Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

®RISE UP HELDAG, UPPSTIGNINGSMEDITATIONER

6 december, 2020

1400:-

Plejaderna
Nu är vi åter tillbaka från Plejaderna. Plejadsystemets centralstjärna Alcyone.
Du kommer att få hjälp med att gå över i en ny era. Vi ser uppdateringar som behövs göras hos er och som behövs efter den kaotiska tid ni haft. Vi kommer att länka din stjärna till de nya stjärnorna på jorden som just nu är synlig för dig.
Vi kommer att arbeta från den 5:e dimensionen och upp till 47:e dimensionens totala stillhet. Ni kommer alla att känna igen er i er andliga struktur som nu kommer att belysas under denna dag. Vi kommer att få er att minnas hur ni accelererar er egen uppstigningskropp tillsammans med er fysiska kropp. Ni är nära nu mina vänner. Vi samlar ihop energierna som varit för året, avregistrerar de gamla koderna för att träda in i den nya stora koden som kallar på dig inför det nya året.
Beroende på vilken sammansättning av grupp som bildas har vi i nuläget svårt att ge er mer information. Vi hoppas på ett samarbete denna dag och önskar er alla välkomna!

För anmälan: Tel 0705 880914 / info@annialowentun.se
Deltagit på ®Rise Up uppstigningsmeditationer förut? Heldagarna uppdaterar dig där du befinner dig i din process till fullo, även om du varit med tidigare.
Pris:
1400 kr. inkl vegetarisk lunch o fika. Anmälan och din betalning är bindande. Boka först din plats, därefter skickas en faktura till din mail.
OBS! Sista datum för din anmälan 15 november.
Vid avbokning efter 15 november debiteras full avgift.

Välkommen med din anmälan!

Detaljer

Datum:
6 december, 2020
Pris:
1400:-

Plats

Enebackens Kraftkälla
Nackhälle 22
Tvååker, 43277 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
Enebackenskraftkälla.se