Eldceremoni

Eldceremoni

Under fullmåne har vi chansen att göra oss fria från gammalt skräp  som hindrar oss att ta nya kliv framåt i livet. När du gör det får du mer energi, en lätthet uppstår i din kropp, inspirationen höjs, du klarnar i ditt tänkande och du känner glädjen över livet. Du hedrar och ärar det gamla och det nya som ska träda fram inom dig eller utan för dig.

?????

Vi gör en eldstad utomhus och bygger upp energier från naturkrafterna enligt inkatraditionen. Att göra och att delta i en eldceremoni är ett fantastiskt verktyg för förändring & transformation. Det ger dig en möjlighet att åter få minnas hur vi har suttit vid heliga eldar sedan urminnes tider. Vi öppnar upp för att släppa gamla mönster, trossystem, känslor och blockeringar som kan hindra oss från att leva i harmoni. När du överlämnar detta till Den stora Anden sker en stark transformation på själsnivå.

Efter en eldceremoni enligt inkatraditionen sker alltid healing i ca2 veckors tid där integration sker i ett helande.

Första gången jag deltog i en eldceremoni bad jag en bön för en vän till mig vid elden. Dagen efter hade transformationen trätt i kraft. Det var så mäktigt.

Detta är ett mycket starkt och kraftfullt redskap för att förändra något i ditt liv.

Alla Trummor & Skallror är välkomna!
Vi sjunger även kraftsånger tillsammans som är mycket kraftfullt. Varje eldceremoni sker under fullmåne eller under nymåne.

Vi gör eldceremonier i kurserna
Medicinhjulet
Gudinnans kvinnokraft
Munay Ki
Plejaderna

Kommentarer inaktiverade.