Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

PLEJADERNA – VÅRA FÖRFÄDER

2 september, 2017 kl. 09:00 - 3 september, 2017 kl. 16:00

2200:-

En mycket kraftfull helg där du får ta emot 3 st riter från stjärnkonstellationen Plejaderna. Kursen stärker dig till att behålla din egen energi, så att du inte blir dränerad. Tung energi absorberas omedelbart. Du hittar din vision, du kopplas direkt till förfäderna och regnbågspelarna och hittar dina rötter.

Enligt Quero paqos är vi alla kopplade till Plejaderna som är våra förfäder, som även kallas våra stjärnsystrar. Jag har fått möjligheten att träffa och genomgå dessa riter tillsammans med Quero paqos från Peru och som är min vision att dela till fler.

Rit nr 1: Alcyone, The star of reading, hjälper dig att manifestera din vision o dröm, din längtan i livet. Kopplar dig till din sanning. Känner du att du är på villospår, hittar inte rätt, vem är jag. Kopplar dig med regnbågen och det kollektiva. Du kopplas till den klaraste o renaste medvetenheten.
Rit nr 2: Maya-stjärnan. Innan denna rit lärs du en teknik att bli fri, där du blir kopplad med dem 7 pelarna i underjorden. Den handlar om dåtid, nutid, syftet o beskydd. Maya-riten gör en stor förändring i dig själv. Den hjälper dig att koppla dig åter tillbaka till ljuset o din dna spiral. Kopplar dig till guld & silver disketten i dig.
Rit nr 3: Astrope, The starter, The puscher, denna rit är slutet av ormen, regnbågs-vägen, som belyser vår väg vi ska vandra. Kontakten med våra förfäder..Kontaktar dig åter tillbaka till livet.

Riterna går hand i hand och skapar balans istället för kaos och förvirring.

Jag lär även ut 3 st tekniker utöver Plejadernas riter: en som ger dig tillgång till ditt högre jag och som länkar dig till alla krafter i universum. En teknik som hjälper dig att avlasta tung energi i dina chakran och en som supportar riterna när process är i gång.

Från Quero paqos är dessa kunskaper viktiga att sprida/lära ut. Du kan lära ut och sprida dessa riter till andra efter kursen.

Vi avslutar med en Eldceremoni!

Observera att kurstiderna är preliminära!

Detaljer

Börjar:
2 september, 2017 kl. 09:00
Slutar:
3 september, 2017 kl. 16:00
Pris:
2200:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map