Referenser Meditation

Referenser från

®Rise Up Uppstigningsmeditation
®Rise Up Uppstigningsmeditation-distans
®Rise Up Uppstigningsmeditation-heldag
Aktiveringar & Koder, Distans
Trum-Meditation
Kanaliseringar via Nyhetsbrev

®Rise Up Uppstigningsmeditation Online i realtid

Tack Annia för dina fantastiska meditationer. De är alltid kraftfulla och tar sig an på olika sätt varje gång. Men jag vet att jag får det som jag behöver. Vid detta tillfälle var jag väldigt påverkad efter meditationen. Kände att det jobbade mycket på natten, jag vaknade och hade en känsla i kroppen jag aldrig tidigare upplevt och det var som jag hade fått en “ny kropp”. Det hade hänt något med min själ, en känsla som inte går att beskriva men som är helt fantastiskt. Stort tack!
Jennie Ståhl

ASK

®Rise Up Uppstigningsmeditation

Rekommenderar varmt Annias meditationer. Helt magiskt, och om du är redo, du får en MEGA-TRANSFORMATION. Sist jag var med på meditation så gick jag igenom portalen – och ALLT är ANNORLUNDA – ALLT ÄR BLISS! Iona Lorentzon

ASK

Jag är i ett sånt flöde nu… JORDAD äntligen. En STOR pusselbit från din cirkel och mötet med min Heliga man från Plejaderna. Nu är jag där jag ska vara.

Meditationen kändes jättebra! Kroppen vibrerade väldigt starkt. Har aldrig känt så mycket när jag är hemma och det kändes att vi var på högre vibrationer. Såg varelser i silver, långa varelser och väldigt vänliga. Såg under en väldigt lång stund fullt med former/ cirklande former i kornblått och under en stund ändrade dessa former färg till skinande gult och grönt. Underhållande var det. Som att titta på en levande mandala eller kalejdoskop. Alla formerna var levande i en färg och i rörelse hela tiden för att sedan explodera i ett fyrverkeri i den färg jag såg att strecken var i.
Underbart var det!
Tack Annia!
Susanna Saravanja

ASK

Meditationerna hos Annia är outstanding. Om du verkligen vill få en genuin och stark upplevelse och kanske få uppleva mer än du är van vid – även om du arbetat med personlig och andlig utveckling i många år – kan jag varmt och på det bestämdaste rekommendera Annias meditationer. Du behöver inte var van “mediterare” för i denna spännande och viktiga tid är det detta som behövs och alla får exakt vad de behöver just i ögonblicket! Passar alltså alla!
Dessutom vill jag rekommendera Annias alla kurser – utbudet är stort!
Annias rena, klara kanal och hennes utstrålning får dig att känna det som att “du kommit hem!”
Är så glad och tacksam att jag träffat dig Annia!

Stor kram, Birgitta Berg i Göteborg

ASK

Har varit jättebra, det har hjälpt mig att öppna upp mig mera, känna mer av att vara lugn och att allt ordnar sig. Känner mig mer säker på det jag känner. Efter kursen känner jag mig lugn och jag har hittat tillbaka till kraften när jag mediterar hemma och av att verkligen känna kraften.

Christina Gustavsson

ASK

Annia! Det var en omtumlande meditation. Väldigt kraftfull. Tror det pågår ännu men det börjar ebba ut. Jag kände en storm i bröstet. Lugnt till en kraftig storm som vara svepte runt. Ibland kom det så det var nära panikkänslor men jag anades och pustade ut och då lade det sig lite. Var väldigt varm i ansikte, hals och bröst. Det pirrade i huvudet från och till men en gång fick jag riktigt ont på ett ställe på huvudet. Men gick över rätt omgående. Jag fick inget särskilt till mig mer ön att jag kände att jag kunde koppla ifrån alla andra tankar. En fantastisk upplevelse. Omtumlande och behaglig på samma gång. Känner efteråt att jag är helt mör i kroppen och lugn i bröstet. Lugn och ro. En stund innan jag satte mig stod jag och diskade. Tittade ut och tyckte det satt en korp i trädet. Det var ingen men det hände två gånger att jag såg den. Läste om den i solöga, det handlade om att vara i sin fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till dig är framgång.
Tack för allt du ger, är så tacksam att få mött dig!
Kram Jennie Ståhl

®Rise Up Uppstigningsmeditation Distans

Jag det var något djupt som skedde. Jag minns bara att det började med aktiveringar i tredje ögat och rotchakrat. Sen minns jag inte riktigt vad jag upplevde, mer än att jag mot slutet, eller senare i processen försvann långt bort. Jag tror att jag sov. Det kändes så när jag kom tillbaka. Det var säkert då jag lyftes ur min fysiska kropp till 21 dimensionen. Jag tror att jag har förberetts på att lämna ifrån mig saker från smärtkroppen.

