Referenser Meditation

Referenser Meditation

 

Rise Up Kurs

Kursen har gett mig en snabb personlig utveckling. Härliga möten som får mig att må bra. Jag har fått mycket hjälp med att komma i balans och lugn i det dagliga livet. Fysiskt i kroppen så har spänningar släppt i nacke o i höfterna o på många andra ställen. Har fått mer tillit till att det som sker är utvecklande och att lyssna till min inre röst. Har fått en djupare kontakt vid meditation.
Stort tack  för all hjälp Annia och alla medhjälpare. Livet har blivit lättare o skönare.

Annika Johansson

Rise Up Kurs

Jag tycker kursen har varit mycket bra. Har fått mer insikter o större utveckling. Har även hittat många fler pusselbitar i livet. Efter kursen är jag mer lugn o positiv.

Inger Lövgren

Rise Up Kurs

Kursen har varit mycket energihöjande, utvecklande stärkande o uppiggande. Jag ser klarare, fått pusselbitar att falla på plats o känner mer tillit. Fysiskt känner jag mig mer stärkande o renande. Känner mig mer lugn, fridfull, harmonisk o stabil. Har starkare tro på att allt är som det ska vara. Starkare kontakt med universiell gudomlighet o dess kärleksenergier.

Maria Sjöström

Rise Up Kurs

Kursen har varit jättebra, den har hjälpt mig att öppna upp mig mera, känna mer av att vara lugn och att allt ordnar sig. Känner mig mer säker på det jag känner. Efter kursen känner jag mig lugn och jag har hittat tillbaka till kraften när jag mediterar hemma och verkligen känna kraften.

Christina Gustavsson

Kristall & Tibetanska skålar

Tack! Annia och Juan,
för en fantastiskt fin Nyårsmeditation där ni båda i totalt samarbete bidrog till en upplevelse utöver det vanliga.
Dina tibetanska skålar, Jean, ihop med din mjuka vägledning, Annia, gjorde meditationen sa finstämd på många plan.
En upplevelse jag vill dela med mig av och varmt rekommendera.
Efteråt var jag i total balans och i en djup inre frid.
Perfekt att börja det nya året 2015 så.
Kärleksfulla hälsningar

Monica Sandqvist

Comments are closed