Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ENERGIRESA SPANIEN FÖR ASK:are

12 oktober, 2019 - 19 oktober, 2019

Resan är för dig som är initierad i ASK:en. Känner du en dragning till resan är du kallad via källan och då har du en uppgift i gruppen under vår vistelse i Nerja. Jag har valt just Nerja för att det är en mycket speciell plats med tanke på energiplatser. Platsen har starka och otroligt fina och rena energier och är från min kanal sammankopplat med portaler och portar som hjälper oss att öppna våra egna portaler för inre visdom.

Vi arbetar tillsammans i Nerja under 4 st intensiva dagar med heldagsmeditationer genom mitt nya koncept. Se sep papper. Om önskan finns i gruppen med byte av behandlingar görs även det. Under dina kursdagar ingår även morgonyoga med uppstigningsenergier, aktiveringar m.m. som kommer att accelerera ditt medvetande och som blir en förberedelse inför dagens trance/kanaliserings-meditationer.

Resdag för gruppen är 12 okt. Vi träffas på kvällen för en gemensam stund med mat i den lilla mysiga staden. Denna dag är fullmåne, så vår första arbetsdag 13 okt kommer vi att länka samman linjer och energifält inför det som vi kommer att arbeta med under veckan.

Kursdatum: 13-14 okt och 16-17 okt. Resdagar 12 okt och 19 okt. Behöver du resa hem den 18 okt så är det också möjligt, men en extra dag (eller fler) kan vara bra att få låta allt landa i din energikropp.

För mer info ang pris och praktisk info kontakta mig!

Detaljer

Börjar:
12 oktober, 2019
Slutar:
19 oktober, 2019

Plats

Nerja
Spanien + Google Map