Referenser ceremonier & riter

Referenser ceremonier & riter
Munay Ki-riter

Tusen tack för en underbar helg. Jag känner att “äntligen” händer det. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Det är bara så oerhört kraftfullt, enkelt och handfast. För varje rit stiger vibrationen och i slutet av helgen är man bara där, hemma i sig själv med en sådan självklarhet, och ett oerhört varmt och kärleksfullt hjärta.
Jennyli Gustavsson

Skallra
Nu förstår jag dessa fina och underbara riter att dem hör ihop med medicinhjulets utbildning. Jag är så tacksam att jag gick denna kurs. Känns som att jag har fått ännu ett verktyg/redskap att arbeta med. Både för mig själv och till kommande klienter. Riterna är alla oerhört starka men de tre sista var verkligen det där lilla “extra”. Är så glad och så oerhört tacksam och känner en vördnad att fått ta del av dem.
Eva-Lena Wennerholm

Skallra
En rit och en kurs som inte bara är för mig, utan även till andra människor som jag kommer att möta. Har fått en ny syn på vad “ge och ta” är mellan människor. Jag ger en rit och utan att kräva något så får jag dubbelt tillbaka. Underbar och kärleksfull kurs som jag kommer ha mycket nytta av i livet.
Susanna Saravanja

Skallra
Känner mig mer hel och har fått verktyg till att förankras till en ännu större utveckling. Känner mig tacksam, ödmjuk och hedrad över att fått riterna men även att kunna ge till andra. Tar uppdraget med full respekt. Upplevelserna att få riterna är väldigt starka. Stort tack för att du ger ut dessa fantastiska riter på ett mycket vördnadsfullt vis. Är oerhört tacksam.
Kram Jennie Ståhl

Skallra
Riterna har varit fantastiska att både få ge och att få ta emot dem. Känns som att jag har fått ett fint redskap och att kunna dela med mig av på ett ödmjukt sätt. Härliga energier och spännande med allt som är på väg in i mitt liv. Insikter!
Lena Strandahl

Skallra
Riterna har tagit fram de svåraste saker som har hänt i mitt liv och även hjälpt mig att se sanningen igenom allt det svåra som ändå var mitt eget skapande. Det blev lätt att förlåta och att släppa taget. Är så tacksam för denna underbara kurs.
Shahla Mirjahangiri

Skallra
Jag upplever riterna som kraftfulla och starka, samtidigt som de skapar klarhet och lugn i mig. Det är med tacksamhet jag har tagit emot riterna.
Marina Strandahl

Skallra
Munay Ki-dagarna hos Annia markerade en vändpunkt för mig i min utveckling. Jag hade visserligen redan fått ta emot riterna under andra omständigheter tidigare, men här fick jag en chans att ge dem allt mitt fokus under hela tre dagar. Det var fantastiskt att få riterna på nytt men den här gången gavs jag möjlighet att integrera dem till fullo och dessutom lära mig att förvalta dem och uppleva den stora äran att lära mig hur jag kan skänka dem vidare till andra. För mig är de nio riterna en väldigt komplett grund att stå på för min fortsatta utveckling och som jag är oerhört tacksam att ha. Efter att ha fått riterna upplevde jag att min andlighet äntligen kunde få fotfäste i mitt dagliga liv på ett naturligt och mycket stärkande sätt.
Annette Holmberg

Skallra
Munay ki har kallat mig länge och jag har förstått att dessa riter är en del i min andliga resa. Nu var det dags och jag blev vägledd att få dessa heliga riter av Annia, som i kraft och kärleksfull energi gav denna gåva på ett högvibrerande sätt. Mina upplevelser i mötet med dessa heliga energiöverföringar var otroligt kraftfulla och jag ser fram emot att dela dessa vidare som en del i min tjänst här på jorden. I Ljus, Kärlek och Tjänst
Anette Sahlin

Skallra
Riterna har gett mig så oerhört mycket. Känner mig starkare mentalt och vardagen känns lättare och jag känner att jag får hjälp i olika vardagsaktiviteter.
Anna Andersson

Skallra
Jag har fått verktyg att hantera vardagen och har utvecklats. Efter riterna har jag fått en inre styrka, balans och starkare healingförmåga men även en starkare gudomlig kontakt.
Eva Brunström

