Shamansk Energimedicin

Shamansk Energimedicin

Enligt Inka och Alberto Villoldo


Vill du förändra något i ditt liv, har du depression, vill du förlösa gamla smärtsamma minnen, förlösa gamla historier som hindrar dig till att leva fullt ut i skönhet, transformera de gamla generationerna bakåt i tiden för att fokusera på sju generationer framåt?

När du kommer till mig för en Inka Energimedicin session, börjar vi med ett kort samtal. Du berättar var du befinner dig i livet just nu och vad DU vill förändra. Jag spårar detta i ditt ljusenergifält och vet utefter det hur jag kan hjälpa dig. Själva processen görs på massagebänk.

Du får med dig olika verktyg hem, som hjälper dig att hålla din livssituation i den förändring som vi kommit fram till att du vill ha. Beroende på vad du söker för hjälp och hur det ser ut för dig just nu, kan 1 session räcka för att förändra ett nytt förhållningssätt i din ljuskropp. Annars rekommenderar jag 3 st sessioner med ca 1 månads mellanrum. Sessionen tar ca 90 minuter när du är fysiskt på plats.

Jag gör även dessa behandlingar över telefonen eller zoom om du så önskar. Sessionen tar då ca 75 minuter.

Jag använder mig av olika tekniker och här kan du läsa om en liten del av de sessioner som kan var aktuellt för dig med shamansk energimedicin:

Ljusenergifält
Vi har alla ljusenergifält runt omkring oss som omger vår fysiska kropp och som är den fysiska kroppens blueprint (kroppens karta). Ljusenergifältet är ett informationsfält där vi samlar mängder av information från vår uppväxt och tidigare liv. Om vi uppgraderar kvaliteten på informationen behöver vi inte fortsätta att köra samma standardprogram, alla program med sjukdomar som vi har genetiskt ärvt. Dessa avtryck kan vi rensa bort från vår blueprint så vi inte behöver manifestera sjukdomar.
Detta är grunden för energimedicin där vi ger frön till en ny energikropp som åldras, läker och dör annorlunda.

De negativa informationsmönstren vill vi gärna upprepa i någon form just för att vi känner igen dem. Dessa negativa ”avtryck”  får du hjälp med att radera ut för att påbörja en ny livskarta i ditt ljusenergifält. Jag arbetar med att transformera tung energi i ljusenergikroppen. När allt är raderat blir vi inte längre informerade av dessa sår från vårt förflutna.

Vi kan även ha kommit i kontakt med giftiga kristalliserade energier som bäddar in sig i vår ljuskropp och som kan visa sig i den fysiska kroppen. Dessa giftiga energier skapas också av eget missbruk, negativt tänkande om oss själva eller från fysisk skada. En påträngande energi eller ett väsen kan även bädda in sig i centrala nervsystemet och effekten av detta kan vara ångest, depression, missbruk eller humörsvängningar.

Att tappa själsbit är en benämning från ett shamanskt uttryck och seende. Det betyder att det är en obalans som orsakats av att någon del av oss har lämnat vår ljuskropp. En shaman kan genom denna session hämta tillbaka denna själsbit så att det återigen blir balans.

Har du brutit upp från en relation, nytt arbete, flyttat exempelvis får du hjälp med att tömma den energin och stänga portar till det gamla för att ta in den nya resan i livet.
Beroende på var du befinner dig på livets resa kan du få hjälp med att förändra din själsresa, hämta hem det du drömmer om.

En session innehåller många olika tekniker beroende på vad du vill förändra i ditt liv och vad som behöver komma i harmoni och balans. Så ovan är bara några av teknikerna jag utför.

Priser:
Per behandling: 1600 kr. Sessionen tar ca 90 minuter.
Telefon, zoom distansbehandling: 1400 kr. Sessionen tar ca 75 minuter.
Bokning av akuttid inom 2 dagar tillkommer 300 kr.
Läs mer om distansbehandling här

Vid behov ingår seidr eller riter från Kausay muju, Plejaderna eller Munay ki riter i din behandling.

Läs vad mina klienter sagt om shamansk behandling!

Kommentarer inaktiverade.