5 th Dimension

5 th Dimension

Som du säkert hör från många olika håll så pratas det mycket om att vi är på väg till den 5:e dimensionen. Det är även min sanning att så är det. Men för att få hjälpen till det så behövs även de övre och högre dimensionerna ovanför 5:e dimensionen för att vi ska kunna lyftas ur våra slöjor och med kärlek nå den 5:e dimensionen. Just nu är många kvar i 3D-dimensionen där de tunga energierna fortfarande härjar. Du ser ju vad som sker över vår planet just nu. Det är dem krafterna som fortfarande är dominanta, men vi har ett eget val att gå ur denna illusion, förhöja vår medvetenhet genom bland annat meditationer och som då ger oss ett högre medvetande där vi kan se allting som sker runt oss med andra ögon och utifrån det agera på ett annat sätt än tidigare.
Därför ger jag dig ett val att komma med oss under trance-kanaliserade meditationerna här i Annias Ask där vi börjar arbeten från rening och fortsätter upp till de övre och högre dimensionerna från 5:e dimensionen och upp till 52:e dimensionen.
Läs mer>>

För att komma till den 5:e dimensionen behöver vi gå igenom den 4:e dimensionen där vi renas om och om igen. Renas från det gamla tankesättet och där kärlek och ljus genererar till att kunna gå vidare i sin medvetenhet. Vi kan kalla det som ett reningsfilter vi går igenom när vi är mogna och redo för att gå in i 4:e dimensionen. Det är oftast här som hjärtat börjar att öppnas upp genom att reningen sker successivt.

Detta skifte påbörjades 12-12-2012 och som är ett mycket omtalat datum och år. Det var då som det sägs att Mayakalendern slutade sin tideräkning. Vi är alltså på väg in i den Nya Tiden, där tiden även kommer att gå ihop så småningom. Vi har mycket sakta gått in i den nya tiden och det kommer att ske mycket långsamt en lång tid framöver. Som du säkert ser så håller vi människor på redan nu att gå tillsammans på olika sätt. Detta kommer att ta oss till en annan nivå av medvetande där vi arbetar tillsammans i fred och hjälper varandra istället för att “fightas”. Detta berörs och inkluderar hela vår planet. Så det är en mycket spännande tid vi lever i. Vi kommer att leva mer i harmoni med varandra och med naturen. Därför är det också viktigt att vi lär oss av våra “äldre” hur vi kan bruka vår jord och att leva i samklang med naturen. Det som också är mycket viktigt är att vi behöver ta hand om våra kroppar. För att nå denna 5:e dimensionen behöver vi lyssna på vad kroppen behöver ha för näring och kost. Inte alltid så lätt ibland, men en otrolig viktig komponent i hela vårat livskoncept. För det som även är unikt i allt detta med uppstigning av vår planet är att denna gången ska våra kroppar följa med oss. Har aldrig hänt förut, så därför är det enormt viktigt att lämna gamla recept på näring och kost som inte gynnar oss längre. Att arbeta med att förhöja vår fysiska kropp är ett arbete som vi även gör under meditationerna här i Annias Ask.

Glöm inte att du valt sedan länge att få genomföra denna speciella livsresa som blir din absolut viktigaste, vackraste och underbaraste resan du gjort sedan eoner av tid.

Det som är mycket viktigt är också att inte ta det så allvarligt med vår uppstigning, utan följ din intuition, var i din kropp, lyssna på din kropp och höj din medvetenhet.

Olika tecken på att du redan har påbörjat att gå in i 5:e dimensionen:

Du känner mer glädje och inspiration än tidigare. Du känner dig mer avslappnad inför saker som kanske varit tråkiga eller arbetsamma för dig tidigare. Även att du får glädjefyllda snabba ögonblick där kärleken bara svämmar över. Något du inte upplevt tidigare.

Du börjar se naturen och alla dina sinnesintryck blir alltmer starkare och intensivare. Alla färger du ser blir mer intensivare och när du tittar på dem fylls du av en kärlek över att allt är så otroligt vackert.

Ditt sinne börjar att skapa mer i din vardag. Du känner att du styrs av ditt inre inför varje sak du utför under dagen. Du har lättare för att känna i ditt inre och i ditt hjärta vad som är rätt och vad som är fel. Ofta vet du bara och kan inte förklara var det kommer ifrån.

Alla problem som förut har känts tunga att ta tag i finns inte på samma sätt. Du tar det inte som problem längre utan du skakar av dig och transformerar dem till glädje och en annan syn på hela situationen blir istället tillgänglig. Allt negativt raseras, det finns inte kvar.

Du börjar se hur mirakler sker framför dig, som kan vara små men också stora. Du behåller det ofta för dig själv för du vet att det betyder något för dig och inte någon annan. Egot går inte in och styr situationer.

Tiden som varit som en klocka för dig förut börjar att lösas upp och du känner att du inte har något tidsbegrepp. Du känner dig bortom illusionens värld och känner dig flytande, men ändå grundad och jordad.

Du skapar ditt eget liv så som ditt inre visar dig. Du går inte in i större diskussioner, du låter dem händelserna, situationerna att passera dig och det avdramatiseras från dig.

Synkronicitet upplever du mer och mer, det bara händer framför dig det du precis har tänkt eller blivit vägledd till. Du känner att du styrs av en högre kraft och dina tankar manifesteras oftast direkt om dem är styrda utifrån ditt hjärta och ditt högre jag.

Du styrs inte längre av en tanke på pengar, du handlar via ditt hjärtas kraft. Har du innan haft tankar på pengar och ekonomi ser du att du inte styrs av det gamla tankesättet längre med att hantera pengar som trots allt är bara energi. Du har upptäckt att du “handlar” utifrån ditt inre och av hjärtats kraft och därigenom får du vad du behöver.

Detta är bara en liten försmak av vad som händer när vi lyfts in i högre dimensioner.

Vill du vara med i uppstigningens tider och nå 5:e dimensionen och de högre vibrationerna?
Då rekommenderar jag dig varmt dessa nedan:
Meditationer i uppstigning
ASK-utbildning
Medicinhjulet-Shamanens väg

Kommentarer inaktiverade.