Stor kram Jennyli Gustavsson

ASK

Tack för igår. Massor av saker hände. Kände mig uppkopplad mot något och släppte en hel del spänningar. Massor av färger m m. Det kändes så bra!!! Tack än en gång.

Kram Charlotte Hellström

ASK

Det var magiskt, kände en fantastisk energi, jag hade inte sovit natten före så jag la mig 20,45 och mediterade innan det började. Kände mitt tredje öga jobbade mycket i nacken rygg. Sedan somnade jag och sov hela natten. Det har jag inte gjort på flera månader.. Känner mig glad, lycklig och i kontakt med mig själv. Helt fantastiskt.

Ser med glädje fram emot söndagens Soul Retrieval

Kramar Eva Kivioja

ASK

Tack för att du håller i dessa meditationer och att vi även kan vara med på distans. Jag är evigt tacksam, bara idag har jag och min man en helt ny dialog på en helt ny frekvens och det känns så vackert. Ta vara på dig fina vackra själ.
Kram

ASK

Tack Annia! Det var en fin meditation, kraftfull och vacker.. Kände av mycket i hjärtat och mycket stickningar och domningar lite varstans i kroppen. Lätt illamående ett tag. Sov som en stock inatt och vaknade klar och utvilad. Idag har jag så ont i ländryggen och har stått som en Michelingubbe med varmvatten flaskor vid ryggslutet. Hoppas min spottkörtel vill lämna mig för gott nu.. Den finns där men jag vet att den kommer säga tack och hej. En utrensning under en längre tid.
Återigen. Tack fina vackra du. Det är alltid en fröjd att kunna vara med även om det är på distans.
Nån dag kommer jag säkert ner till dig och går nån fin kurs som du har.
Sköt om dig.

ASK

Men vilken fantastisk meditation igår. Jag träffade så många själar som stått mig nära i livet men som vandrat vidare. Sen har jag haft en krypande känsla i huvudet under dagen samt att jag mått konstigt i kroppen i nästan tre veckor med diverse symptom. Igår var det som om någon stod och drog ut den konstiga energin i huvudet. Sov gott under natten, fick en enorm energikick på morgonen. Tack för att jag fick deltaga på meditationen över distans. Jag behövde detta.

ASK

Måste bara säga att dina distansmeditationer är de kraftigaste jag har upplevt. Annars när jag varit med på distans har jag funderat på om det verkligen har varit nåt eller inte.
Ha en underbar dag!
Kram Lotta Larsson

®Rise Up Uppstigningsmeditation Heldag

Tusen tusen tack för det du gör. Jag är ödmjukt tacksam över att du är en sån ren och öppen kanal! Jag är alltid helt uppfylld då jag varit hos dig och det är SÅ guidat. Vill gå alla dina utbildningar!!!  Vill bara tacka ALLA från botten av mitt hjärta för en UNDERBAR cirkel. Vilken magi och vilken energi!!! Tänk vad vi kan skapa tillsammans. Vilka MÖTEN! Alla härliga skratt!! Detta kommer jag leva länge på ska ni veta. Och nu är det dags för oss alla att kliva ut i ljuset och göra det vi ska. Jag insåg ju iDAG att jag håller min meditation på kulmen av Lions Gate… (hade ingen aning om det då vi bokade upp det, kollade bara att jag inte hade barnen då) MEN det kommer ju bli Magiskt med dessa nya initieringar och DNA-snurror, uppgraderingar och bortrensat skräp jag inte längre bär på.

