Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tempelmeditation

8 oktober, 2015 kl. 19:00

250:-

Moder Jords energiskifte
Var med om den stora skiftningen över Moder Jord, där vi reser till olika tempel. Initieringar kommer att ges för att stärka våra kristallina trådar…så vi klarar att hålla denna fina energi som nu kommer att finnas tillgänglig för oss alla.

Med anledning av det kanaliserade materialet nedan om Jordens transformation år 2015, gör vi här en meditation där vi reser till olika tempel, initieringar kommer att ges för att stärka våra kristallina trådar…

OKTOBER månad är nu detta stora energiskifte kommer att ske. Vi vill belysa er att många människor kommer här att känna av denna skiftning på många olika sätt. Effekten av skiftet kan för många vara total utmattning, för att skiftet kommer även att ske i människokroppen. En utmattning sker pga att energitrådar släpps i människokroppen och där sker den totala utmattningen. Vad kan vi göra för att lindra detta? Vi kan bara be er att följa planen och orden som vår kanal har skrivit ner genom denna informationsstund. Så läs och följ råden/planen från Januari månad. Efter denna skiftning som sker den 8 oktober blir allt stilla över Moder Jord. Hon tar sig vila och helar sig själv genom att var i stillsamhet. Växter och naturväsen kommer här att få en helt ny balans och energi som är oerhört gynnsamt för växandet av nya frön. För er som ”ser” med edra ögon, kan här urskilja den nya energin i olika plantor.
Starka datum 8, 22

 

Boka redan nu din Meditationsplats för din Begynnelsekod inför 2016 ,då förmedlar vi er
Orionmeditation.

Detaljer

Datum:
8 oktober, 2015
Tid:
19:00
Pris:
250:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map