Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

TRUMTILLVERKNINGSKURS & TRUMINVIGNING

13 mars, 2020 - 15 mars, 2020

4800:-

En workshop där du tillverkar din egen medicintrumma.

Under dessa dagar är vi kreativa, där vi skapar, tillverkar och inviger vår trumma. Ramarna som är runda och består av trä vide och mullbär. Ramarna är hantverk utan skruvar, vilket gör din trumma lätthanterlig. Skinnet är av kalvskinn och tillsammans blir det en mycket behaglig och fin resonans i din trumma. Detta fina hantverk i trumtillverkningen inkl. trumpinne, gör vi med största respekt för djuret som har offrat sig för oss. Vi visar detta med hjälp av ceremonier o ritualer innan o under tillverkningen.

Sista heldagen inviger vi vår trumma. Genom olika ceremonier bjuder vi in naturkrafterna o gör olika ritualer för att göra vår invigning fullständig. Du lär dig hur du kan använda din trumma för dig själv. Du lär dig om beskydd o du lär dig hur du gör egna ”resor” tillsammans med din trumma.

Kontaktar väderstrecken, elementen, kraftdjur, djuret som offrat sig för dig och mycket mer. Allt kanaliseras utefter gruppens behov och vad du behöver ha i din trumma för att den ska leda dig. Du lär dig tona in dig till din trumma. Vi gör även meditationer som leder dig till ditt kraft-djur.

Av erfarenhet med mina trummors invigningsceremonier vet o känner trumman själv hur den ska nyttjas. Det är så underbart att få arbeta tillsammans med trumman efter invigningen. En kontakt som är så stark.

Kraftfulla dagar i magins tecken.

Tid: Fred: 8.30 – 16      Lörd: 8.30 – 12.00        Sönd: 8.30 – 17
(Sluttiderna är ca-tider, beroende på antalet deltagare)

Pris: 4 800 kr inkl allt material. Ingår veg lunch & fika. Ej lunch under lördagen.
Finns övernattning på kursgården.
OBS! Anmäl dig i god tid!
Det är mycket förberedelser för mig för att du ska få ut det bästa av dagarna!

Läs mer>>

 

 

 

 

 

 

Detaljer

Börjar:
13 mars, 2020
Slutar:
15 mars, 2020
Pris:
4800:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map