Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

®Rise Up meditation

februari 15, 2023 @ 7:00 e m - 9:00 e m

Under pandemin hände mycket med mänsklighetens kroppar. Vi är på väg in i högre dimensioner och för att kunna följa med i den utvecklingen behöver vi först göra oss av med det som tillhör 3dje dimensionens slöjor. Att börja ”se” klart över vad som pågår, karmasläpp och mycket som håller oss tillbaka, vi behöver hitta tillbaka till oss själva.

Mycket information kom till mig i början och under pandemin angående vår 5-D-kropp och NU är det dags att överlämna och vara kanal för dig som är villig och redo att påbörja att installera din 5 D-kropp från grunden. Det kan göras i 5 olika steg. Det första steget är att förhöja vår fysiska kropp så att den aktivt kan fortsätta med energiförhöjningar i egen takt. Det är här som Rise Up meditationerna som trance-kanaliseras, kan hjälpa dig med alla dessa olika förhöjningar. Denna kväll kommer du att få grunden till att påbörja installationen till din nya 5 D-kropp. Och mycket mer förstås!!
Läs mer om ®Rise Up>>

För att få alla stegen kommer en heldag i mars, där acceleration kommer att ske succesivt med din uppstigning. Det görs i 5 olika steg under en heldag med trance-kanaliserade meditationer.

Gör din bokning på hemsidans startsida!

Detaljer

Datum:
februari 15, 2023
Tid:
7:00 e m - 9:00 e m

Arrangör

Annia Löwentun
Telefon
0705880914
E-post
Info@annialowentun.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Online