Orion

Orion

“Begynnelsens stjärna”

ORION är inte det Orion vi ser i vårt universum. Det är en gammal ursprungskälla och en stjärna från begynnelsen. Denna stjärna är en “källa” som finns i en annan dimension på en annan nivå och frekvens än var Moder Jord befinner sig. Det är en gammal ursprungskälla och stjärna från begynnelsen. Syftet med dessa meditationer är att Du ska komma närmare Din sanning och ditt ursprung.

Dessa meditationer är fördelade genom Ursprung/begynnelse, själsgrupper och tvillingsjälar.

I Orion-meditationer kommer Du i kontakt med ditt “sanna jag” genom olika förhöjningar genom din själ. Mycket arbete med såväl själens som andens energi. Olika cellminnen blir aktiverade för att Du ska hitta ditt Ursprung från Begynnelsen.

Själsgrupper är en samling själar med 12 st i vardera grupp, detta är även en viktig förening som finns i ORIONS meditationer. När Du är redo görs olika sammankopplingar till din/dina själsgrupper som är viktig inför Din uppstigning. Orion-meditationerna hjälper dig att hitta ditt ursprung/begynnelse.

Kontakt med din Tvillingsjäl som väntar och finns på den nivå vi är på väg till i vår uppstignings-process, är en mycket viktig aktivering. Genom “min sanning” finns vår tvillingsjäl i en annan dimension och inväntar oss genom vår uppstigning för att sen förenas och bli “hela” som existens i den dimension vi väntas komma till. Detta är en förberedelse för att vi ska kunna träffas även fysiskt i detta liv! När du är redo är även detta en viktig aktivering som du tillförs och kommer i kontakt med under ORIONS meditationer.

När kursen är färdig mediterar du själv med dessa energier tills du känner att det är dags för påfyllning. Du kan gå denna vid flera tillfällen när du känner dig redo.

Comments are closed