Seidr Behandling

Seidr härstammar från den Nordiska Shamanismen

Behandlingen är bra mot spänningar och blockeringar och Du kommer att fyllas med kraft som stärker ditt inre. I dessa behandlingar använder jag mig av min röst som vaggar dig in i Urmoderns kraftfulla center. Den används mest om det skulle vara starka blockeringar eller om kraft saknas i din kropp och i ditt energifält. Omkodningar sker via Moder Jords centra som kan vara nödvändigt för att du ska bli balanserad. Den är mycket kraftfull som healing.

Hur det går till

Du ligger ner på en bänk eller på golvet för att ta in dessa vibrationer för ett helande. Jag arbetar som en länk genom Seidr-kraften och Moder Jords egen kraft, den kraft som består av vår Urmoder.

Den första fasen som händer vid en Seidr-behandling är att du kommer in i ett annat medvetande, likt när du mediterar. Nästa fas är att min röst som nu börjar arbeta i dina fält utanför dig, blir påverkade o blockeringar börjar släppa, som du inte behöver ha längre.

När rösten kommer in i en högre frekvens slappnar du av mycket djupare och nu börjar rösten att arbeta som under en healingbehandling. Ju djupare o intensivare rösten blir i den magiska sången, ju mer släpper blockeringar som ej kan hållas kvar i denna nya frekvens.

Längre ner kan du läsa om Seidr och dess bakgrund!

Priser:
Behandling: 1700 kr. Sessionen tar ca 60 – 90 minuter.
Distansbehandling över telefon eller zoom: 1600 kr. Sessionen tar ca 60 – 90 minuter.
Bokning av akut-tid  tillkommer 400 kr.

Fler behandlingar:

Nordisk Shamanism

SEIDR – Bakgrund

Seidr är en nordisk form av shamanism, en levande tradition i Skandinavien på Vikingatiden, men den har funnits sedan längre tid tillbaka.

De gamla skriftliga källorna och Seidr fanns i Edda och sagorna och har rötter i gudinnan Freyas Fruktbarhetskult.

Här används inte trumman. I Seidr är det en extatisk sång som används för att bära själen på en resa. Dessa sånger skrevs aldrig ner.

Det var oftast kvinnor som seidrade, och som kallas völvor. Det gjordes oftast med en grupp som hjälpte völvan med sången.

Völvan satt då i mitten av en cirkel med människor. Men kunde också göras privat, då endast någon eller några få personer var hjälpande med sången tillsammans med völvan.

Detta är en gammal nordisk tradition.

Völvan satt oftast på en plattform eller en upphöjd sits, som kallas ”seidrhiallr”, där hon höll i sina händer sin stav. Via den staven reste hon till andra världar.

Den magiska sången förde henne i ett annat medvetande eller i trans, till andevärlden för att spå, tyda och svara på frågor om framtid och öde.

När sången och vibrationerna går igenom din kropp så blir du berörd på ett alldeles speciellt sätt.

Du blir berörd av just den frekvensen av vibration som rösten ger dig, när du tar in och tar emot dessa ljudrörelser.