Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NÄTVERKSTRÄFF ASK-HEALER

19 april, 2020 kl. 13:00 - 17:00

650:-

FÖR ALLA ASKARE!
Vi välkomnar dig till en dag med
Kanaliserad meditation med uppgraderingar inom Asken.
Du får i grupp personlig coching/vägledning där du befinner dig just nu och hur du går vidare i din egen utveckling. Genom åren en mycket uppskattad träff.

FÖR DIG SOM INNEHAR ETT CERTIFIKAT:
För att du ska vara en fullt uppdaterad kanal och överföra ASK-en till andra människor är nu denna Nätverksträff obligatorisk för alla Cert ASKHealer som genomfört grundutbildningen.

Dessa träffar finns 2 gånger per år och som är obligatoriskt att du kommer på en träff/år. Skulle du gå en vidareutbildning samma år, behöver du inte gå nätverksträffen upptill. Men är ju gynnsam med tanke på coaching för att se var du står för att ta nästa steg.
Nätverksträffarna intygar att du fortfarande arbetar seriöst och med en ren kanal där du erhåller ett intyg för detta efter träffen med signering. Ta med dig intyget varje gång du kommer!
Träffen är främst för din egen del, men även för mig som är högst ansvarig för att rätt energier överförs till våra medmänniskor och över vår planet. Vid mån av tid gör jag även en demo på någon av er.

OBS! Om du ej har möjlighet att komma så kan du nu även var med vid distans och få dina uppdateringar. Du sitter då ca 1 timme i meditation. Klockslag anges vid din bokning.

 

Detaljer

Datum:
19 april, 2020
Tid:
13:00 - 17:00
Pris:
650:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map