Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ASK YRKESUTBILDNING DEL 2

2 april, 2020 - 4 april, 2020

4800:-

För att studera denna utbildning krävs ASK Yrkesutbildning, kundalini & utomjordiska universum, med ett certifikat. Denna utbildning leder dig till att arbeta ännu djupare med fler tekniker inom ASK:en, som bidrar till att du kan hjälpa fler klienter.
Du lär dig att behandla dina klienter i 3 st olika steg i denna utbildning.
Detta är en form av behandlingar som väcker din klients medvetenhet, öppnar upp den intuitiva förmågan och stärker klientens inre kraft tydligare. I dessa behandlingar öppnas successivt hjärt-chakrat upp på ett mycket harmoniskt sätt och hjälper din klient att utvecklas mot ett högre medvetande som i sin tur medför andlig utveckling.
Kroppsligt & själsligt löses blockeringar upp för att vara i harmoni.

Behandlingarna görs i 3 olika steg och vid 3 olika tillfällen. När din klient bokar för behandling av denna metoden, bokas dessa upp med 3 st behandlingar och då med ca 1-2 månader mellan dessa.  Efter dessa behandlingar kan det bli lättare för din klient att vara i sin sanning och i den fysiska kroppen. Urkraften väcks.

Behandling steg 1: Öppnar upp ljusenergifältet med olika initieringar. Kroppsligt & själsligt löses blockeringar upp. Om-kodning och koder till DNA & celler till den som din klient är ämnad att vara. Chakrarening, obalanser återställs.
Behandling steg 2: Klient blir länkad till sin ursprungs-stjärna och begynnelsen. Du blir inkopplad på själsgrupper som är en förberedelse inför att hämta ny information och nya eteriska kroppar för din klient.
Behandling steg 3: Här får du kontakt med tvillingsjälen och klients inre sanning kan väckas under behandling eller strax efter. Mycket uppgraderingar i energifälten för att stå i sin sanning.

Även under denna utbildning är det viktigaste att du själv är där för att kunna hjälpa dina klienter. Av den anledningen innehåller utbildningen mycket uppgraderingar i dina energifält för att stå i din egen inre sanning, tvillingsjäl, ursprungstjärna och olika om-kodningar.

Innehåll:
Länkningar till ursprungs-stjärna och begynnelsen.
Inkopplingar och kontakt med själsgrupper som är förberedelse inför att hämta ny information och nya eteriska kroppar med olika initieringar.
Om-kodningar och koder till DNA & celler till den man är ämnad att vara.
Kontakt med tvillingsjäl och sanningen inombords.

Förkunskaper: ASK:ens Yrkesutbildning, Kundalini & utomjordiska universum

Pris: 4 800 kr exkl moms. Anmälningsavgift 2000 kr exkl. moms.
Innehåller 3 st utbildningsdagar, 1 st ceremonidag med certifikat &  on-line avstämnings-möte.

Detaljer

Börjar:
2 april, 2020
Slutar:
4 april, 2020
Pris:
4800:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map