Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

TRUMTILLVERKNING & INVIGNING

9 augusti, 2019 kl. 09:00 - 11 augusti, 2019 kl. 16:00

4800:-

En workshop där du tillverkar din egen medicintrumma.

Under dessa dagar är vi kreativa, där vi skapar, tillverkar och inviger vår trumma. Ramarna som är runda, består av cederträ, som är mycket gedigna hantverk utan skruvar, vilket gör din trumma lätthanterlig. Skinnet är av kalvskinn och tillsammans blir det en mycket behaglig och fin resonans i din trumma. Detta fina hantverk i trumtillverkningen inkl. trumpinne, gör vi med största respekt för djuret som har offrat sig för oss. Vi visar detta med hjälp av ceremonier o ritualer innan o under tillverkningen.

Sista heldagen inviger vi vår trumma. Genom olika ceremonier bjuder vi in naturkrafterna o gör olika ritualer för att göra vår invigning fullständig. Du lär dig hur du kan använda din trumma för dig själv. Du lär dig om beskydd o hur du gör egna ”resor” tillsammans med din trumma.

Kontaktar väderstrecken, elementen, kraftdjur, djuret som offrat sig för dig…. o mycket mer! Allt kanaliseras utefter gruppens behov och vad du behöver ha i din trumma för att den ska leda dig. Du lär dig tona in dig till din trumma.
Även meditationer som leder dig till ditt kraftdjur.

Av erfarenhet med mina trummors invigningsceremonier vet o känner trumman själv hur den ska nyttjas. Det är så underbart att få arbeta tillsammans med trumman efter invigningen. En kontakt som är så stark.

Kraftfulla dagar i magins tecken.

Detaljer

Börjar:
9 augusti, 2019 kl. 09:00
Slutar:
11 augusti, 2019 kl. 16:00
Pris:
4800:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map