Distansbehandling/telefon/zoom

Distansbehandling/telefon/zoom

Alla behandlingar såsom Shamansk healingSeidr/völva-healing,  ASK Behandlingar och Ljushealing görs även på distans om du så önskar. Även Initieringar, Aktiveringar och Koder görs över distans.

Vad menas med  distansbehandling/telefon/zoom?
Jag kan varmt rekommendera distansbehandling när du bokar din tid för en behandling. Under behandlingen så samtalar vi i telefonen eller via zoom, vilket alternativ vi väljer bestämmer vi tillsammans när du bokar din tid.

Telefondistans
Att välja telefondistans innebär att vi pratar i telefonen vid din bokade tid. Under tiden behandlar jag dig med den metod vi kommit överens om. Jag håller dig och din energi under hela behandlingstiden. För dig innebär det att du sitter eller ligger ner där du befinner dig i en ostörd miljö. Du använder hörlurar eller headset.

Zoom
Zoom är ett verktyg som fungerar ungefär som skype. Då behöver du ha internet-uppkoppling och dator, ipad eller telefon. Du får instruktioner för att koppla upp dig med en länk som du får via mejl från mig.
Skillnaden med att välja din distansbehandling över zoom istället för telefonen är att vi kan se varandra.

Fördelar
Att boka med distans via telefon eller via zoom är av lika mycket god effekt som om du skulle vara fysiskt hos mig.
Sen finns det stora fördelar med att du väljer att vi arbetar med behandling över telefonen eller över zoom.  En av dem är att du kanske inte har möjlighet att kunna närvara här hos mig på grund av avståndet. En annan fördel är även att det sparar dig en massa tid med restiden som eventuellt krävs på grund av avståndet.
En mycket stor fördel är även att du sitter eller ligger kvar så länge som du önskar och behöver efter din behandling och du kan i stillsamhet och i lugn och ro vara kvar i det som sker i din behandling på ett helt annat sätt än när du är här hos mig. Det kan du inte göra i samma utsträckning som om du var hos mig fysiskt, då jag oftast har fler klienter efter dig under dagen.

Så har du inte möjlighet att närvara p.g.a olika skäl eller för långt avstånd så kan jag varmt rekommendera dig att boka med distans.

Läs mer om vilka olika behandlingsmetoder du kan välja mellan, priser och vad du bör tänka på före och efter din behandling.

Kommentarer inaktiverade.