Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ÅTERTRÄFF MED NÄTVERK

18 april, 2019 kl. 09:00 - 16:00

1100:-

Denna heldag är nu en mix av Nätverksträff och Återträffsdagar med booster i din kanal och en knuff i din andliga utveckling.
Vi börjar med en kanaliserad meditation med uppgraderingar inom Asken. Vi ger och får behandling. Du får personlig coching/vägledning hur du går vidare i din egen utveckling, men även coching i grupp. Jag cochar dig genom denna heldag för att du ska kunna sätta igång/fortsätta din andliga utveckling, ev att sätta igång att använda dig av ASKens energier återigen. Eller att kanske starta upp ditt arbete/företag. Vid behov går vi igenom material och kunskaper som är lärda under din utbildning. Vid mån av tid kommer jag att göra en ”demo” på någon i gruppen. Allt är där du befinner dig just nu!!!

Obs! Ta med dig anteckningsblock för egna anteckningar!

FÖR DIG SOM INNEHAR ETT CERTIFIKAT:
Renodlade nätverksträffar finns 1 gång/år, som är en halvdag, (se sep. papper). Obligatoriskt är att du kommer på 1 nätverksträff/. Du har 2 st alternativ, antingen denna återträff under en heldag där nätverksträffen ingår eller en halvdag med renodlad nätverksträff.

Skulle du gå en vidareutbildning samma år, behöver du inte gå någon nätverksträff det året, men träffarna är ju självklart gynnsam med tanke på coaching för att se var du står för att ta nästa steg. Nätverksträffar är främst för din egen del, men även för mig som är högst ansvarig för att rätt energier överförs till våra medmänniskor och över vår planet.

Detaljer

Datum:
18 april, 2019
Tid:
09:00 - 16:00
Pris:
1100:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map