Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ASK PÅBYGGNADSUTBILDNING 3 DAGAR

17 september, 2016 - 19 september, 2016

4200:-

PÅBYGGNADS

UTBILDNING

kundalini & utomjordiska universum

 3 dagars kurs

17-19 sept 2016

För att vi ska kunna hjälpa oss själva/våra klienter, behöver vi uppdatera oss och gå djupare inom oss och förstå essensen av vad vi mer kan lyfta till ytan för ett inre helande. Det första som vi arbetar med i denna utbildning är vår egen kundalinikraft som behöver vara fri från karma och låsningar innan vi kan hjälpa någon annan.

Denna påbyggnadsutbildning handlar om att arbeta med kundalini-kraften och kontakt med utomjordiska universum, det är den röda tråden i utbildningen. Moder Jord höjs ständigt i sin energi och effekten är oerhört stor och som påverkar vårt välbefinnande. Att kunna erbjuda dessa tekniker till andra människor kan för många vara oerhört befriande. När kundalini inte fungerar som den ska, så kan det stöka till det i våra kroppar.

Dag 1: Arbete med din egen kundalinikraft. Kontakter med utomjordiska universum. Ge nya kroppar: Kunskapskropp, uppstigningskropp. Andliga initieringar.

Dag 2: Öppna & aktivera 2 st nya chakran. Aktivering och igångsättning av kundalini på klient.

Dag 3: Hur du löser upp trauma, låsningar i kundalini-kraften, Hur du tillrättalägger kraften så att den återigen ”verkar” uppåt.
Pris: :   4200 kr, inkl en slutgiltig separat återträff.

Förkunskaper: ASK – Grundutbildning

ASK KÄLLAN / ORION KÄLLAN / UTOMJORDISKA UNIVERSUM

Läs mer på www.anniasask.com

Detaljer

Börjar:
17 september, 2016
Slutar:
19 september, 2016
Pris:
4200:-

Plats

Annias ASK
Bergagård 104
Heberg, 311 96 Sverige
+ Google Map