Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

®RISE UP UPPSTIGNINGS-MEDITATIONER, HALVDAG FÖR ASKARE

11 september

Denna halvdag får du två st trance-kanaliserade ®Rise Up meditationer som är specifikt upplagda för dig som är invigd inom ASK-en. De är unikt skräddarsydda trancemeditationer som många jämför med en behandling.

Den röda tråden är att minnas vem du är och som görs genom att Du väcker din neutrala inre kraft och finner närvarons ande. Vi kallar på just dig som är ASK:are och går hjärtats väg för att finna den inre balansen och den inre styrkan för ett högre medvetande. Du behövs!

Nu mer än någonsin är dessa meditationer oerhört viktiga i den nya tiden vi är i just nu. Plejaderna och många andra universum är oerhört måna om att vi uppdaterar oss för att vi alla ska följa med i det stora skiftet som fortfarande pågår.
Vi kommer att arbeta från den 5:e dimensionen och upp till 98:e dimensionens totala stillhet. Ni kommer alla att känna igen er andliga struktur som nu kommer att belysas under denna dag. Vi kommer att få er att minnas hur ni accelererar er egen uppstigningskropp tillsammans med er fysiska kropp. Beroende på vilken sammansättning av grupp som bildas har vi i nuläget svårt att ge er mer information. Meditationerna är en färskvara och som uppdaterar dig där du befinner dig just nu.
Som alltid får Du även senaste uppdateringar om vad som händer mellan himmel och jord just nu. Du kan ej vara med över länk pga känslig information.

Plats: Torggatan 2, Plan 1 i Falkenberg
Tid: 13.00 – ca 18.00  
För anmälan: Tel 0705 880914 / info@annialowentun.se

-”I en portal av ljus

där ingen återvändo finns

vilar kunskap av ljus

från högre dimensioner-”
                                Annia

Detaljer

Datum:
11 september

Plats

Torggatan 2 Falkenberg