Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

KAUSAY MUJU KURS

1 juli, 2018 kl. 10:00 - 16:00

950:-

Denna kurs är en teknik som hjälper oss i övergången till den NYA TIDEN. Den hjälper till att koppla den fysiska kroppen med våra element, stärker immunförsvaret, lättare kontakt med sitt inre och mycket mer. Du själv lär dig att öppna ett heligt rum med arketyperna under kursen. Jag kommer att överföra den först till dig själv och sen får du lära dig under dagen att ge till andra.

Denna teknik har hjälpt mig oerhört mycket i olika övergångar i livets faser. När det händer mycket i våra liv kan vi tappa fotfästet..och då är denna teknik ett sätt att få komma tillbaka till kärnan återigen. Det är mycket som fortfarande händer med den stora energiförändringen över Moder Jord!
Vi håller på att integrera vår själ mer än någonsin i vår kropp, vilket visar sig även kroppsligt.

Paqosarna, Qero-Shamanerna Don Modesto och Don Bernadino från Peru har delat denna teknik med oss för att hjälpa oss i denna övergång till den NYA TIDEN som enligt Inkaprofetian började 2012. Den transformation med allt kaos som händer över Moder Jord återspeglas nu i våra kroppar och lösningen är enligt Inka att koppla kroppen med elementen. Den hjälper oss att öppna upp lager inom oss så att vi kan se, det vi egentligen inte vill se, syresätter blodet, ger utrymme åt kroppen (expansion), källan till sår kommer upp till ytan så att de kan läkas, stärker immunförsvaret, lättare kontakt med ditt inre och vem du är, rensar bort gammalt så att vi kan upprätthålla den nya energin i våra kroppar. För det är det vi ska klara av nu.

En kurs för dig som arbetar med behandlingar och som kan vara viktig för dig att få dela under dina behandlingar. Att få ge denna rit innebär för mig;  att få dela och ge en gåva till mina klienter. Kursen är även för dig som privatperson där du kan ge denna rit till dina närmaste, din familj, dina vänner och som är så viktigt just nu. Att sprida till mänskligheten för ett uppvaknande och ett helande.

Du lär dig att öppna ett helgat rum och tillsammans med våra förfäder arbetar vi i helig cirkel och avslutar med en eldceremoni för en manifestation. 
Vi arbetar utomhus.

Läs mer>>

 

Detaljer

Datum:
1 juli, 2018
Tid:
10:00 - 16:00
Pris:
950:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map