Shamanska ceremonier & riter

Shamanska ceremonier & riterimage-23d73cc660074a5b6c3d9ed6049cc58dca038cba99c1b1b1f34c454e9687c79e-V

Genom alla tider har vi använt oss av Ceremonier & Riter i olika former över hela världen. Ceremonier görs när vi vill visa tacksamhet, vi vill så våra frön till något vi vill ska börja växa inom oss eller runt omkring oss. Det finns många sätt att visa detta genom.

Hos mig kan du komma för att skapa dessa tillstånd av tacksamhet och vördnad inför livets alla passager.

Under en Eldceremoni överlämnar vi det gamla till den Stora Anden för att låta det nya få växa.

Vi firar årstidshjulet, genom vårdagjämning, sommarsolstånd, höstdagjämning och vintersolstånd med Moder Jord och detta är  energiskiftningar  som inträffar  under året som vi visar tacksamhet för, och som bär en mycket stark energi dessa dagar. Ceremonierna kopplar dig tillbaka till Moder Natur och stärker dig med cirkeln och spiralens symboliska kraft. Se i Kalendern när jag anordnar årstidshjulets passager.

Munay Ki  är Medicinvägens 9 initieringsriter och kommer ursprungligen från uråldriga heliga män och kvinnor hos Q’ero-indianerna, som kallas Laikor.

Kausay Muju är riter som kopplar  samman vår kropp med elementen, planeterna & riktningarna.

Plejadernas stjärnsystem. Enligt Quero paqos är vi alla kopplade till Plejaderna som är våra förfäder, som även kallas våra stjärnsystrar. Du blir kopplad till 3 st stjärnor.

Kommentarer inaktiverade.