Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

GUDINNANS KVINNOKRAFT

15 augusti, 2019 kl. 09:00 - 16 augusti, 2019 kl. 17:00

2900:-

VÄLKOMMEN ATT SITTA I EN HELANDE CIRKEL MED KVINNOR.

Genom mina år som Medicinkvinna har jag nu förändrat och fördjupat denna utbildning och tillsammans går vi djupare ner och in i den feminina kraften där vi kan skapa förändring med större integritet och med djupare kunskap. Vi bygger vår Seidr Stav, som lär oss om Pachamamas inre och som visar oss livets dans.

Vi sitter på golvet alt. på stol i cirkel likt våra urmödrar. Vi arbetar utomhus med våra skapande hantverk. Vi arbetar genom trumman för olika länkningar till andra dimensioner.  Vi lär oss om åkallan & du lär dig att öppna ett heligt rum. Vi seidrar likt völvor gjort sen urminnes tider. Vi slår följe med vår varg, skapar kontakt med månen o Gudinnan. Lyfter fram skönheten o passionen via våra stjärnsystrar. Genom ceremonier & ritualer stärker vi vår kraft med helande danser & tar fram våra andesånger med kraftens spirituella flöde. Vi bygger vår seidr-stav och trummar/seidrar oss genom livets dans. Vi tillverkar & skapar våra kraftpåsar och tar kontakt med vårat inre medicinhjul. Vi låter oss inspireras av allas våran natur från Guds apotek med örternas kunskap.

Vi sjunger stärkande och helande andesånger tillsammans. Vi varvar praktiskt och andligt arbete om medicinens läkande kraft & hur vi som kvinna använder oss av månens kraft.

Du kommer i kontakt med vargen och dess egenskaper och beteende, som även sen är ett mycket starkt redskap och verktyg för dig. Vi gör olika välsignelser och böner för Moder Jord. Du får andliga och praktiska arbeten med dig hem för att öva och förstärka din gudinnekraft.

Du tas bortom dimensionerna o du kommer i kontakt med dina systrar, Stjärnorna. Vi får tillgången genom ”passagen” o möter den stora mångudinnan.  Vi diskuterar legenden om stjärnornas kraft. Stjärnsystrarna bistår med att ge dig Skönhet o möten med din inre gudomlighet. Och genom dansen lyfter vi fram den uråldriga feminina aspekten av passion o skönhet inom oss. Genom eldceremonier och eldens kraft möter vi våra urmödrar.

MEDICINBOK
Det är mycket information som jag kommer att förmedla under kurserna, dels muntligt i cirkeln, men även under meditationer. Skaffa dig därför ett anteckningsblock eller en bok, där du för ner viktiga anteckningar angående det som berör ditt eget inre arbete.

PRAKTISK INFORMATION
Vi träffas vid 2 st tillfällen och kommer senare att ha återträffar där vi möts i helande cirkel återigen.
I priset ingår veg lunch o fika. Hemarbeten är frivilliga.
Datum Kurs 2: 26-27 November 2019

Detaljer

Börjar:
15 augusti, 2019 kl. 09:00
Slutar:
16 augusti, 2019 kl. 17:00
Pris:
2900:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map