Kausay Muju

Kausay Muju

RITER från Peru

annia-start

Denna kurs är en teknik som hjälper oss i övergången till den NYA TIDEN. Den hjälper till att koppla den fysiska kroppen med våra element, stärker immunförsvaret, lättare kontakt med sitt inre och mycket mer. Du själv lär dig att öppna ett heligt rum med arketyperna under kursen. Jag kommer att överföra den först till dig själv och sen får du lära dig under dagen att ge till andra.

Denna teknik har hjälpt mig oerhört mycket i olika övergångar i livets faser. När det händer mycket i våra liv kan vi tappa fotfästet..och då är denna teknik ett sätt att få komma tillbaka till kärnan återigen. Det är mycket som fortfarande händer med den stora energiförändringen över Moder Jord!
Vi håller på att integrera vår själ mer än någonsin i vår kropp, vilket visar sig även kroppsligt.

Paqosarna, Q’ero-Shamanerna Don Modesto och Don Bernadino från Peru har delat denna teknik med oss för att hjälpa oss i denna övergång till den NYA TIDEN som enligt Inkaprofetian började 2012. Den transformation med allt kaos som händer över Moder Jord återspeglas nu i våra kroppar och lösningen är enligt Inka att koppla kroppen med elementen. Den hjälper oss att öppna upp lager inom oss så att vi kan se, det vi egentligen inte vill se, syresätter blodet, ger utrymme åt kroppen (expansion), källan till sår kommer upp till ytan så att de kan läkas, stärker immunförsvaret, lättare kontakt med ditt inre och vem du är, rensar bort gammalt så att vi kan upprätthålla den nya energin i våra kroppar. För det är det vi ska klara av nu.

En kurs för dig som arbetar med behandlingar och som kan vara viktig för dig att få dela under dina behandlingar. Att få ge denna rit innebär för mig;  att få dela och ge en gåva till mina klienter. Kursen är även för dig som privatperson där du kan ge denna rit till dina närmaste, din familj, dina vänner och som är så viktigt just nu. Att sprida till mänskligheten för ett uppvaknande och ett helande.

Du lär dig att öppna ett helgat rum och tillsammans med våra förfäder arbetar vi i helig cirkel och avslutar med en eldceremoni för en manifestation.  

Vid behov ingår denna riten när du är här på behandling.

Healing Rit

Detta är en vacker och unik teknik för att få kontakt med de 4 solarna & kroppen. För att föra in energierna i nawis/kroppen.

Healingtekniken, Kausay muju, är för att hjälpa människor ta sig igenom förändringens tid som fortfarande sker. För att öppna alla våra lager så vi ser vad som händer inom oss. Den hjälper dig att koppla samman kroppen med elementen!

Det är mycket som fortfarande händer med den stora energiförändringen över Moder Jord! Vi håller på att integrera vår själ mer än någonsin i vår kropp, vilket visar sig även kroppsligt…… Moder Jord och därmed vår själ talar med oss på många nivåer. Vi lyssnar inte. Nu är tiden att ta tag i det vi inte vill se, fast vi vet vad som pågår. Don Modesto Qeros, från Andernas Peru i bergen, kom hit till Europa för att han kände av kaoset på jorden. Alla av oss bär på sår som blir ego och projektioner. Denna teknik hjälper oss att lättare komma igenom denna tid, att ta oss över tröskeln till den nya tiden. Hjälper oss att transformera våra medvetna projektioner.

Healingen hjälper dig att stödja:
En frekvens för hjärtat, en för skelettet, en för blodet  & en för kanalen som bär livskraften.

Nawis är fulla av sorg, ilska och frustration. Nawis i huvudet är fullt av projektioner. Mellan varandra, avundsjuka men också om oss själva. Huvudet projicerar mycket på den egna kroppen. Vi tror att vi går i en riktning men kroppen är upp och ner. Hormonella förändringar i våra kroppar just nu. Kroppen är inte vad den varit. Nu flera virus, kvinnoproblem som menstruationsrubbningar, många sjukdomar. Don Modesto märker i behandlingarna att det är många uppbrott mellan människor nu. Både kärleks- och vänskapsrelationer. Pachamama är svagare pga att 4 mineraler har minskat, därav de hormonella förändringarna i våra kroppar.

Det påverkar oss energimässigt och kroppsligt. Vi får inte i oss tillräckligt i maten längre. Vattnet genomgår förändring pga att glaciärerna smälter vilket ger ett annat vatten. Vattnet är nu under rening.

När vattnet ändras så får blodet störningar.
När Pachamama ändras märker vi det i köttet.
När vinden ändras, ändras vår andning.
När solen ändras, ändras temperaturen i oss.

Varför denna teknik?

Denna teknik finns som kurs där du lär dig ge till dina nära och kära, men du kan även komma för att få hjälp för egen del under en session.

Vi behöver återkopplas med elementen.

Healingtekniken, Kausay muju, är för att hjälpa människor ta sig igenom denna förändringens tid. För att öppna alla våra lager så vi ser vad som händer inom oss.

Kursen är för dig själv, men även att du kan föra dessa överföringar vidare så att du hjälper andra. Du lär dig att öppna ett helgat rum och tillsammans med våra förfäder arbetar vi i helig cirkel och avslutar med en eldceremoni för en manifestation.

Arbetar du med behandlingar, ger du denna rit tillsammans med din behandling.

Kommentarer inaktiverade.