Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

TRUMINVIGNING

15 maj, 2017 kl. 10:00 - 17:00

1200:-

Detta är en heldag där vi inviger vår trumma. Genom olika ceremonier bjuder vi in naturkrafterna o gör olika ritualer för att göra vår invigning fullständig. Du lär dig hur du kan använda din trumma för dig själv. Du lär dig om beskydd o hur du gör egna ”resor” tillsammans med din trumma.

Vi inviger vår trumma genom olika ceremonier & ritualer. Kontakter med väderstrecken, elementen, kraftdjur, djuret som offrat sig för dig…. o mycket mer! Allt kanaliseras utefter gruppens behov och vad du behöver ha i din trumma för att den ska leda dig….Du lär dig tona in dig…..Även meditationer som leder dig till ditt kraftdjur!

Har du redan en trumma du använder och vill lära dig mer, kan denna kurs vara något för dig där du även kommer att utveckla dina förmågor. Av erfarenhet med mina trummors invigningsceremonier vet o känner trumman själv hur den ska nyttjas. Det är så underbart att få arbeta tillsammans med trumman efter invigningen. En kontakt som är så stark!

En kraftfull dag som avslutas med en ceremoni! Denna kurs är även för dig som redan har en trumma, och gärna vill inviga den.

Läs mer>>

Detaljer

Datum:
15 maj, 2017
Tid:
10:00 - 17:00
Pris:
1200:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map