Referenser Meditation

Referenser Aktiveringar & Koder Distans

11:11 2017

Tack Annia! Det var väldigt starkt, det kändes precis som du sa att det började med healing. Olika tankar dök upp i huvudet, och de handlade om saker i min omgivning som oroade mig. Sen gick tankarna bakåt i tiden. Som om det också helades. Sen såg jag min son, som nu är 13 år, bli döpt. Han är inte döpt i kyrkan, och jag tänkte att om han någon gång vill gifta sig så måste han döpas först. Jag tolkade detta som det symboliska heliga dopet. En slags initiering till sitt gudomliga Jag. Sen ganska snart såg jag mitt eget bröllop. Jag är inte gift i verkligheten, men det var symboliskt så klart. Och detta tolkade jag som föreningen mellan yin och yang. Att bli hel.  Över lag så var det hela tiden ett starkt  påslag i tredje ögat och runt huvudet, som en mössa ungefär. Men mest i tredje ögat. Efter halva tiden skuttade hjärtat till väldigt kraftigt, en gång. Jag kände hur navelchakrat aktiverades tidigt, stenarna låg ju bredvid höfterna i mina händer. Det dröjde med hjärtchakrat. I vanliga fall brukar jag ha lätt att aktivera hjärtat. Men det verkade vara fokus på mycket annat hos mig först. Jag behövde röra mig lite och byta läge i sängen, och trodde kanske att det var färdigt. Men det var det inte. Jag fick inte gå upp. Men när det var klart då öppnades mina ögon och ville inte slutas igen. Det var klart exakt kvart i nio.
Varm kram Jennyli Gustavsson

Referenser Meditation Distans

Annia! Det var en omtumlande meditation. Väldigt kraftfull. Tror det pågår ännu men det börjar ebba ut. Jag kände en storm i bröstet. Lugnt till en kraftig storm som vara svepte runt. Ibland kom det så det var nära panikkänslor men jag anades och pustade ut och då lade det sig lite. Var väldigt varm i ansikte, hals och bröst. Det pirrade i huvudet från och till men en gång fick jag riktigt ont på ett ställe på huvudet. Men gick över rätt omgående. Jag fick inget särskilt till mig mer ön att jag kände att jag kunde koppla ifrån alla andra tankar. En fantastisk upplevelse. Omtumlande och behaglig på samma gång. Känner efteråt att jag är helt mör i kroppen och lugn i bröstet. Lugn och ro. En stund innan jag satte mig stod jag och diskade. Tittade ut och tyckte det satt en korp i trädet. Det var ingen men det hände två gånger att jag såg den. Läste om den i solöga, det handlade om att vara i sin fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till dig är framgång.
Tack för allt du ger, är så tacksam att få mött dig!
Kram Jennie Ståhl

 

Referenser Meditation

Rise Up Kurs

Kursen har gett mig en snabb personlig utveckling. Härliga möten som får mig att må bra. Jag har fått mycket hjälp med att komma i balans och lugn i det dagliga livet. Fysiskt i kroppen så har spänningar släppt i nacke o i höfterna o på många andra ställen. Har fått mer tillit till att det som sker är utvecklande och att lyssna till min inre röst. Har fått en djupare kontakt vid meditation.
Stort tack  för all hjälp Annia och alla medhjälpare. Livet har blivit lättare o skönare.

Annika Johansson

Rise Up Kurs

Jag tycker kursen har varit mycket bra. Har fått mer insikter o större utveckling. Har även hittat många fler pusselbitar i livet. Efter kursen är jag mer lugn o positiv.

Inger Lövgren

Rise Up Kurs

Kursen har varit mycket energihöjande, utvecklande stärkande o uppiggande. Jag ser klarare, fått pusselbitar att falla på plats o känner mer tillit. Fysiskt känner jag mig mer stärkande o renande. Känner mig mer lugn, fridfull, harmonisk o stabil. Har starkare tro på att allt är som det ska vara. Starkare kontakt med universiell gudomlighet o dess kärleksenergier.

Maria Sjöström

Rise Up Kurs

Kursen har varit jättebra, den har hjälpt mig att öppna upp mig mera, känna mer av att vara lugn och att allt ordnar sig. Känner mig mer säker på det jag känner. Efter kursen känner jag mig lugn och jag har hittat tillbaka till kraften när jag mediterar hemma och verkligen känna kraften.

Christina Gustavsson

Kristall & Tibetanska skålar

Tack! Annia och Juan,
för en fantastiskt fin Nyårsmeditation där ni båda i totalt samarbete bidrog till en upplevelse utöver det vanliga.
Dina tibetanska skålar, Jean, ihop med din mjuka vägledning, Annia, gjorde meditationen sa finstämd på många plan.
En upplevelse jag vill dela med mig av och varmt rekommendera.
Efteråt var jag i total balans och i en djup inre frid.
Perfekt att börja det nya året 2015 så.
Kärleksfulla hälsningar

Monica Sandqvist

Comments are closed