Initieringar, Aktiveringar, Koder

Initieringar, Aktiveringar, Koder

Under det unika arbete som görs med den stora uppstigningen och till den nya tiden på olika sätt i mitt koncept så ingår även initieringar, aktiveringar och koder som är viktiga för oss att få. Det hjälper oss att förstärka och förhöja vår frekvens men även för att förhöja och uppgradera vår energikropp till ett högre medvetande. Det är dessa energier som ursprungligen kommer från begynnelsen. Dessa energier går inte med ord att beskriva hur viktiga dem är för vår egen utveckling men även för moder jords utveckling.  Vi håller alla på att förhöja oss till ett mycket högre medvetande som tar oss till att vi alla kan känna en enhet med varandra och som öppnar upp allas våra hjärtan. Läs mer om uppstigningen>>

Dessa initieringar, aktiveringar och koder ges vid alla behandlingar men du kan även beställa tid för att enbart få dessa uppdateringar.
Då gör vi först en andlig och personlig coaching och sedan börjar vi arbetet som innebär att du sitter eller ligger ner och jag ger dessa energiöverföringar till dig som då kan vara från din ursprungsstjärna, Plejaderna eller från olika mästarsjälar. Allt är individuellt beroende på var du befinner dig på din livsväg.

Distans-On-line i realtid

När jag känner mig “kallad” anordnas ett event för en hel grupp för att överföra dessa koder, aktiveringar, initieringar och höjande av frekvens av olika slag i din fysiska och eteriska kropp som sker via utomjordiska källor, Plejaderna och Orions Källa. Alla initieringar, aktiveringar och koder är alltid en färskvara och därför får jag “kallelse” från mitt “team” när det är dags för mänskligheten att få överföringar.

Allt är för att hjälpa till med vår uppstigning. Beroende på var moder jord befinner sig i sin egen uppstigning är alla event olika med varierande överföringar i olika former.

Läs mer om distans>>

Kommentarer inaktiverade.