Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

RISE UP HELDAGSMEDITATIONER

24 januari, 2021

1400:-

Under hela dagen trance-kanaliserar Annia, ANNIAS ASK, för gruppen och även för dig som individ får skräddarsydda trancemeditationer som många jämför med en behandling! Vanligtvis 4 st meditationer inkl paus och lunch.

Nu mer än någonsin är dessa meditationer oerhört viktiga i den nya tiden vi går in i. Plejaderna och många andra universum är oerhört måna om att vi uppdaterar oss för att vi alla ska följa med i det stora skiftet som fortfarande pågår.

-Nu är vi åter tillbaka från Plejaderna. Plejadsystemets centralstjärna Alcyone.
Vi är här för att hjälpa er upp genom dimmornas slöjor som fortfarande stimulerar er andliga struktur. Vi ber er ta bort slöjorna och höj er vibration till den nya eran som fortfarande är under gungning för att omstrukturera er mänskliga form till den du är ämnad att vara-

Vi kommer att arbeta från den 5:e dimensionen och upp till 52:e dimensionens totala stillhet. Ni kommer alla att känna igen er i er andliga struktur som nu kommer att belysas under denna dag. Vi kommer att få er att minnas hur ni accelererar er egen uppstigningskropp tillsammans med er fysiska kropp. Beroende på vilken sammansättning av grupp som bildas har vi i nuläget svårt att ge er mer information.

För anmälan: Tel 0705 880914 / info@annialowentun.se
Deltagit på ®Rise Up meditationer förut? Dessa är en färskvara som uppdaterar dig där du befinner dig just nu.
Anmälan är bindande. Boka först din plats, därefter skickas en faktura till din mailadress. Vid avbokning efter utskick av faktura debiteras full avgift.
Plats: Vi ses On-line där du befinner dig Tid: 9.00-16.30

Detaljer

Datum:
24 januari, 2021
Pris:
1400:-

Plats

ON-LINE