elden. Dagen efter hade transformationen trätt i kraft. Det var så mäktigt.

Detta är ett mycket starkt och kraftfullt redskap för att förändra något i ditt liv.

Alla Trummor & Skallror är välkomna! Vi sjunger även kraftsånger tillsammans som är mycket kraftfullt. Varje eldceremoni sker under fullmåne eller under nymåne.

Datum kommer inom kort

Trumtillverkning och Truminvigning

Trumtillverkningskurs och invigningsdag med din trumma sker under 3 hela dagar.

Att bygga sin egen shaman/medicin-trumma är väldigt kraftfullt och en fantastisk fin upplevelse. Under tillverkningen skapas tillsammans en mycket djup kontakt där även stark kommunikation knyts samman. Trumman är mycket personlig och det är trumskinnet o ramen som väljer dig.

Ramarna är runda och består av vide och mullbär och är mycket gedigna hantverk utan skruvar, vilket gör din trumma lätthanterlig. Storleken på trumramen är ca 40 cm i diameter och är den mest vanligaste. Beroende på var vi får tag på skinn så är skinntypen vanligast av kalv, get eller ren. Tillsammans med den fina lätthanterliga ramen blir det en mycket djup ton med en behaglig och fin resonans i din trumma. Det är ett fint hantverk att skapa sin egen trumma, du tillverkar även din  trumpinne. Det gör vi med största respekt för djuret som har offrat sig för oss. I kursen visar vi detta med hjälp av ceremonier o ritualer både innan o under tillverkningen.

Vi värnar om djuren och ser alltid till att beställa från rätt källor, därför kan tidsperioden mellan våra trumtillverkningskurser variera. Vi vill att det ska vara rätt!

Många deltagare uttalar sig med att det är så lätt att meditera tillsammans med trumman, finns inga mellansteg, utan man kommer i meditation direkt.

I samband med trumtillverkningskursen finns handgjorda, runda trumväskor till försäljning. Trumväskorna är fodrade och håller en mycket bra kvalitet och som passar till den trumman du tillverkar hos oss.

Annias lära att tillverka trummor började för 25 år sedan och kommer från Black Feet indianerna.

Annias ord:
Trumman talar till mig….
Om jag inte haft möjlighet att trumma under en period är det många gånger som min trumma har ”talat” till mig på ett sätt att bli använd. Då blir jag påmind om att ta kontakt igen.

Jag minns min första trumma jag tillverkade, det var som att en tillökning i familjen hade skett. Det var magiskt! Min första natt med trumman hängandes ovanför sängen, fick jag många starka budskap via drömmar från andevärlden. Det var en mycket speciell natt som jag minns mycket tydligt än idag. Denna upplevelse vill jag så gärna dela med mig av till dig från mig, så att du också får liknande förnimmelser och starka känslor.
Att trumma är magi och det händer alltid mirakler!

VI ARBETAR UTOMHUS I OCH HOS MODER NATUR
När trumman har tillverkats under de 2 första dagarna fortsätter vi med en truminvigning  som sker den sista heldagen. Du inviger din trumma genom olika ceremonier, vi bjuder in alla naturkrafter o gör olika ritualer för att göra vår invigning fullständig.
Du lär dig hur du kan använda din trumma för dig själv. Du lär dig om beskydd o hur du gör egna ”resor” tillsammans med din trumma.
Denna dag är mycket omtyckt. Du kommer i kontakt med kraftdjur och guider som blir dina hjälpare under dina kommande trumresor hemma.
Har du redan en trumma som du använder och vill lära dig mer om andliga kontakter och att “resa” med trumman, kan denna dag vara något för dig där du även kommer att utveckla dina förmågor.
Då kan du deltaga enbart denna sista dag!

Av erfarenhet med mina trummors invigningsceremonier så vet och känner trumman själv hur den ska nyttjas. Det är så underbart att få arbeta tillsammans med trumman efter invigningen. En kontakt som är så stark.

Har du inte tillverkat din trumma hos oss? Du kan anmäla dig för en truminvigningsdag och få din trumma invigd även om du inte har tillverkat din trumma hos oss.

Kursen avslutas med en eldceremoni!
Kraftfulla dagar i magins tecken!

Trumtillverkningsdatum 2024
23-25 augusti

Tid: Fredag och söndag 9-ca 16, lördag 9-ca 13
Pris för 3 dagar: 5 300 kr inkl lunch och fika. Lunch ingår ej dag 2.
Allt material ingår i priset!
Pris för enbart truminvigningsdag 25 aug: 2 100 kr inkl lunch och fika
Plats: Strax utanför Falkenberg, Ullared. En helt underbar plats i det gröna! Finns övernattning på plats.
300 kr/natt.
Begränsat antal deltagare. Vi tar emot 8 platser!
Du bokar din plats direkt med en anmälningsavgift 2000 kr för 3 dagar. Resterande avgift skickas faktura närmare kurs. Truminvigningsdagen betalas vid din anmälan.

Du kan även beställa en färdigtillverkad trumma som tillverkas av Annia. Den tillverkas på samma sätt som under en kurs.
Beställning tas enbart emot vid ett telefonsamtal för att veta viss information som krävs inför tillverkningen!

Välkommen att boka din kurs eller att beställa din trumma!