Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MEDITATION SJÄLARS ÅTERKOMST

31 januari, 2017 kl. 19:00 - 21:00

260:-

Nu återkommer denna starka meditation, genom min kanals önskan!  Vi är fortfarande många som behöver denna kodning och sammanföring med vår tvilling/andedual! Har du deltagit 5 sept förstärker du allt till en mer gynnsam nivå.

Vi är inne i en tid av återkoppling av att finna vår ”HELA” själ, TVILLINGSJÄLEN. Det sker en ständig återförening av att förenas med vår tvillingsjäl som är vår  ”HELA” existens. 3 olika koder via Orion, Plejaderna & Sirius kommer att utdelas till var och en under denna meditation. Genom denna kod kommer du kopplas tillsammans med den blåkopia ni båda tillhör som tvillingsjäl, där ni skapar en och samma blåkopia. Jag har blivit visad dessa koder och ritat av dem, så du blir visad en fysisk bild med koderna innan vi börjar meditationen!

För bästa effekt: enbart dryck 3 tim före meditationen.
OBS! 18 platser.
För dig som inte kan deltaga eller brist på plats, går utmärkt att var med oss på distans.
Jag skickar dig då information om hur du medverkar inkl koden.

KANALISERING INFÖR MEDITATIONEN

En ny stjärna har återfötts där mänskligheten har möjlighet att återskapa sin blåkopia tillsammans med den ”hela” själ NI är. Denna stjärna har varit svunnen och gömd sedan eoner av tid och vi är oerhört tacksamma att ni alla har hörsammat denna sammankomst.

Vad gäller koderna är dessa koder kopplade till Orion, Plejaderna och Sirius som i sin tur är nu återkopplade återigen till denna ”NYA”  stjärna. Stjärnan som håller den NYA strukturen i DNA trådarna. Vi hoppas Ni alla får en trevlig afton!

Som ni vet är dessa koder bara förmänskligade under denna meditation, som en bild. Det är bara en form av energier som kommer att bestråla er själ för att minnen vaknar upp till den 5th dimensionen. Koderna är verksamma och betydelsefulla enbart under denna meditation. Du kan endast spara din kod/koder för att bevara den för återkoppling.

AMEN

Detaljer

Datum:
31 januari, 2017
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
260:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map