Initieringar, Aktiveringar, Koder

Initieringar, Aktiveringar, Koder

Under mitt arbete med att arbeta med uppstigningen på olika sätt ingår även Initieringar, aktiveringar och Koder som är viktiga för oss att få,  dels för att förstärka vår frekvens men även för att förhöja och uppgradera vår energikropp.

Detta kan du få dels genom  mina behandlingar men även beställa tid för enbart uppdateringar genom att få Initieringar, Aktiveringar och Koder.
Då gör vi först en andlig och personlig Coaching och sedan börjar vi arbetet som innebär att du sitter/ligger ner och jag ger dessa energiöverföringar till dig som då kan vara t.ex från din ursprungsstjärna, plejaderna eller olika mästarsjälar. Allt är individuellt beroende på var du befinner dig på din livsväg.

Distans

När jag känner mig kallad så finns koder, aktiveringar, initieringar och höjande av frekvens av olika slag i din fysiska och eteriska kropp som sker via utomjordiska källor och Orions Källa. Allt för att hjälpa till med vår uppstigning.
Vid dessa tillfällen överförs aktiveringar m.m. på olika sätt och i olika former under en viss tidpunkt över distans.
Innan påbörjad aktivering, kodöverföring etc, skickas ett mail ang rekommendationer inför datumet.
Även efter processen får du exakt info över mail ang vad som skett.

Här nedan följer de tidigare eventen:

Själsporten 11-11

En ny universell portal är tillgänglig 11/11-17 där vi kan komma i kontakt med vår själsportal. Den portal som öppnar upp fler dörrar i vårt kosmiska väsen och som binder de guldstrålar samman som vi tillhör.
Vi är alla olika väsen med olika toner som vibrerar olika, beroende på vilken uppgift och kvalite vi uppbär.
Så denna kväll har du möjligheten att öppna upp din själsenergi, själsvibration och själston till 5: dimensionens sfärer med tillhörande initieringar.
Du blir tilldelad din själskod i form av energi när 11-11 öppnar sig.

Här arbetar jag genom Mästarnas Mästare via Orions källa.

21 Augusti 2017
Total Solförmörkelse

Sedan 1 månad tillbaka har rösten inom mig kallat på min uppmärksamhet. Uppdateringar, aktiveringar, transformation och mycket mer har den sagt mig.
Ur detta kom:
Detta datum är bara enligt erat tidssystem. Men exakt den dagen sker en transformation i erat universum. Denna transformation innebär ett avstannande i tiden och när detta sker kan vi genom er tideräkning accelerera er utveckling. Vill du vara en del av denna transformation och accelerera dig in i ett högre medvetande? Genom Orions källa kommer vi att guida dig igenom denna process. Väl mött den 21 Augusti!

Detta är unikt just detta år, så missa inte detta fina unika tillfälle!

Kommentarer inaktiverade.