Skallra
Att gå igenom munay-ki riterna har för mig varit en väldigt stark upplevelse som varit stundvis väldigt jobbig och utmanande.  Är så glad att jag kommit i kontakt med riterna, för det har stärkt mig som person och vidgat mig och min syn på livet och allting som lever här. Jag känner att jag inte kan eller klarar av att göra mig själv illa genom saker jag stoppar i min kropp, genom ord och genom tankar. Jag har under riternas gång hela tiden blivit överraskad över hur det är som att jag släppt mönster och blockeringar bara i farten. Det är otroligt starka riter som ger en själv en djupare kontakt med sig själv och allt som finns på planeten. Jag känner efter att ha fått dessa energiöverföringar att det är ett sånt viktigt ansvar vi har att rensa oss och må bra och vilja sprida ljus och kärlek och bara bli rena. Är så glad att jag haft möjligheten att få ta emot dom, och speciellt av Annia som är så trygg och som jag litar på.
Jag rekommenderar verkligen riterna till alla som vill bli stärkta själv och därmed samtidigt stärka oss allihop.
Ida  Stenberg

Skallra
Lite information om hur jag upplevde de 9 st Munay KI riterna.
RIT 1. Märkte på en gång att allt blev lugnare, kände att någon eller något var med mig, speciellt på kvällen och natten. Jag har sovit lugnt sedan denna första rit. RIT 2 Blev trött i några dagar efter denna rit, upplevde en mer stabil energi och att jag fått mer skydd mot påverkningar av negativ art, detta har växt hela tiden och tycks hålla i sig ännu. RIT 3 Upplevde inget speciellt förutom trötthet i 5 dagar. RIT 4 Jag såg vid energiöverföringen av denna rit, ett blått ljus inom mig, men inget annat märktes. RIT 5 Upplever en känsla av värme och en stabilare energi. RIT 6 Upplever samma som med RIT nr 5. RIT 7 Känner ett påtagligt välbefinnande och en varm kraft som går ut i händerna. RIT 8 Upplever samma som  RIT nr 7, men det börjar bränna i bröstkorgen och runt revbenen, speciellt på höger sida. Detta varade i ca 1,5 månad. RIT 9  Upplever inget speciellt förutom en känsla av mer trygghet och stabilare energi igen som växer och håller i sig fortfarande.
Kram Christer Stenberg

Skallra
RIT 1 Jag kände mig starkare och yrseln jag haft en tid tillbaka minskade mycket och jag sov mycket bättre på nätterna. RIT 2 Kände kanske inte mer än att jag blev starkare och yrseln blev ännu mindre märkbar. RIT 3, 4 Kände inget speciellt. RIT 5 Kände mig arg, blev sur och tvär, sov sämre, men yrseln blev inte värre. RIT 6 Min ilska som jag fick från rit nr 5 försvann. RIT 7 Känner mig stark och glad igen. RIT 8 Känns bra överhuvudtaget. RIT 9 Känner mer harmoni med mig själv. Yrseln har nästan helt försvunnit, sällan eller aldrig några yrselattacker numera, dom började försvinna sen jag började med rit nr 1 och har försvunnit till 95% så långt.
Kram Birgitta Stenberg

Kausuy Muju

Kändes så tydligt hur elementen gick in och arbetade och nu kan det nya få komma in Och under veckan som gått förstår jag att kroppen har lättare att ta upp näring. Jag har blivit piggare och kroppen svarar bättre både näringsmässigt o mentalt när jag andas, mediterar, ber och tänker. På något vis mer balanserad.
Med kärlek Marianne

Plejaderna

Efter kursen  upplever jag att allt manifesterar sig mycket snabbare och att livet känns mycket lättare och roligare. Jag har lättare att tänka positivt och jag har mycket enklare att nå heligheten inom mig.  Jag får snabbare energierna att vibrera inom och utanför mig och det är roligt att få dela med sig av riterna. En viktig utveckling och mycket utrensningar har skett Det känns som att jag lättare förstår saker tom sådant som jag tidigare tyckt vara svårt. Livet känns precis som jag önskar att det ska vara, och ja jag ska sluta att vänta, nu börjar det bli dax att ännu mera hjälpa andra att utvecklas andligt. Hjärtliga hälsningar
Lena Sturesson

Kommentarer inaktiverade.