Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårdagjämning med eldceremoni och inca trummeditation

december 21, 2022 @ 5:30 e m - 9:00 e m

Vintersolståndet! Upplev en eldceremoni utomhus enligt Incatraditionen och en trummeditation som tar dig till kraftplatser i Andernas Peru!
Vintersolståndet handlar om död och återfödelse!
Året är fullt av passager, övergångar till nya rum, trösklar till nya möjligheter i våra liv. Livet är en oförtröttlig dans av tillväxt och stagnation, skratt och gråt, mörker och ljus. I varje andetag vi tar, byter vi gammal luft mot ny. Det är här i detta nu, vi väljer våra liv. En transformation till det nya växande. Vintersol-ståndet påminner oss om att fira livets återfödelse. Det är en utmärkt tid för att släppa taget om allt som inte överensstämmer med vårt högsta syfte.

Var med oss i en helande cirkel o ta din plats för att släppa taget för att manifestera det du vill ska växa i dig och runt omkring dig.

Inca-meditation med trumma, inomhus
Vi börjar med en trummeditation inomhus där vi möter våra förfäders heliga samtal från Inca-traditionen. Vi kliver in i det heliga inom oss och tar del av det som ska rensas inom oss. Trumman ger oss kraft för att resa in i de magiska världarna, vi sår våra frön och skapar tillsammans våra himmelska broar som förenar oss till enhet.

Eldceremoni enligt Inca-traditionen, utomhus
Efter trummeditationen skapar vi och bygger vår eldceremoni utomhus. När vi deltar i en eldceremoni skapar vi förändring & transformation som ger oss möjligheten att åter få minnas hur vi har suttit vid heliga eldar sedan urminnes tider. När vi överlämnar våra frön till Den stora Anden sker en stark
transformation på själsnivå.
Om du har, ta med dig trumma o/eller skallra! Kläder efter väder!

Tid: kl 17.30-ca 21. Plats: Strax utanför Ullared, Falkenberg. Samåkning ordnas
Pris: 500 kr. Ta med dig en vän som inte har upplevt eldceremoni tidigare, betala 400 tillsammans.
Betalas på plats! Anmälan är bindande, avbokning senast 24 tim innan, efter det debiteras fullt pris.

Anmäl dig till 0705 880914 – info@annialowentun.se –

Detaljer

Datum:
december 21, 2022
Tid:
5:30 e m - 9:00 e m

Arrangör

Annia Löwentun
Telefon
0705880914
E-post
Info@annialowentun.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Ullared