Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MUNAY KI UTBILDNING

5 augusti, 2017 kl. 09:00 - 6 augusti, 2017 kl. 17:00

Dessa 2 dagar går vi in i en helig cirkel med MUNAY KI riter och som också kallas: den NYA KODEN för mänskligheten. Du kommer att få dessa 9 st riter enskilt med mig genom energiöverföringar i grupp. Du kommer även att få lära dig hur du överlämnar dem till andra. Riterna behöver näring för att växa i vår ljuskropp och som hjälper oss att uppnå vår regnbågskropp .

Du blir tilldelad en egen Pi-stone så att du själv kan ge vidare dessa underbara riter.
Cd-skiva med Alberto Villoldo ingår, där han även visar alla riter och även berättar mycket om sig själv och Inkatraditionen.

Röda tråden under dagarna är att du själv får dessa 9 st Munay Ki riter, lära dig/integrera/att öva och att ge riterna vidare.

Jag lär även ut 3 st tekniker utöver Munay Kiri-terna: en som ger dig tillgång till ditt högre jag och som länkar dig till alla krafter i universum. En teknik som hjälper dig att avlasta tung energi i dina chakran och en som supportar riterna när process är i gång.
Dagen inkluderar undervisning, trummeditationer, energiöverföringar, ritualer och ceremonier. Vi avslutar med en eldceremoni vid eldstaden utomhus.

Kläder efter väder, vi arbetar så mycket vi kan utomhus.
Observera att kurstiderna är preliminära!

Läs mer >>

 

Detaljer

Börjar:
5 augusti, 2017 kl. 09:00
Slutar:
6 augusti, 2017 kl. 17:00

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map