Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NÄTVERKSTRÄFF ASKEN

25 mars, 2018 kl. 13:00 - 18:00

550:-

Går du en utbildning inom ASK:en just nu eller har du gjort ett uppehåll och vill komma igång? Denna dag är även för dig som inte arbetar aktivt med behandlingar.
Just nu finns en efterfrågan, så nu ändras dessa träffar till att alla ASK:are är välkomna till denna Nätverksträff.
Kanaliserad meditation med uppgraderingar inom Asken.
Du får personlig coching/vägledning hur du går vidare i din egen utveckling, men även coching i grupp. Jag cochar dig på dessa träffar för att du ska kunna sätta igång/fortsätta din andliga utveckling där du befinner dig just nu eller sätta igång med att använda dig av ASKens energier återigen. Eller att starta upp med ditt arbete/företag.
Genom åren en mycket uppskattad träff.
FÖR DIG SOM INNEHAR ETT CERTIFIKAT:
Dessa träffar är 2 gånger per år som är obligatoriskt att du kommer på en träff/år. Skulle du gå en vidareutbildning samma år, behöver du inte gå nätverksträffen upptill.
För att du ska vara en fullt uppdaterad kanal och överföra ditt inre kall inom ASK-en till människor är nu denna Nätverksträff obligatorisk för alla Cert ASKHealer. Nätverksträffarna innehåller ett prov som intygar att du fortfarande arbetar seriöst och med en ren kanal där du erhåller ett intyg för detta efter träffen.
Detta är främst för din egen del, men även för mig som är högst ansvarig för att rätt energier överförs till våra medmänniskor och över vår planet.

OBS! Jag kommer även att lära ut en ny teknik till er alla som du använder till dig själv som bl.a uppdaterar din ljuskropp. Vid mån av tid gör jag även en demo på någon av er.

Detaljer

Datum:
25 mars, 2018
Tid:
13:00 - 18:00
Pris:
550:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map