Kausay Muju

Kausay Muju

Initiering & healingrit från Peru

annia-start

Kausay Muju – är överföring av livsenergi från de 4 elementen och de 4 solarna till din kropp.

Denna teknik har tillkommit för att hjälpa oss att vara i balans i det kaos som råder på jorden just nu.

Inka-profetian pratar om att vi har gått in i en ny tid efter den 21/12 -­‐2012 och att vi nu ställer om oss till en högre frekvens. Själen kan äntligen landa i våra fysiska kroppar.

Paqosarna, Q’ero-Shamanerna från Peru har delat denna teknik med oss för att hjälpa oss i denna övergång till den NYA TIDEN som enligt Inkaprofetian började 2012. Den transformation med allt kaos som händer över Moder Jord återspeglas alltid i våra kroppar och lösningen är enligt Inka att komma i balans och att koppla kroppen med elementen. Den hjälper oss att öppna upp lager inom oss så att vi kan se vad som pågår inom oss. Den syresätter blodet, ger utrymme åt kroppen (expansion), källan till sår kan komma upp till ytan så att de kan läkas, stärker immunförsvaret, lättare kontakt med ditt inre och vem du är. Kausay Muju rensar bort gammalt skräp så att vi kan upprätthålla den nya energin i våra kroppar. För det är det vi ska klara av nu. Det är mycket som  händer med det stora energiskiftet över Moder Jord så likt för oss människor.

Nawis är fulla av sorg, ilska och frustration. Nawis i huvudet är fullt av projektioner. Mellan varandra, avundsjuka men också om oss själva. Huvudet projicerar mycket på den egna kroppen. Vi tror att vi går i en riktning men kroppen är upp och ner. Hormonella förändringar i våra kroppar. Kroppen är inte vad den varit. Vi har flera virussjukdomar, kvinnoproblem som menstruationsrubbningar och många andra sjukdomar. Paqosarna ser i behandlingar att det är många uppbrott mellan människor. Både kärleks- och vänskapsrelationer. Pachamama är svagare pga att 4 mineraler har minskat, därav de hormonella förändringarna i våra kroppar.

Tekniken har hjälpt mig oerhört mycket i olika övergångar i livets faser. När det händer mycket i våra liv kan vi tappa fotfästet och då är denna teknik ett sätt att få komma tillbaka till kärnan återigen. Vi håller på att integrera vår själ mer än någonsin i vår kropp, vilket visar sig även kroppsligt.

Moder Jord och vår själ talar med oss på många nivåer. Vi lyssnar inte. Nu är tiden här där vi är tvungna att ta tag i det vi inte vill se, fast vi vet vad som pågår. Alla av oss bär på sår som blir ego och projektioner. Kausay Muju hjälper oss att transformera våra medvetna projektioner.

Initiering och healingriten hjälper dig att stödja:
En frekvens för hjärtat, en för skelettet, en för blodet  & en för kanalen som bär livskraften.
Allt som sker utanför oss påverkar oss energimässigt och kroppsligt. Vi får inte i oss tillräckligt i maten längre. Vattnet genomgår förändring pga att glaciärerna smälter vilket ger ett annat vatten.

När vattnet ändras så får blodet störningar.
När Pachamama ändras märker vi det i köttet.
När vinden ändras, ändras vår andning.
När solen ändras, ändras temperaturen i oss.

Varför denna teknik?

Det är en vacker och unik teknik för att få kontakt med de 4 solarna & kroppen och för att föra in energierna i nawis och kroppen.

Healingtekniken, Kausay muju, är för att hjälpa människor ta sig igenom förändringens tid som fortfarande sker. För att öppna alla våra lager så vi ser vad som händer inom oss. Den hjälper till med att koppla samman kroppen med elementen.

Denna teknik finns som kurs där du lär dig ge till dina nära och kära, men du kan även komma för att få hjälp för egen del under en session.

Kurs hos mig
Kursen är en oerhört kraftfull teknik som hjälper oss i övergången till den NYA TIDEN. Den hjälper till att koppla den fysiska kroppen med våra element, stärker immunförsvaret, lättare kontakt med sitt inre.
Du själv lär dig att öppna ett heligt rum med arketyperna under kursen. Jag  överför riten först till dig själv och sen får du lära dig under dagen att ge till deltagarna.

Kursen är för dig själv, men även att du kan föra dessa överföringar vidare så att du hjälper andra. Du lär dig att öppna ett helgat rum och tillsammans med våra förfäder arbetar vi i helig cirkel och avslutar med en eldceremoni för en manifestation.

En viktig kurs för dig som arbetar med behandlingar och är viktig för dig att få dela i samband med dina behandlingar. Att få överlämna denna rit är att få dela och ge en gåva till mina klienter.

Kursen är även för dig som privatperson där du kan ge denna rit till dina närmaste, din familj, dina vänner som är så viktigt just nu. Att sprida till mänskligheten för ett uppvaknande och ett helande. Kom ihåg att du är viktig och värdefull just nu.

Behandling
Denna teknik har hjälpt mig oerhört mycket i olika övergångar i livets faser. När det händer mycket i våra liv kan vi tappa fotfästet och då är denna teknik ett sätt att få komma tillbaka till kärnan återigen. Det är mycket som  händer med det stora energiskiftet över Moder Jord.
Vi håller på att integrera vår själ mer än någonsin i vår kropp, vilket visar sig även kroppsligt. Vi behöver denna hjälp oftare nu för att snabbare och lättare komma igenom det som är i obalans.
Initiering och healingriten  påverkar den fysiska kroppen omedelbart då vi ger energin in i skelettet och blodet.

Datum för kurs på plats eller On-line 2021
16 juni
Tid: kl 9.00-16.00
Pris: 1100 kr på plats / Pris: 900 kr On-line
Se betalningsvillkor.
Gör din bokning här
Boka ditt boende till
Vanja 0340-47298, 070-560 63 05
Enebackens Kraftkälla

Kommentarer inaktiverade.