Shamanska ceremonier & riter

Shamanska ceremonier & riterimage-23d73cc660074a5b6c3d9ed6049cc58dca038cba99c1b1b1f34c454e9687c79e-V

Genom alla tider och genom olika kulturer har vi använt oss av ceremonier & riter i olika former över hela världen. Vi har använt det för att hedra och att ära våra viktiga faser och olika passager i livet. Ceremonier ger oss möjlighet att vara här och nu och att kunna vara i vårat inre universum. Det ger oss möjlighet att få känna harmoni och att vara centrerad i oss själva.

Ceremonier görs när vi vill visa tacksamhet, vi vill så våra frön till något vi vill ska börja växa inom oss eller runt omkring oss.

Att kliva in i en ceremoni är att visa livet tacksamhet och att hedra det som har varit eller komma skall. Det är ett sätt att skapa balans och ära så att du kommer i rätt relation till ditt liv och din vardag. Det är ett sätt att gå bortom det fysiska och istället vandra själens språk. Du kan låta din kropp kliva in i ceremoni med en intention genom dans, rörelse, musik eller poesi.

Du kan skapa en ceremoni precis när du vill och hur som helst. Det som görs och som är viktigt är att hedra och ära var du befinner dig just nu och TACKA FÖR DET! Detta görs i olika steg för ett fullbordande.

Hos mig kan du komma för att skapa dessa tillstånd av tacksamhet och vördnad inför livets alla olika faser och passager. Att få ära det som varit och att ära det som komma skall är en stor gåva att ge till dig själv.

Här nedan kan du se vilka utbildningar och kurser som det görs ceremonier och riter i

Utbildningen Medicinhjulet-Shamanens väg  vägen till att lära dig att leva i och med ceremonier.

Gudinnans Kvinnokraft görs ceremonier för att ära och att hela din egen  gudinnekraft.

Under en Eldceremoni överlämnar vi det gamla till den Stora Anden för att låta det nya få växa.

Munay Ki  är Medicinvägens 9 initieringsriter och kommer ursprungligen från uråldriga heliga män och kvinnor hos Q’ero-indianerna, som kallas Laikor.

Kausay Muju är riter som kopplar  samman vår kropp med elementen, planeterna & riktningarna.

Plejadernas stjärnsystem. Enligt Quero paqos är vi alla kopplade till Plejaderna som är våra förfäder, som även kallas våra stjärnsystrar. Du blir kopplad till 3 st stjärnor genom 3 st initieringsriter.

Kommentarer inaktiverade.