Medicinhjulet – Shamanens väg

Medicinhjulet – Shamanens väg

DE FYRA RIKTNINGARNA

Ett medicinhjul innehåller 4 st utbildningar, där varje del innehåller en av de 4 riktningarna. Syd, Väst, Norr & Öst. Genom dessa riktningar helar och transformerar du dig själv. Väver en ny väv av och om dig själv till den väv du föddes med. En resa i dig själv där du lär dig olika processer som helar din historia och här tar du del av en livskunskap via Inkans tradition. Den bygger på ceremonier, visdomsläror och initieringar. Du bygger din egen Mesa, som är ditt altare av medicin stenar, ditt ”Medicinknyte”.

Genom Inka-traditionen blir du vägledd att ta dem olika stegen i personlig och spirituell utveckling. Medicinhjulet bygger på gamla kunskaper och ceremonier som bevarats av ursprungsbefolkningen. En shaman reser mellan alla världarna av energi och materia och ser alltid till att vara i rätt relation för att skapa helande till sig själv, till andra & till Pachamama, vår Moder Jord.

Skallra

 SYD 

Här börjar din resa med ett helande genom arketypen Ormen och dess medicin. Vi ömsar skinn likt henne Själv och vi transformerar det förflutna, gamla mönster och historier vi bär på. Du börjar bygga din Shaman Mesa, ditt altare av medicin-stenar. Här får du 4 st shaman-initieringar från Inka traditionen som öppnar ditt helande till dig själv och sätter dig i relation till shamanens olika arketyper. Vi följer Ormen och lär oss att vandra i skönhetens tecken.

VÄST 

Din resa fortsätter med att hela de karmiska banden som binder oss med våra förfäder, historier som vi bär på från tidigare liv lösgör vi under denna kurs. Arketypen Jaguaren är medicinen som vi möter och integrerar. Likt henne bygger vi broar mellan de världar som håller liv och död. Vi tittar på våra skuggsidor och läker det som hindrar oss till att leva fullt ut.

NORR 

Nu har vi tagit oss igenom de tyngre energierna som omedvetet hållit oss tillbaka och rör oss mot Arketypen Kolibrin som flyger obehindrat, har tillit till att allt håller. Här blir Shamanens väg djupare för dig där vi kliver in i dem heliga cirklarna och du börjar se igenom illusionen bakom egots makter. Här gör du dina val utan rädsla, du vet att allt bär dig.

ÖST

Denna riktning tar oss bortom allt som är. Höjer vårat medvetande till en kosmisk form. Arketyperna för Öst är Örnen o Kondoren som visar oss att allt är möjligt, du skapar det du själv väljer. Vi lär oss om att trancendera och att gå bortom den fysiska döden.

6 månader krävs mellan kurserna för en integrering av initieringar och själslig närvaro, förståelse och kärlek ska kunna infinna sig. Kurserna är intensiva med sena kvällar.

2020 startar 2 st Sydklasser

Startdatum 2020:
Sydkurs: 27-29 Augusti,
Västkurs: 18-20 Februari 2021,
Norr: 19-21 Augusti 2021
Östkurs: 24-26 Mars 2022

Startdatum 2020:
Sydkurs: 1-3 Oktober
Västkurs: 8-10 April 2021,
Norr: 30 September-2 Oktober 2021
Östkurs: 7-9 April 2022

Startdatum 2021:
Sydkurs: 26-28 Augusti
Västkurs: 17-19 Februari 2022,
Norr: 11-13 Augusti 2022
Östkurs: Februari 2023

Alla medicinhjulets kurser är förlagda på Carpe Diem Sprängskulla som ligger strax utanför Varberg.

3 dagars kurs
Pris: 4 600 kr
Inkl veg lunch och fika.
Se betalningsvillkor>>
Gör din bokning här>>
Boka ditt boende här>>

Kommentarer inaktiverade.