Referenser Behandlingar

Referenser Behandlingar

Shamansk Behandling

När jag kom till Annia bar jag på tunga trauman från min barndom. Jag har levt hela mitt liv i osäkerhet, ilska, sorg, rädsla och besvikelse. Jag var ständigt rädd, i katastrof tankar och tung av ångest. All denna oro, rädsla och sorg satte sig i min mage och skapade oerhörda problem för mig i min kropp. Jag fick diagnosen IBS och mitt liv blev styrt av min krångliga mage och skapade ständiga problem i min vardag.

Behandling hos Annia är bland det bästa jag varit med om, en helt fantastik upplevelse. Jag fick hjälp att släppa taget, hjälp att gå vidare och att känna min egen trygghet inom mig. Annia hjälpte mig att rensa bort allt som låg i vägen för mitt eget välmående.
Jag är nu efter många jobbiga år av magproblem helt läkt!
Hela min kropp är frisk och stark.
Jag mår bättre än någonsin, tack vare Annia!

Linnea

Shamansk Behandling

Jag kan säga dig att den senaste behandlingen vi gjorde har gjort en enorm skillnad på mig och har aldrig varit med om något liknande. Det är faktiskt det bästa jag gjort i behandlingsform, och jag har försökt med många olika behandlingar, medicineringar, metoder och knep för att få ordning på mitt mående. Jag är evigt tacksam för detta.
Sami chakuy övningen har också gått bra och hjälper väldigt mycket, det var riktigt häftigt första gången jag gjorde den och kände Pachamama. Ett starkt moment. Tyvärr räckte det inte för att få bort acnen (det har dock blivit lite bättre i och med att jag mår bättre) så jag skulle gärna vilja ta ditt  ayurveda samtal och börja rensa min lever.
Tack igen, jag mår så mycket bättre sen du började arbeta på mig.

Kramar Maja Larsson

Shamansk Behandling

Vid första behandlingen togs oro och rädsla bort som jag burit på så länge. Det var som att vända på en hand. Den andra behandlingen var helt omtumlande för mig. Sorgen jag burit på i många liv är borta och den tid då trögheten fanns är slut. Det nya livet är balans, flöde, harmoni och tydliga vägval. Under behandlingen blev alla mina chakran väl inställda och jag fick tydliga direktiv hur jag går vidare på min väg.

Tack Annia för att du är den du är och har tillgång till denna kunskap!

Karin Tronarp

Shamansk Behandling

När jag träffade Annia första gången var jag på en guidad meditation. Det är flera år sedan. Jag fortsatte att sporadiskt gå på hennes meditationer och mådde mycket bra efter dem. När jag efter en lång tid i höstas mått dåligt, känt mig förvirrad och visste verkligen inte vart jag skulle vända mig, vände jag mig  till Annia och bad om hjälp. Jag var hos henne tre behandlingar och redan efter första behandlingen kände jag stor förbättring. Annia hjälpte mig att hämta tillbaka själsbitar som jag släppt och balanserade och renade mig. Jag har hittat tillbaka på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Jag känner att jag är på rätt väg nu.

Anita Andersson

Shamansk Behandling

Än en gång ett innerligt TACK for behandlingen.  Det känns som att min grundton i kropp, själ och ande håller pa att förändras. (Nu blir jag rörd ).  Det känns som början på något helt nytt.Jag har en starkare kraft. Ingen aggressiv utan mera en ”lay back” energi. Jag har aldrig
känt mig nöjd och vacker som jag gör nu. Jag är klart piggare (behöver nästan inte sova middag längre), känner mig lättare, gladare, börjar hitta tillbaka till min humor. Jag är mera positiv och känner inte samma inre oro och stress.

Marie Nilsdotter

Läs mer om Shamansk energimedicin
Shamansk behandling

Kommentarer inaktiverade.