Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

CERTIFIERAD YRKESUTBILDNING, BEHANDLINGSFORM ASK:EN

24 januari, 2020 - 26 januari, 2020

ASK-certifierad
YRKESUTBILDNING

En unik behandlingsform med medial utveckling

ASK:en är en utbildning med andlig & personlig utveckling där du utvecklar dina medfödda, andliga & mediala förmågor samtidigt som du öppnar upp dörren till din egen healingförmåga. ASK-ens utbildning är en gedigen utbildning som leder dig till en professionell yrkesutbildning med certifikat. Denna utbildning bidrar även till där du arbetar i terapi med dig själv i samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor, och den inkluderar en unik behandlingsteknik som du använder för dig själv och slutsteget i utbildningen arbetar du professionellt med att hjälpa andra människor.

Alla utbildningar nedan inom Annias uppstigningsprogram innebär att du först blir uppdaterad och går igenom alla tekniker själv först och främst. Detta är den röda tråden, att du själv är föregångaren för att visa vägen för dina klienter.

 

ASK-ens Yrkesutbildning består av 2 delar.
Del 1.
Grundutbildning där du lär dig grunderna i ASK-metoden och öppnar upp dina medfödda, mediala & andliga förmågor. Fokus är arbeten med dig själv genom egenterapi, för att sedan till del 2 vara utvecklad till att kunna arbeta genom behandlingar med andra människor. Vi träffas under 2 olika tillfällen under 3 st dagar vid varje träff.

Del 2. Kundalini & utomjordiska universum. Denna del 2 lär du dig mer djupare metoder för att arbeta genom ASK:en. Du fortsätter din resa med att arbeta med dig själv under utbildningen parallellt med att du börjar arbeta med behandlingar via klienter. Nu startar du även ditt företag och börjar att arbeta professionellt. Vi träffas vid 3 olika tillfällen, 3 dagar, 2 dagar och sista träffen avslut med en ceremonidag då du erhåller ett certifikat.

ASK Yrkesutbildning vänder sig till dig som:

-Arbetar som healer, terapeut och vill vidareutveckla dina mediala andliga medfödda förmågor. Vill uppgradera din tidigare behandlingsmetod till ASK-ens tekniker.

-Har en djup längtan att öppna upp mer av dina mediala förmågor och arbeta med din andliga och personliga utveckling och att ta steget med att arbeta som healer/terapeut genom eget företag.

Förkunskaper: Det krävs att du arbetar eller har arbetat med människor för att påbörja utbildningen, och Du ska vara helt fri från psykofarmaka.

Utbildningen startar 24 – 26 januari 2020 – maj 2021
Resterande kursdatum bestäms inom gruppen vid första träffen.

Pris:  15 000 kr exkl moms. Anmälningsavgift 3000 kr exkl. moms.
Innehåller 11 st utbildningsdagar, 1 ceremonidag med certifikat & 25 min coaching-samtal under utbildningen.

Bjuder även på ett coaching/-Är du redo-samtal innan start, 25 min, (värde 900 kr).
OBS! Erbjudandet gäller endast utbildning vid start 2020.
nästa preliminära startdatum 29-31 januari 2021

Detaljer

Börjar:
24 januari, 2020
Slutar:
26 januari, 2020

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map