Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

ASK YRKESUTBILDNING, BEHANDLINGSFORM ASK:EN

29 januari, 2021 - 31 januari, 2021

ASK-certifierad
YRKESUTBILDNING

En unik behandlingsform med medial utveckling

ASK:en är en utbildning med andlig & personlig utveckling där du utvecklar dina medfödda, andliga & mediala förmågor samtidigt som du öppnar upp dörren till din egen healingförmåga. ASK-ens utbildning är en gedigen utbildning som leder dig till en professionell yrkesutbildning med certifikat. Denna utbildning bidrar även till där du arbetar i terapi med dig själv i samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor, och den inkluderar en unik behandlingsteknik som du använder för dig själv och slutsteget i utbildningen arbetar du professionellt med att hjälpa andra människor.

Alla utbildningar nedan inom Annias uppstigningsprogram innebär att du först blir uppdaterad och går igenom alla tekniker själv först och främst. Detta är den röda tråden, att du själv är föregångaren för att visa vägen för dina klienter.

 

ASK-ens Yrkesutbildning består av 2 delar.
Del 1.
Grundutbildning där du lär dig grunderna i ASK-metoden och öppnar upp dina medfödda, mediala & andliga förmågor. Fokus är arbeten med dig själv genom egenterapi, för att sedan till del 2 vara utvecklad till att kunna arbeta genom behandlingar med andra människor. Vi träffas under 2 olika tillfällen under 3 st dagar vid varje träff.

Del 2. Kundalini & utomjordiska universum. Denna del 2 lär du dig mer djupare metoder för att arbeta genom ASK:en. Du fortsätter din resa med att arbeta med dig själv under utbildningen parallellt med att du börjar arbeta med behandlingar via klienter. Nu startar du även ditt företag och börjar att arbeta professionellt. Vi träffas vid 3 olika tillfällen, 3 dagar, 2 dagar och sista träffen avslut med en ceremonidag då du erhåller ett certifikat.

ASK Yrkesutbildning vänder sig till dig som:

-Arbetar som healer, terapeut och vill vidareutveckla dina mediala andliga medfödda förmågor. Vill uppgradera din tidigare behandlingsmetod till ASK-ens tekniker.

-Har en djup längtan att öppna upp mer av dina mediala förmågor och arbeta med din andliga och personliga utveckling och att ta steget med att arbeta som healer/terapeut genom eget företag.

Förkunskaper: Det krävs att du arbetar eller har arbetat med människor för att påbörja utbildningen, och Du ska vara helt fri från psykofarmaka.

Utbildningsdagar:
11 st utbildningsdagar inkl 60 min coaching-samtal under utbildningen,
1 ceremonidag med certifikat.

Pris: 15 000 kr exkl moms.
I priset ingår anmälningsavgift 3000 kr exkl. moms.

OBS!
Är du en av de 10 st första intresserade inför starten 2021 bjuder jag på ett coaching-är du redo-samtal, 25 min, (värde 900 kr).
Hör av dig för att se om du är en av dem!

Utbildningen startar 29-31 januari 2021 – maj 2022
Resterande kursdatum för utbildningen bestäms inom gruppen vid första träffen.

Kontakta mig gärna för mer information!

Detaljer

Börjar:
29 januari, 2021
Slutar:
31 januari, 2021

Plats

Borrås
Nösslinge Borrås 3
311 62 Ullared, 311 96 Sverige
+ Google Map