Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

TRUMKVÄLL NYMÅNE ELDCEREMONI

15 februari, 2018 kl. 17:00 - 21:00

600:-

Har du en längtan att trumma tillsammans med kvinnor?
Då kan denna kväll vara något för dig!

Denna kväll samlas vi kvinnor för en förening och en sammansmältning i vår feminina kraft som lyfter oss upp ur slöjornas dimensioner, så vi kan flyga, se klart på våra handlingar. Vi lägger in våra drömmar tillsammans med trumman och som vi sedan överlämnar till den stora transformerande eldens kraft.

Vi börjar kvällen med att sitta i en helande och helig cirkel likt våra urmödrar, vi trummar sedan tillsammans med livets dans. Vi delar, vi skapar för en förnyelse under denna nymåne där skaparkraften är som störst.

Att göra och att deltaga i en eldceremoni är ett fantastiskt verktyg för förändring, transformation och förnyelse. Det ger dig en möjlighet att åter få minnas hur vi suttit vid heliga eldar sedan urminnes tider. Vi möter våra förfäder och låter oss inspireras av deras heliga samtal, följa dem och tillsammans öppnar vi den heliga elden och vi kliver in i den heligaste av de äldsta, ELDCEREMONI…..

Vi överlämnar de nya, skapande ideerna och känslorna för att få leva i harmoni. Och vi välkomnar in det nya som tjänar och gynnar oss för vår själsresa.
När du överlämnar till Den stora Anden, sker en stark transformation på själsnivå. Har du en längtan?

För anmälan: Tel 0705 880914 / info@annialowentun.se
Vid anmälan till Gudinnans Kvinnokraft 27-28 juli avdrages halv summa av denna kväll vid kurs 1.
Plats: Annias ASK, Heberg, ca 1 mil från Falkenberg.
Obs! 8 platser.

Detaljer

Datum:
15 februari, 2018
Tid:
17:00 - 21:00
Pris:
600:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map