Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

KONTAKT MED DITT ANDLIGA JAG, DITT HÖGRE JAG

29 november, 2020

1111:-

Första advent tänder vi vårt andliga ljus!

Har de senaste dagarna fått starka ingivelser att det är oerhört viktigt att vi har vårt andliga jag installerat och integrerat i oss själva. Det är bråttom och borde ha skett igår!!! Därför har jag nu ett starkt reducerat pris för dig som vill lyssna djupare inåt och vara centrerad.

Vi behöver i det skifte som sker just nu komma i kontakt med vårt inre. Att fylla sig med sitt andliga jag är att känna sig uppfylld och att känna att det är något som hämtas hem inombords. Den tomma känslan försvinner och som istället fyller upp ditt inre till att känna dig upplyft och uppfylld. Den totala tilliten stärks.

Ditt andliga jag är en andlig prototyp av ditt fysiska jag, den del av oss som längtar efter det stora uppvaknandet. När det andliga jaget har installerats och tagit sin form inom dig och i din fysiska kropp börjar en kommunikation att ske med varandra.

Du får nycklarna att hämta hem ditt andliga jag, du installerar ditt andliga jag. börjar kommunicera med henne/honom.
Starka kraftfulla ®Rise-Up-meditationer och gruppbehandlingar kommer att ske för att det högre syftet ska kunna närvara i vår cirkel.

För anmälan som är bindande kontakta: info@annialowentun.se eller
Tel 0705 880914
Plats:
 Vi träffas där du befinner dig, On-Line via Zoom.
Tid: 9.00-17.00. Pris: 1111 kr. (ASK:are se ditt pris i vår fb-grupp)

Din mailadress är viktig för att sända dig länk och information till Zoom. Du behöver endast dator/Ipad/telefon och internetuppkoppling för att vara med.
Ser starkt fram mot att få vara ett verktyg och att mötas i en helig cirkel med dig och ditt andliga jag. Vi tänder ljuset för vår inre andliga aspekt av oss!

Annia
Ahvinha                                          

Detaljer

Datum:
29 november, 2020
Pris:
1111:-

Plats

ON-LINE