Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

©RISE UP UPPSTIGNINGS MEDITATIONER HELDAG PLEJADERNA

6 augusti, 2019

1400:-

Denna dag har vi ett nytt forum, där vi kommer att arbeta genom Plejadsystemets centralstjärna Alcyone och vår kanal. Du kommer att få hjälp med att uppdatera din energikropp till Alcyones energisystem så att du i förlängningen kan ta emot all ny energi lättare utan större symptom, som vi kommer att sprida över er planet. Vi kommer att länka din stjärna till de nya stjärnorna på jorden som just nu är aktuellt för dig.

Fortfarande är DNA-strängarnas stjärnor och spiraler aktuella och därför är det även fokus på dessa under dagen. Dagen kommer att börja med att registrera edra rutnät genom att lyfta er in i dem högre dimensionerna 5, 8, 18, 24, 32 och 36. Öppningar och aktiveringar av nya chakran ovanför 9 chakrat och från 5:e dimensionen påbörjar arbetet redan när vi startar. De kristallina trådarna är också aktuella för er för att framöver nå upplysning. Edra 12 st DNA strängar kommer även att förhöjas till de 3 st stora galaktiska portarna för att få den 13:de strålen.

Beroende på vilken sammansättning av grupp som bildas har vi i nuläget svårt att ge er mer information. Vi hoppas på ett samarbete denna dag och önskar er alla välkomna!

Max 12 st deltagare.

För anmälan: Tel 0705 880914 / info@annialowentun.se Har du deltagit på Rise Up uppstigningsmeditationer förut? Dagen ger dig alltid mer uppdateringar så att du får dina förhöjningar där du befinner dig i din uppstigningsprocess!
Anmälan är bindande. Boka först din plats, därefter skickas en faktura.
OBS! Sista betalningsdatum 30 juni, varav 700 kr är en bindande anm.avgift.
Vid ev avbokning debiteras full avgift efter 30 juni.
Tid: 9.00-16.30

Detaljer

Datum:
6 augusti, 2019
Pris:
1400:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map