Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SOMMARSOLSTÅND-CEREMONI

20 juni, 2016 kl. 18:00 - 21:00

300:-

Var med oss i en helande cirkel o ta din plats för att manifestera det du vill ska växa i dig och runt omkring dig. Med trummans kraft o vibration reser vi in i dem magiska världarna, vi sår våra frön och skapar tillsammans våra himmelska broar som förenar oss till enhet.

Denna kväll vänder vi oss Inför Sommarsolståndet och vi välkomnar in ljuset från våra förfäder och i tacksamhet fyller oss med kraften som är den största genom ljusets energi just denna kväll. Vi förbereder oss inför Fader sol och Moder jord för att skapa balans mellan dessa så starka energier som sedan föres in i oss själva. Vi leds genom glädjen och skapar det nya inom oss.

ELDCEREMONI

Efter trummeditationen skapar vi och bygger vår eldceremoni utomhus. Här manifesterar vi allt genom eldens starka flammor.

När vi deltar i en eldceremoni skapar vi förändring & transformation. Det ger oss en möjlighet att åter få minnas hur vi har suttit vid heliga eldar sedan urminnes tider. När vi överlämnar våra frön till Den stora Anden sker en stark transformation på själsnivå.
Alla Trummor & Skallror är välkomna! Obs! Kläder efter väder!

Detaljer

Datum:
20 juni, 2016
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
300:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map