Iona Lorentzon

ASK

Heldagsmeditationen, var ska jag börja?! 14 april 2019
En heldag i de ljusa energierna där jag expanderade, där jag fick möjlighet att känna in och uppleva alla dimensioner, ända upp till 36:e dimensionen i en takt som passade mig. DNA strängar korrigerades, kunskapstrådar vävdes in,  meddelande avlöste varandra och healing som hjälpte mig och gruppen att komma vidare. Väl uppe på den 36:e nivån upplevde jag det vackra med att vara i en fullkomlig stillhet och “Ett med Alltet”. Fullständig frihet från alla krav, måsten och självbedrägeri. Jag befann mig i total villkorslös kärlek och vi var många guldstrålar som glimmade med klaraste ljus.

Så svårt att beskriva men kan varmt rekommendera heldagsmeditationerna. Största förändringen märkte jag hemma. Mina ritualer och meditationer har blivit så mycket mer kraftfullare, känslan intensivare och det känns som att min utveckling har lyfts.

Stort tack Annia och gruppen för en dag fylld av skratt och upplevelser.
Tack för allt Annia!
Susanna Saravanja

ASK

Kursen har gett mig en snabb personlig utveckling. Härliga möten som får mig att må bra. Jag har fått mycket hjälp med att komma i balans och lugn i det dagliga livet. Fysiskt i kroppen så har spänningar släppt i nacke o i höfterna o på många andra ställen. Har fått mer tillit till att det som sker är utvecklande och att lyssna till min inre röst. Har fått en djupare kontakt vid meditation.
Stort tack  för all hjälp Annia och alla medhjälpare. Livet har blivit lättare o skönare.

Annika Johansson

Aktiveringar & Koder Distans

11:11 2017

Tack Annia! Det var väldigt starkt, det kändes precis som du sa att det började med healing. Olika tankar dök upp i huvudet, och de handlade om saker i min omgivning som oroade mig. Sen gick tankarna bakåt i tiden. Som om det också helades. Sen såg jag min son, som nu är 13 år, bli döpt. Han är inte döpt i kyrkan, och jag tänkte att om han någon gång vill gifta sig så måste han döpas först. Jag tolkade detta som det symboliska heliga dopet. En slags initiering till sitt gudomliga Jag. Sen ganska snart såg jag mitt eget bröllop. Jag är inte gift i verkligheten, men det var symboliskt så klart. Och detta tolkade jag som föreningen mellan yin och yang. Att bli hel.  Över lag så var det hela tiden ett starkt  påslag i tredje ögat och runt huvudet, som en mössa ungefär. Men mest i tredje ögat. Efter halva tiden skuttade hjärtat till väldigt kraftigt, en gång. Jag kände hur navelchakrat aktiverades tidigt, stenarna låg ju bredvid höfterna i mina händer. Det dröjde med hjärtchakrat. I vanliga fall brukar jag ha lätt att aktivera hjärtat. Men det verkade vara fokus på mycket annat hos mig först. Jag behövde röra mig lite och byta läge i sängen, och trodde kanske att det var färdigt. Men det var det inte. Jag fick inte gå upp. Men när det var klart då öppnades mina ögon och ville inte slutas igen. Det var klart exakt kvart i nio.
Varm kram Jennyli Gustavsson

Trum-Meditation

Annia jag känner att jag måste dela med dig, jag är så tacksam att jag funnit dig. Din trummeditation var väldigt kraftfull, och min resa var så fantastisk. Jag fick ett budskap kanaliserat från mina guider. Jag tvivlar ofta på deras existens så igår tog dem i mig i min fysiska form samtidigt som de pratade med mig, vilket de kände var nödvändigt för att jag ska känna mig trygg med deras budskap.

Jag är så ödmjukt tacksam för att våra vägar korsats, så återigen
Tack, av hela mitt hjärta!
Anna

Kanaliseringar via Nyhetsbrev

Tacksam… för den dagen mina fötter vandrade till ditt hus och fick och får uppleva den rena sanna godheten och enkelheten. Att få komma hem. Att få träffa fränder. Att hitta till ditt fina hem där stjärnorna spänner sitt skådespel efter mötena. Tack för de fina orden från kanaliseringen 170925. Jag är så tacksam att få uppleva denna trygghet och sanning.
Älskade vackra kvinna!
Kram från Gunilla Waern

ASK

Tusen tack för att du delade med dig av kanaliseringen. Mina tårar rinner… Jag vet, jag vet…. Jag är i stark kontakt.
Med kärlek Iona

Kommentarer inaktiverade.